Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

πρέπει να με πιάσεις πρώτα για να με κάνεις μια χαψιά κι εσύ ούτε το κεφάλι σου δεν μπορεις να στρίψεις ! Κακομοίρη... :P :p :P

άμα σε κοιτάξω έτσι ????

meow.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι. Αυριο 12-3 δεν κινειται ΤΙΠΟΤΑ.

Ολοι στο πανεργατικο συλλαλητηριο (με επιασε το επαναστατικο μου).

Αφου θα ειμαι κεντρο αυριο μηπως ξερει κανεις κανενα μερος να κοιταξω για μεταχειρισμενα παρτς υπολογιστη? Ξερω γενικα για Στουρναρη. Τιποτα ειδικοτερο? Επισης εχει κανεις να προτεινει τιποτα στο νετ εκτος απο το δικο μας και το emarket?

• Members
Ναι. Αυριο 12-3 δεν κινειται ΤΙΠΟΤΑ.

Ολοι στο πανεργατικο συλλαλητηριο (με επιασε το επαναστατικο μου).

Αφου θα ειμαι κεντρο αυριο μηπως ξερει κανεις κανενα μερος να κοιταξω για μεταχειρισμενα παρτς υπολογιστη? Ξερω γενικα για Στουρναρη. Τιποτα ειδικοτερο? Επισης εχει κανεις να προτεινει τιποτα στο νετ εκτος απο το δικο μας και το emarket?

Για μεταχειρισμένα είχα πετύχει κάποτε αυτό: http://www.ocs.gr/index.htm αλλά δεν έχω αγοράσει ποτέ από εκεί και δεν ξέρω να σου πω αν αξίζει. Στην Κυψέλη είναι πάντως αν θελήσεις να περάσεις.

Τίποτε δεν θα κινείτε ? Ούτε ηλεκτρικός ? Αν μπορείτε παιδιά ρίξτε μια ενημέρωση (ώρες απεργίας κλπ) γιατί κάτι άκουσα στην στάση σήμερα αλλά δεν κατάλαβα αν λέγανε για αύριο...

Είδα σήμερα ξανά τη διαφήμιση του υπουγείου μεταφορών η οποία διατείνεται οτι το αλκοόλ μειώνει το χρόνο αντίδρασης. Είναι δυνατόν; Δηλαδή εγώ αν πιώ ένα μπουκάλι jack ο χρόνος αντίδρασης μου θα πέσει απο 1sec σε 0,5sec; Ας αποφασίσουν ή το αλκοόλ μειώνει τα αντανακλαστικά ή αυξάνει το χρόνο αντίδρασης. Φαίνεται και σε κάποιον άλλο χαζό αυτό η μόνο σε μένα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...