KWSN_Men Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Μέχρι να λές θα σκάσει η φούσκα μου. Προσωπικά προτιμώ αυτό το συναίσθημα και την ανάγκη για κατούρημα όλη την ώρα παρά το hangover... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 ξέρεις ποια είναι η πλάκα ???? Ότι δεεεε μού'ρχεται..:oΦαντάσου πόσο έχει αφυδατωθεί το σώμα μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 E δωσ' του να καταλάβει τότε. Πίνε με το μπουκάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 ευχαριστώ ! Πίνω, πίνω...(και μεθώ, ωχαμάν...) ήπια και την ασπιρινούλα μου σαν καλό παιδάκι αλλά ο πονοκέφαλος, πονοκέφαλος (μέχρι και τα μάτια μου πονούν !!!!) Εσείς κάνατε τίποτα χθες ή σα σώφρονες άνθρωποι καθίσατε σπίτι, τελευταίο Σάββατο αποκριάς ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 O Κουβουσουνού σαν σώφρον άνθρωπος έγινε αλοιφή το προηγούμενο Σάββατο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 κι εγώ είχα πάλι ξενυχτήσει το προηγούμενο Σάββατο αλλά, τόσο χάλια δεν είχα γίνει... καποια μπόμπα ήπια χθες, μου φαίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Παρασκευη βραδυ σε κλαμπ, Σαββατο σε παρτυ μασκε, Σημερα ενας θεος ξερει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 αααχ νιάτα !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 αααχ νιάτα !!!! εεεεεε αλλη φορα για να αποφευγεις τις μπομπες, να κανεις οτι κανουμε εμεις...Παρε ολο το μπουκαλι σφραγισμενο και δωσ' του να καταλαβει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 ΠΑΙΔΙΑ βάλτε ΝΕΤ ΤΩΡΑ ! εδιτ/ μπαρότσαρκα με κατάληξη σε κλαμπ με ένα μπουκάλι στο παλτό σαν τον Ορέστη Μακρή ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Members Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 ΠΑΙΔΙΑ βάλτε ΝΕΤ ΤΩΡΑ ! Έβαλα ΝΕΤ (εντάξει, με καθυστέρηση 4 λεπτών) Τι υποτίθεται ότι έπρεπε να δω; όταν το έβαλα εγώ πάντως, μια κοπέλα έδινε συνταγές μαγειρικής - μη μου πεις ότι ήσουν εσύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livewire Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 αααχ νιάτα !!!! Έλα τώρα! Τα παρασκευο-σάββατα και οι αργίες στην Ελλάδα του μιλλένιουμ, είναι για να διασκεδάζετε εσείς οι μεσήλικες. Άντε και οι μαθητές/junior φοιτητές. Και στη ΝΕΤ παρατράγουδα ρε γμτ? Και γιατί δεν μου κάνει εντύπωση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 έχει μια ορχήστρα που πάιζει κομμάτια της εποχής μου... (εντάξει, τώρα παίζει παραδοσιακά αλλά, πριν είχε οπερέτα της κακιάς ώρας) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agpr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Εγώ εχθές του έδωσα και κατάλαβε. Όχι μόνο βγήκα, αλλά, επειδή δεν οδηγούσα, ήπια και δύο μπύρες. Βέβαια είχα επιστρέψει στο σπίτι πριν τις 22:30. Αμέ, party animal. Πάει περισσότερο από δίμηνο από την τελευταία φορά που βγήκα για να πιω και να ξενυχτήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 κι εγώ είχα πάλι ξενυχτήσει το προηγούμενο Σάββατο αλλά, τόσο χάλια δεν είχα γίνει... καποια μπόμπα ήπια χθες, μου φαίνεται... Ο Κουβουσουνούς κάνει δίαιτα και δεν πρέπει ούτε να πίνει τόσο πολύ ούτε να τρώει χθεσινή κρύα πίτσα στις 8 το πρωί για να συνέλθει μπας και καταφέρει να κοιμηθεί χωρίς να του έρθει το ταβάνι στο κεφάλι... Είναι και τα γεράματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.