χάπι Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 ααα ... ΟΚ !!!! Υποθέτω κάνεις δίαιτα για κάποιους λόγους υγείας (παππούλη ), ή παίζει εκείνο το άλλο που μού'λεγες ? καλά... αυτό που γράφεις με την πίτσα ΜΗΝ το κάνεις !Είναι ελεεινό για το στομάχι σου, για το σώμα σου, κλπ. Αλλά ένα- δυό ποτά πόσο να σε παχαίνουν πιά ?
KWSN_Men Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Παίζει ηλικία μαζί με πάχος, που σημαίνει ότι αν αδυνατίσω τώρα δε θα γίνει ποτέ. Και παίζει και εκείνο το άλλο που σου έλεγα λιγάκι. Το άλλο βασικά είναι λόγος αλλά περισσότερο αφορμή.
Houston Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Παίζει ηλικία μαζί με πάχος, που σημαίνει ότι αν ΔΕΝ αδυνατίσω τώρα δε θα γίνει ποτέ. Και παίζει και εκείνο το άλλο που σου έλεγα λιγάκι. Το άλλο βασικά είναι λόγος αλλά περισσότερο αφορμή. τι τα μιλάμε τα ρωμέικα...
Absinthe Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Προτασεις για μερη προς αγορα μεταχειρισμενων εξαρτηματων πισι και συγκεκριμενα καρτας γραφικων, ειτε διαδικτυακα ειτε real life ειναι ιδιαιτερα ευπροσδεκτες. Φυσικα και ξερω οτι εχουμε και εμεις εδω αντιστοιχο section.
Freakster Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Γαμώ τις καλωσύνες μου και γαμώ την ώρα και τη στιγμή που αποφάσισα να πάω να πιάσω μια απο τις δεκαπέντε θέσεις στο αττικο νοσοκομείο για μάθημα, σπρωχνόμασταν επι μια ώρα που μας έστησε η καθηγήτρια, στο τέλος βλέπω ότι υπάρχουν 7 κενές θέσεις για αττικο, παίρνω το χαρτί όλο χαρά, το πασάρω σε μια γλυκιά φωνούλα που μου το ζήτησε πριν γράψω το όνομα μου και γαμω την παλιολάμια που έγραψε 7 απο τις φίλες τις στο χαρτί πιάνοντας όλες τις θέσεις για πάρτη της. γαμω τα έγραψα και ησύχασα (ή τσαντίστηκα χειρότερα, θα το διαπιστώσω σε λίγο). Αν με δείτε οφλαιν θα έχω σπάσει το πισι.
χάπι Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 ναι αλλά, υπήρξες τζέντλμαν !!!! ...είδος σπάνιο κι αξιοθαύμαστο, στις μέρες μας... μα τι ΓΑΪΔΟΥΡΑ κι η άλλη...
Freakster Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 ΩΧ!!!την ξεμάλλιασες τουλάχιστον; Οχι ρε, κυριλε, βγήκα κυριλέ απο τη σχολή και ξέσπασα στο λάστιχο του αυτοκινήτου μου Κλωτσιές και τέτοια, όχι στο άττικό αλλά στο δρομοκαίτειο έπρεπε να με στείλουν. Στο γυρισμό δε στη θηβών, πατάω απότομα τα φρένα (ευχαριστώ ρε μηχανάκια που με έκοψες απο δεξιά) και στούκαρα και ένα κακομοίρη, ευχαριστώ και το abs λοιπόν, όλα συνέβαλλαν στο να γίνει υπέροχη η μέρα μου. :eek::cry: Θενξ βρε χαπι κάτι είναι και αυτό ε; Ιματζμεηκιν
Harkon Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 πιστεύω πως στις μέρες μας, ο τζεντλμαν έχει πλήρως εξισωθεί ως έννοια με τον μαλάκα! (σόρρυ κιολας)
Freakster Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 +1000, μαλάκας, κορόιδο ότι θέλετε πείτε, έτσι ακριβώς είναι.
Achilles Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 ναι αλλά, υπήρξες τζέντλμαν !!!! ...είδος σπάνιο κι αξιοθαύμαστο, στις μέρες μας... μα τι ΓΑΪΔΟΥΡΑ κι η άλλη... Είδος σύνηθες και αξιοθρήνητο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.