Freakster Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Κρίμα ρε παιδιά να μην μπορούμε να αλλάξουμε το status μας (senior member και τέτοια), εγώ θέλω το δικό μου "The Moonwalking Bear" Να κάνουμε μια δημοσκόπηση να δούμε αν το θέλει ο κόσμος ? /me throws μπαλάκι του admin Η χαπι είναι ubergeek, χρησιμοποεί linux, άρα έχει την αλεπού για browser. Το πέτυχα;
χάπι Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 παιδιά ευχαριστώ και πάλι. 1. το καθάρισα σήμερα το πρωί (μου έβγαλε μήνυμα για 100η φορά) και πρέπει να είχε GB μαλ***ες (όπως είπε κι ο parsifal) γιατί έκανε αρκετή ώρα. 2. είπαμε ουμπούντου μόνο στο (κ)λάφτοπ.... (-->firefox μόνο σπίτι)
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Αυριο θα απεργήσουν τα ΜΜΜ? Αύριο πραγματοποιούν 24ωρη απεργία το Μετρό (Αττικό Μετρό) και ο Ηλεκτρικός (ΗΣΑΠ). Τα υπόλοιπα Μέσα δεν έχουν ανακοινώσει απεργία. Για περισσότερα: http://www.oasa.gr και 185
alexzzz Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 paredwse αν δεν βάλεις το παλιό σου avatar 10.000 μέλη θα αυτομολήσουν.
MsquitoPrincess Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 <offtopic> το avatar με τη στρυφνή κυρία ήταν πιο ιδιαίτεροχιουμοριστικοενδιαφέρον </offtopic>
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 paredwse αν δεν βάλεις το παλιό σου avatar 10.000 μέλη θα αυτομολήσουν. Ωχ, την "άκουσα" κι από άλλο μέλος: http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2057129&postcount=151 Καλώς, συμμορφώνομαι στη λαϊκή επιταγή...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 <offtopic> το avatar με τη στρυφνή κυρία ήταν πιο ιδιαίτεροχιουμοριστικοενδιαφέρον </offtopic> Changed.
MsquitoPrincess Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 E ναι,δικηγόρος και super moderator με avatar κύκλο και ακτίνες είναι too little
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 E ναι,δικηγόρος και super moderator με avatar κύκλο και ακτίνες είναι too little Συμβόλιζε μία ιδέα, ένα όνειρο. Δυστυχώς σχεδόν κανείς δεν το κατάλαβε...
χάπι Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Συμβόλιζε μία ιδέα, ένα όνειρο. Δυστυχώς σχεδόν κανείς δεν το κατάλαβε... Μην κλαις χρυσό μου ! Όσοι το καταλάβαμε το εκτιμήσαμε ! E ναι,δικηγόρος και super moderator με avatar κύκλο και ακτίνες είναι too little επίσης όποιος την έχει στ'αλήθεια μεγάλη δε χρειάζεται να την επιδεικνύει
alexzzz Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΑΔΕΡΦΙΑ!!! Μετά τον parsifal και ο super moderator-ας paredwse δεν κατάφερε να κάνει το δικό του να περάσει!!!
Fidelio Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 ε, οχι ... παρεδώσε βάλε πισω το νεο αβαταρ, μην τους ακους τους ιερόσυλους. Δεν ήξερα οτι η αυτοκρατορία είχε και έμβλημα . Δεν το θυμάμαι σε καμία απο τις ταινίες ! Ρε ιερόσυλοι , ρε βέβηλοι άνθρωποι βάλατε τον άνθρωπο να βαλει πάλι για αβαταρ αυτο το ον ; Είναι ανήκουστο !
χάπι Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Εντάξει ! Καλό είναι κι αυτό (το παλιό). Αλλά, και το καινούργιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.