Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

ευχαριστώ ! Πίνω, πίνω...(και μεθώ, ωχαμάν...):-)

ήπια και την ασπιρινούλα μου σαν καλό παιδάκι αλλά ο πονοκέφαλος, πονοκέφαλος (μέχρι και τα μάτια μου πονούν !!!!)

Εσείς κάνατε τίποτα χθες ή σα σώφρονες άνθρωποι καθίσατε σπίτι, τελευταίο Σάββατο αποκριάς ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αααχ νιάτα !!!! :-)

εεεεεε:-D

αλλη φορα για να αποφευγεις τις μπομπες, να κανεις οτι κανουμε εμεις...Παρε ολο το μπουκαλι σφραγισμενο και δωσ' του να καταλαβει:devil:

• Members
ΠΑΙΔΙΑ βάλτε ΝΕΤ ΤΩΡΑ ! :-D

Έβαλα ΝΕΤ (εντάξει, με καθυστέρηση 4 λεπτών)

Τι υποτίθεται ότι έπρεπε να δω;

όταν το έβαλα εγώ πάντως, μια κοπέλα έδινε συνταγές μαγειρικής - μη μου πεις ότι ήσουν εσύ! :P

αααχ νιάτα !!!! :-)

Έλα τώρα!

Τα παρασκευο-σάββατα και οι αργίες στην Ελλάδα του μιλλένιουμ, είναι για να διασκεδάζετε εσείς οι μεσήλικες. Άντε και οι μαθητές/junior φοιτητές.

Και στη ΝΕΤ παρατράγουδα ρε γμτ?

Και γιατί δεν μου κάνει εντύπωση?

:P

Εγώ εχθές του έδωσα και κατάλαβε. Όχι μόνο βγήκα, αλλά, επειδή δεν οδηγούσα, ήπια και δύο μπύρες. Βέβαια είχα επιστρέψει στο σπίτι πριν τις 22:30.

Αμέ, party animal. :-)

Πάει περισσότερο από δίμηνο από την τελευταία φορά που βγήκα για να πιω και να ξενυχτήσω.

:D κι εγώ είχα πάλι ξενυχτήσει το προηγούμενο Σάββατο αλλά, τόσο χάλια δεν είχα γίνει... καποια μπόμπα ήπια χθες, μου φαίνεται...

Ο Κουβουσουνούς κάνει δίαιτα και δεν πρέπει ούτε να πίνει τόσο πολύ ούτε να τρώει χθεσινή κρύα πίτσα στις 8 το πρωί για να συνέλθει μπας και καταφέρει να κοιμηθεί χωρίς να του έρθει το ταβάνι στο κεφάλι... :rolleyes::lol:

Είναι και τα γεράματα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...