frenzy Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Επίσης άμα τα κοιτάξεις περίεργα σου δείχνουν τα δόντια τους και κάνουν γκκρρρρρρρ. Πάντως να τα ανοίξω χωρίς να ματώσω λίγο δεν τα έχω καταφέρει είπα χωλαίνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 τα βάζεις σε λεμόνι ή ξύδι κι ανοιγουν με τη μία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δηλαδή να ματώσω να στίβω λεμόνια εε; Άσε που με το ξύδι θα χαλάσει η γεύση τους. Και που να στίβεις με hangover θα πάθεις ναυτία στο πρώτο λεμόνι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 ε άστο μωρέ... Φάε κάτι άλλο... κι η κόκα κόλα ενδείκνυται για hang over... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Με το αίμα φεύγουν κι οι τοξίνες μαζί όμως... Έκανα μια αιμοκάθαρση στον Ευαγγελισμό προχθές.... μούρλια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 α ! ΟΚ ! Δεν ήξερα ... Αλλά ναι, σε αυτήν την περίπτωση, φεύγουν οι τοξίνες, χωρίς άλλη βοήθεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 :( :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livewire Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Τα στρείδια φάρμακο για το χανγκόβερ, πάντως, πρώτη φορά το ακούω. Αυτά μπορούν να σου κάνουν το στομάχι κοζλοντούι από μόνα τους. Πόσο μάλλον αν εκείνη την ώρα είναι κάπως ευαίσθητο. Αυτά είναι τα πιο βασικά οστρακοειδή. Τα στρείδια είναι αυτά που πόσταρε ο frenzy. Μεγάλο κόλλημα είναι τα "Βασιλικά" χτένια(πιο μεγάλα από τα κοινά): Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Τα στρείδια φάρμακο για το χανγκόβερ, πάντως, πρώτη φορά το ακούω.Αυτά μπορούν να σου κάνουν το στομάχι κοζλοντούι από μόνα τους. Μόνο άμα είναι χαλασμένα ή είσαι αλλεργικός... Αν δε το δοκιμάσεις δεν μπορείς να το καταλάβεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 που να βρω 50 στρείδια και 10 κοκακόλες να τα φάω/πιω επιτόπου ???? Παναγία μου , τι τα θέλω τα κλαμπς και τα ξενύχτια, μεγάλη γυναίκα ? Με έχει σκίσει το κεφάλι μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Absinthe Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Avoid hangover. Stay drunk. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 ευχαριστώ για τη συμβουλή αλλά αν μυρίσω αλκοόλ τώρα... θα κάνω τα ακατονόμαστα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 ένα ποτήρι μπύρα βοηθάει επίσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Για το μέλλον να ξέρεις, πριν πέσεις για ύπνο ασπιρινούλα και δίπλα στο κρεβάτι νερό, πίνε όλο το βράδυ όσο μπορείς. Για τώρα, δοκίμασες επίσης την ασπιρίνη και όσο πιο πολύ νερό μπορείς, ακόμα καλύτερα κανένα ισοτονικό ποτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 ευχαριστώ παιδιά ! Πάω για την ασπιρινη μου... (έχω πιει 3 ποτήρια νερό μέσα σε 1 ώρα και 10' !!! Πόσο νερό να πιω πια ????) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.