frenzy Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 και να σου πω ρε συ χιούστον.όταν λες ότι τρως ξηρούς καρπούς με μέλι και "την αράζεις στον καναπέ", τι εννοεις; Κι έλεγα μα κανείς δεν το βλέπει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Κι έλεγα, λές να μην το έγραψε επίτηδες? Νταξει οχι και τόσο χαζος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 εμένα μ' εβαλε σε σκέψεις το κουταλάκι με το μακρύ λαιμό. άλλά πραγματικά δε θέλω να ξέρω. πραγματικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 μάλλον δεν εννοούσε κουταλάκι... Κayan...άκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Houston Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Θα παρακαλούσα το μέλος Φρού-Φρού να μην ασχοληθεί ξανά μαζί μου και να μην σχολιάζει από δω και στο εξής τα γραπτά μου, για οιανδήποτε λόγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Θα παρακαλούσα το μέλος Φρού-Φρού να μην ασχοληθεί ξανά μαζί μου και να μην σχολιάζει από δω και στο εξής τα γραπτά μου, για οιανδήποτε λόγο. ειλικρινά ρε Χιούστον θα προπαθήσω, αλλά αμα δεν αντέξω και κυλίσω, τι να σου πω ριπόρτ μι για άλλη μια φορά, ιτς μπεγιόντ μαι κοντρόλ... Βέβαια στην προκειμένη ευλόγησα όλως παραδόξως την εξυπνάδα σου, αλλά ντάξει μωρέ, όσο μπορεί ο καθένας μάκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 @χουστον τςτςτς...αφου προκαλεις... απο την τρελαμενη Πατρα στελνω πολλους αγωνιστικους χαιρετισμους.Ελειπα στας Αθηνας για 5-6 μερες κι αυριο την κανω απ'την Μιναρουπολη για 3μερο... i hate Carnavalos.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 @χουστον τςτςτς...αφου προκαλεις...απο την τρελαμενη Πατρα στελνω πολλους αγωνιστικους χαιρετισμους.Ελειπα στας Αθηνας για 5-6 μερες κι αυριο την κανω απ'την Μιναρουπολη για 3μερο... i hate Carnavalos.... και εγω ρε φίλε αλλά θα κατέβω το Σάββατο γιατί λέω πρίν ψοφήσω να το ζήσω κι' αυτό. Το μεγάλο τζέρτζελο γίνεται Σάββατο βράδυ? Πες καμια ινφο να ξέρω thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MsquitoPrincess Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 τι είναι ο ρεντές? Ξύνω as in τρίβω στον τρίφτη (εναλλακτικά κόβω μικρά κυβάκια την τομάτα) Επίσης ο ντάκος ΔΕΝ εχει κρεμμύδι, ακόμα μια διαφορά απο την πτωχή χωριάτικη .... Στο ρέθυμνο το λέμε κουκουβάγια πάντως όλο αυτό το πράμα.Ντάκο λέμε μόνο το παξιμάδι.(τοπικιστές μέχρι αηδίας ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Φρικαλέοι άνθρωποι, παραγγέλνουν κουκουβάγια και τους φέρνουνε σαλάτα. Τρομακτικό, σκέψου να πας να ζητήσεις μισό κιλό φέτα και να βγουν 5-6 να στον φερμάρουνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MsquitoPrincess Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Όχι φρικαλέοι ρε,απλά κάνουμε μια σαλάτα να ακούγεται εντυπωσιακή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NaSiaaa Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 δεν την παλευω άλλον ένα χρόνο Αγγλία.... Πόσο καιρό είσαι ήδη εκεί ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Φρικαλέοι άνθρωποι, παραγγέλνουν κουκουβάγια και τους φέρνουνε σαλάτα.Τρομακτικό, σκέψου να πας να ζητήσεις μισό κιλό φέτα και να βγουν 5-6 να στον φερμάρουνε. Ποοιιιοονν ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Όχι φρικαλέοι ρε,απλά κάνουμε μια σαλάτα να ακούγεται εντυπωσιακή. Γιατί αν φημίζονται για κάτι οι κουκουβάγιες, είναι για το δέος που προκαλούν. νικ, έλα τώρα, αφού ξέρεις πως δε μου το επιτρέπει η ανατροφή μου. :shy: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MsquitoPrincess Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Ούτε εμένα ρε π*ύστη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.