Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είδα σήμερα ξανά τη διαφήμιση του υπουγείου μεταφορών η οποία διατείνεται οτι το αλκοόλ μειώνει το χρόνο αντίδρασης. Είναι δυνατόν; Δηλαδή εγώ αν πιώ ένα μπουκάλι jack ο χρόνος αντίδρασης μου θα πέσει απο 1sec σε 0,5sec; Ας αποφασίσουν ή το αλκοόλ μειώνει τα αντανακλαστικά ή αυξάνει το χρόνο αντίδρασης. Φαίνεται και σε κάποιον άλλο χαζό αυτό η μόνο σε μένα;

Συνώνυμα!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Συνώνυμα!!

Προφανώς και είναι συνώνυμα, γι αυτό τα έγραψα εκεί, ας διαλέξουν ένα και ας πάρουν. Το κακό είναι οτι στη διαφήμιση λέει : Το αλκοόλ μειώνει το χρόνο αντίδρασης.

Ούτε το «μειώνει τα αντανακλαστικά» θα ήταν σωστό, αν θες να γίνεις πολύ anal!

Την καλησπερο-μέρα μου στους ενδημούντες εις το θρεντ...

Αφου θα ειμαι κεντρο αυριο μηπως ξερει κανεις κανενα μερος να κοιταξω για μεταχειρισμενα παρτς υπολογιστη? Ξερω γενικα για Στουρναρη. Τιποτα ειδικοτερο? Επισης εχει κανεις να προτεινει τιποτα στο νετ εκτος απο το δικο μας και το emarket?

Ebay.com

Ebay.co.uk

Ebay.de

Ειδικά το αμερικάνικο συμφέρει, απλά θέλει προσοχή με δαιμόνια και τελώνια.

Κουβουσουνου η αληθεια ειναι πως προτιμω κατι σε ελληνικο για να μπορω να κανω τη συναλλαγη χερι με χερι και να τσεκαρω το εμπορευμα.

Τα ξενα δεν τα πολυεμπιστευομαι.

Τωρα θυμηθηκα "Ο Επιμενων Ελληνικα".

Ποιος ειδε Θεμο "μαζεψα 5,5 εκατ ευρω με τους μισθους μου και με αιματηρες οικονομιες, ενας μισθωτος ειμαι και εγω" και συγκρεκριμενα το νεο χιτ της αοιδου (με αναγραμματισμο και την προσθηκη ενος "ι" βγαινει η μαγικη αληθεια) ΣΑΣΑΣ ΜΠΑΣΤΑ με ρεφραιν "ανοιχτα τα ποδια και ολα τα κανεις μεχρι στεφανι να βαλεις"?

Εχουμε ξεφυγει υπερβολικα πολυ μου φαινεται. Οχι οτι με χαλανε τα ελευθερα ηθη που λανσαρονται σαν μοδα πλεον, αλλα να γινετα η Σασα κοινωνος της νεας τασης, μου φαινεται λιγο του ματς.

Κουβουσουνου η αληθεια ειναι πως προτιμω κατι σε ελληνικο για να μπορω να κανω τη συναλλαγη χερι με χερι και να τσεκαρω το εμπορευμα.

Τα ξενα δεν τα πολυεμπιστευομαι.

Τωρα θυμηθηκα "Ο Επιμενων Ελληνικα".

Δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Και με αυτόν τον τρόπο έχω πάρει hardware που στην Ελλάδα δε βλέπουμε ούτε με κυάλια.

Έχω ας πούμε δύο αντίστοιχους εδώ και 2+ χρόνια, που τότε στην Ελλάδα ήταν μόνο Κ.Π. και με τιμή που αγόραζες παπάκι.

Ξέρετε γιατί έχει παραμείνει ντυμένο Αγιοβασιλάκι το παιδάκι του Ινσόμνια, ενώ σε λιγότερο από 40 μέρες έχουμε Πάσχα ???

γιατί μέχρι την Κυριακή είχαμε καρναβάλια και δεν είχε τι άλλο να ντυθεί.

Ξέρετε γιατί έχει παραμείνει ντυμένο Αγιοβασιλάκι το παιδάκι του Ινσόμνια, ενώ σε λιγότερο από 40 μέρες έχουμε Πάσχα ???

Ctrl -F5 και θα σου εμφανιστεί ο insomniac να σουβλίζει κοκορέτσι :-)

@alexzzz & Harkon ααα... μάααααλιστααααα.... :P

γερόλυκε, ανεξαρτήτως ηλικίας, οι αίλουροι ΔΥΣΚΟΛΑ χάνουν την όρασή τους, σε αντίθεση με τους λύκους.... :P :p :P

χαπάκι, πρέπει να καθαρίσεις την cache του browser που χρησιμοποιείς (εμμέσως, στο είπε και ο Parsifal). Αν μας πεις ποιον browser χρησιμοποιείς, θα σε βοηθήσουμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...