leftermann Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 ψυχραιμία συνάδερφε... Αυτά είναι τα εύκολα. Πού να δεις στο πτυχίο τι έχει να γίνει :lol:
agpr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Ώρε φίλε . Πραγματικά λυπάμαι. Σημασία έχει πως δε χτύπησε άνθρωπος. Τα υπόλοιπα είναι ζημιές και έξοδα που (σχετικά) γρήγορα ξεχνιούνται. Τελικά καμμιά καλή πράξη δε μένει ατιμώρητη.
Houston Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 δε πειράζει…φτάνει το πάθημα να σου γίνει μάθημα
Freakster Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 ψυχραιμία συνάδερφε... Αυτά είναι τα εύκολα. Πού να δεις στο πτυχίο τι έχει να γίνει :lol: Νομίζω πως δεν χωράει άλλη αναβολή στην εντριβή μου στο kickboxing, στανταρ θα μου φανεί χρήσιμο αν ποτέ έρθει η ώρα και πάρω το ρημαδο-χαρτί. Thanx ρε παιδιά για τη συμπαράσταση, κάπως φαίνεται πως ηρέμησα τώρα. U guyz rock.
MiltoZ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Γαμώ τις καλωσύνες μου και γαμώ την ώρα και τη στιγμή που αποφάσισα να πάω να πιάσω μια απο τις δεκαπέντε θέσεις στο αττικο νοσοκομείο για μάθημα, σπρωχνόμασταν επι μια ώρα που μας έστησε η καθηγήτρια, στο τέλος βλέπω ότι υπάρχουν 7 κενές θέσεις για αττικο, παίρνω το χαρτί όλο χαρά, το πασάρω σε μια γλυκιά φωνούλα που μου το ζήτησε πριν γράψω το όνομα μου και γαμω την παλιολάμια που έγραψε 7 απο τις φίλες τις στο χαρτί πιάνοντας όλες τις θέσεις για πάρτη της. γαμω τα έγραψα και ησύχασα (ή τσαντίστηκα χειρότερα, θα το διαπιστώσω σε λίγο). Αν με δείτε οφλαιν θα έχω σπάσει το πισι. Μην το βλέπεις έτσι και τσαντίζεσαι. Το μάθημα που σου έδωσε η τύπισα για την πισινή που πρέπει να κρατάς όταν ακούς μία γλυκιά φωνούλα να σου ζητάει κάτι, είναι πολύ πιο χρήσιμο από το μάθημα που πήγες να κάνεις.
χάπι Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 αφήστε ρε να δώσω λίγο κουράγιο στο παιδάκι !!! Φαούδια ! Ε φαούδια ! Harkon+ Achilles!
Absinthe Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Και εσυ ρε φρικστερ αγορι μου δεν της ειπες τιποτα της δεσποσυνης (με ευγενικο τροπο παντα)? Βεβαια αφου εκανε τετοιο σκηνικο και ενω ηξερε οτι ετσι καλυπτε ολες τις θεσεις, κατα 99% δε θα καταλαβαινε τι της ελεγες και θα θιγονταν και απο πανω. #^#^$@*%(&*$#@@ Τουλαχιστον καμια απο τις 7 τσουπρες αξιζε εμφανισιακα? Μηπως και αυτη η εκδοχη του "τα παντα βλεπει" Θεου δικαιωθει τελικα και αποζημιωθεις μελλοντικα και με θεια παρεμβαση με αλλο τροπο...
Houston Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Νομίζω πως δεν χωράει άλλη αναβολή στην εντριβή μου στο kickboxing, στανταρ θα μου φανεί χρήσιμο αν ποτέ έρθει η ώρα και πάρω το ρημαδο-χαρτί. . γαϊδουρίνη τομαρίνη αχαριστίνη και είσαι ok
χάπι Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Νομίζω πως δεν χωράει άλλη αναβολή στην εντριβή μου στο kickboxing, στανταρ θα μου φανεί χρήσιμο αν ποτέ έρθει η ώρα και πάρω το ρημαδο-χαρτί. Thanx ρε παιδιά για τη συμπαράσταση, κάπως φαίνεται πως ηρέμησα τώρα. U guyz rock. cheers m8 ! Πάντως, κόψε κάτι ! Όχι από τζέντλμαν να χτυπάς και γυναίκες...
Freakster Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 a) Οι 7 τσούπρες πίναν καφεδάκι στο κυλικείο, τι τις πέρασες, να σπάσουν κανά νύχι θες; Αυτη με το χαρτι καλη ηταν, αλλα τώρα ουτε να την φτυσω :S Λολ μίλτο, όντως, θα είμαι πιο υποψιασμένος απο δω και πέρα :s c) Βρε χάπι, αφου κρατήθηκα τώρα, μπορείς να κυκλοφορείς ήσυχη, δεν θα είμαι εγώ ο άγνωστος κουκουλοφόρος αυριο μεθαυριο που περνάει και τραβάει κλωτσίδια σε γυναίκες :S
MiltoZ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 δεν'κακή ιδέα το kick, δεν'κακή... Ε ναι, να βγάλει και λίγο αιμα...
χάπι Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 meeeooowwwwwww (κι εδώ ορθογραφικό γκαντ ντεμ ? Αφού δεν τα μιλάς τα γατικά ρε λύκε ! )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.