Fidelio Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Ωπα περιμενε , με μπερδεψες . Ποιο σου αρέσει το παλιό που εγινε καινουριο ; η το παλιό που ήταν καινουριο και τώρα έγινε παλιό . οποτε για πιο καινουριο λες... ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 προτιμώ το έμβλημα της αυτοκρατορίας αλλά, κι η κακιασμένη θείτσα δεν είναι κακή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fidelio Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Αααα ! οποτε λες για το καινουριο , που ήταν παλιό πριν μπει το άλλο που τώρα έγινε παλιό. Ναι ,κατάλαβα. Δεν μου αρέσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 φχχχχχ... (απότομο/ εκνευρισμένο νύχιασμα προς τον "ανόητο" που με ταλαιπωρεί) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Ψήνεστε για ανταλλαγή avatars μεταξύ μας με προκαθορισμένο χρονικό διάστημα; Ειδικά, αν ανταλλάξουμε Mods και SMods, μπορούμε να προκαλέσουμε τον απόλυτο πανικό και χάος στο φόρουμ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fidelio Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 ναι ναι , ωραίο θα ήταν αυτο ! Μεγαλύτερη πλακα όμως θα είχε να μοιράζαμε και τα passwords για μια ωρίτσα ας πουμε, ε; Αχαχαχα! Το κανουμε ; Εκει να δεις πανικός ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Εντάξει, εσύ το προχώρησες πολύ το πράγμα. Εκεί που...no man (or forum) has gone before... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 εγώ μέσα για ανταλλαγή άβανταρ ! θα ρωτήσω τουλίνο αν ανταλλάζει το γατάκι του... Επίσης, φιντέλιο ανταλλάζεις το προηγούμενο παιδάκι (το χαμογελαστό, το μαυριδερό) με τον γκαρφιλντ, που είχα πριν (με το φωτοσπαθο) ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Houston Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 passwords εγώ, δεν αλλάζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fidelio Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Εντάξει, εσύ το προχώρησες πολύ το πράγμα. Εκεί που...no man (or forum) has gone before... Διάολε , είμαι καλός ! λολ Επίσης, φιντέλιο ανταλλάζεις το προηγούμενο παιδάκι (το χαμογελαστό, το μαυριδερό) με τον γκαρφιλντ, που είχα πριν (με το φωτοσπαθο) ? Γιατιιιιιιιιι; Τι έχει αυτο το παιδάκι που εχω τώρα; Δεν πιστεύω να υπονοείς τίποτα; λολ Επισης και τα δύο παιδάκια είναι φωτογραφισμένα και όχι κοπιαρισμένα απο το νετ , επομένως είναι συλεκτικά αβαταρ εντάξει ;! Οχι οτι και οτι .... Ναι , ανταλλάσω, τι πρέπει να κάνουμε; Να ανταλάξουμε εδώ ή θα μας τα κλέψουν ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Houston Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 θκος είναι το μκρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Members Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Διάολε , είμαι καλός ! λολ Γιατιιιιιιιιι; Τι έχει αυτο το παιδάκι που εχω τώρα; Δεν πιστεύω να υπονοείς τίποτα; λολ Επισης και τα δύο παιδάκια είναι φωτογραφισμένα και όχι κοπιαρισμένα απο το νετ , επομένως είναι συλεκτικά αβαταρ εντάξει ;! Οχι οτι και οτι .... Ναι , ανταλλάσω, τι πρέπει να κάνουμε; Να ανταλάξουμε εδώ ή θα μας τα κλέψουν ; Καλά εμένα μου αρέσει το μήνυμα που έχεις στην "περιοχή": Ο τυχοδιώκτης δεν έχει πόλη :lol: Κορυφαίο! (ταιριάζει και με το τωρινό αβατάρ σου!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Ποιος θέλει το δικό μου για μια μέρα; Έρχεται με δικιά του θρησκεία και followers. Δέχομαι προσφορές. ΥΓ: gsarig ομολογώ ότι μόλις τώρα πρόσεξα ότι στην υπογραφή σου δεν είναι ένα περίεργο μαλλιοκούβαρο αλλά μέρμηγκες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Members Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 ΥΓ: gsarig ομολογώ ότι μόλις τώρα πρόσεξα ότι στην υπογραφή σου δεν είναι ένα περίεργο μαλλιοκούβαρο αλλά μέρμηγκες.. Για την ακρίβεια είναι η "ταινία του Mobius" από τον Escher Αλήθεια, ποιος είναι αυτός που έχεις στο αβατάρ σου; θυμάμαι που κάποτε κάποιος σε είχε κατηγορήσει κιόλας γι' αυτό και δεν είχα καταλάβει το λόγο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Ναι, το πρόσεξα μετά. Απλά δεν είχα δώσει σημασία μέχρι τούδε ομολογώ. Το avatar μου είναι ένας σωσίας μου. Μπορείς να τον φωνάζεις και Charlie. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.