Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ωπα περιμενε , με μπερδεψες .

Ποιο σου αρέσει το παλιό που εγινε καινουριο ; η το παλιό που ήταν καινουριο και τώρα έγινε παλιό . οποτε για πιο καινουριο λες... ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Ψήνεστε για ανταλλαγή avatars μεταξύ μας με προκαθορισμένο χρονικό διάστημα; Ειδικά, αν ανταλλάξουμε Mods και SMods, μπορούμε να προκαλέσουμε τον απόλυτο πανικό και χάος στο φόρουμ! :devil:

ναι ναι , ωραίο θα ήταν αυτο !

Μεγαλύτερη πλακα όμως θα είχε να μοιράζαμε και τα passwords για μια ωρίτσα ας πουμε, ε;

Αχαχαχα! Το κανουμε ; Εκει να δεις πανικός !

εγώ μέσα για ανταλλαγή άβανταρ ! :-)

θα ρωτήσω τουλίνο αν ανταλλάζει το γατάκι του...

Επίσης, φιντέλιο ανταλλάζεις το προηγούμενο παιδάκι (το χαμογελαστό, το μαυριδερό) με τον γκαρφιλντ, που είχα πριν (με το φωτοσπαθο) ?

Εντάξει, εσύ το προχώρησες πολύ το πράγμα. Εκεί που...no man (or forum) has gone before...

Διάολε , είμαι καλός ! λολ

Επίσης, φιντέλιο ανταλλάζεις το προηγούμενο παιδάκι (το χαμογελαστό, το μαυριδερό) με τον γκαρφιλντ, που είχα πριν (με το φωτοσπαθο) ?

Γιατιιιιιιιιι; Τι έχει αυτο το παιδάκι που εχω τώρα; Δεν πιστεύω να υπονοείς τίποτα; λολ :P Επισης και τα δύο παιδάκια είναι φωτογραφισμένα και όχι κοπιαρισμένα απο το νετ , επομένως είναι συλεκτικά αβαταρ εντάξει ;! Οχι οτι και οτι ....

Ναι , ανταλλάσω, τι πρέπει να κάνουμε; Να ανταλάξουμε εδώ ή θα μας τα κλέψουν ;

• Members
Διάολε , είμαι καλός ! λολ

Γιατιιιιιιιιι; Τι έχει αυτο το παιδάκι που εχω τώρα; Δεν πιστεύω να υπονοείς τίποτα; λολ :P Επισης και τα δύο παιδάκια είναι φωτογραφισμένα και όχι κοπιαρισμένα απο το νετ , επομένως είναι συλεκτικά αβαταρ εντάξει ;! Οχι οτι και οτι ....

Ναι , ανταλλάσω, τι πρέπει να κάνουμε; Να ανταλάξουμε εδώ ή θα μας τα κλέψουν ;

Καλά εμένα μου αρέσει το μήνυμα που έχεις στην "περιοχή":

Ο τυχοδιώκτης δεν έχει πόλη :lol::-D:lol:

Κορυφαίο!

(ταιριάζει και με το τωρινό αβατάρ σου!)

Ποιος θέλει το δικό μου για μια μέρα;

Έρχεται με δικιά του θρησκεία και followers.

Δέχομαι προσφορές.

ΥΓ: gsarig ομολογώ ότι μόλις τώρα πρόσεξα ότι στην υπογραφή σου δεν είναι ένα περίεργο μαλλιοκούβαρο αλλά μέρμηγκες..

• Members

ΥΓ: gsarig ομολογώ ότι μόλις τώρα πρόσεξα ότι στην υπογραφή σου δεν είναι ένα περίεργο μαλλιοκούβαρο αλλά μέρμηγκες..

Για την ακρίβεια είναι η "ταινία του Mobius" από τον Escher :P

Αλήθεια, ποιος είναι αυτός που έχεις στο αβατάρ σου; θυμάμαι που κάποτε κάποιος σε είχε κατηγορήσει κιόλας γι' αυτό και δεν είχα καταλάβει το λόγο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...