aledjo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2008 Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας!!!! ανατριχιαζω και μονο που το σκεφτομαι! ωρε τι εχουν να δουν τα ματια μου.... γυναικες καθε ηλικιας ΑΠΑΝΩ στις μπαρες!!!! θα κανω σκυλοκατασταση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 εισαι ΓΥΝΑΙΚΑ;;; ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Τώρα που είπατε κουκουβάγια, στην Ανάσα στην Αμοργό (Αιγιάλη) ποιός έχει πάει; Και ΠΟΣΟ ΧΕΣΤΗΚΕ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Houston Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 ωραία, σήμερα θα φάω κουκουβάγια πήρα και 2 ντομάτες λέω να βάλω και καμιά πιπεριά τελικά με μυζήθρα γίνεται ή φέτα η γνήσια παραδοσιακή συνταγή ? εγώ πάντως φέτα αγόρασα Κατι άλλο μερες που ναι…τα μήδια είναι με το μαύρο κέλυφος σωστά? Τα στρείδια είναι κάτι άλλο? Μήπως εκείνα τα γυαλιστερά κάπως πορτοκαλί? γυαλιστερές εγώ τις ξέρω.. Είναι και κάποια αλλά οστρακοειδή σαν τις γυαλιστερές αλλά είναι γκριζοάσπρα και με γραμμώσεις…μήπως είναι τα κυδώνια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Τα στρείδια είναι καφέ-μπεζ και άγρια στη όψη. Είναι το καλύτερο φάρμακο για το hangover btw.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Houston Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 αυτό λες? αυτό ρε συ εγώ το ξέρω γυαλιστερή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 όχι, είπα άγρια αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Στην Λέσβο πάντως το αποπάνω το λέμε γυαλιστερή και αυτό που περιγράφει ο φρένζη, κυδώνι. Τα μύδια είναι τα μαύρα, και τα στρείδια δεν έχω ιδέα. εντιτ, εντάξει, άλλο έλεγε τελικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Ναι, οι περιγραφές μου χωλαίνουν εξαπανέκαθεν, σορρυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sirina Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Αγαπημενα μου παιδια, παρηγγειλα κατι απο τον θειο στην Αλαμπαμα και μου εβγαλε το εξης μηνυμα:Please enable JavaScript. Τι ειναι τουτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimkar2405 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Μήπως έδινε κανένας σήμερα paper based T.O.E.F.L στην ελληνοαμερικάνικη ένωση στην Αθήνα? Έδινα κι εγώ και θέλω γνώμες σχετικά με το reading γιατί μου φάνηκε λίγο "τσιμπημένο" σε δυσκολία.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Members Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Αγαπημενα μου παιδια, παρηγγειλα κατι απο τον θειο στην Αλαμπαμα και μου εβγαλε το εξης μηνυμα:Please enable JavaScript. Τι ειναι τουτο? Για δες εδώ: http://www.google.com/support/bin/answer.py?answer=23852 Internet Explorer (6.0) Select Tools from the top menu. Choose Internet Options. Click Security. Click Custom Level. Scroll down till you see section labeled Scripting. Under Active Scripting, select Enable and click OK. Internet Explorer (7.0) Select Tools > Internet Options. Click on the Security tab. Click the Custom Level button. Scroll down to the Scripting section. Select Enable for Active Scripting and Scripting of Java Applets. Click OK. Select YES if a box appears to confirm. Click OK. Close window. Reload page. Mozilla Firefox (1.0) Select Tools from the top menu. Choose Options. Choose Web Features from the left navigation bar. Select the checkbox next to Enable JavaScript and click OK. Mozilla Firefox (2.x) Open Firefox. On the Tools menu, click Options. Click Content in the Options list. Under the Content section, check the box next to Enable JavaScript. Click the Advanced button to open the Advanced JavaScript Options box. Check the appropriate boxes under Allow scripts to. Click OK. Click OK. Apple Safari (1.0) Select Safari from the top menu. Choose Preferences. Choose Security. Select the checkbox next to Enable JavaScript. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zigaboo Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Γειά, είμαι καινούριος. Μήπως παίζει κάνα θρεντ με καλωσορίσματα και τέτχιες σαχλαμαρίτσες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Τα στρείδια είναι καφέ-μπεζ και άγρια στη όψη. Είναι το καλύτερο φάρμακο για το hangover btw.. Επίσης άμα τα κοιτάξεις περίεργα σου δείχνουν τα δόντια τους και κάνουν γκκρρρρρρρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Plain awesome?? http://seemikedraw.wordpress.com/2007/09/ Comicblog με απίστευτα strips ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.