Φρού-Φρού Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 για να με πιάσει λίγο το φαλλοκρατικό μου...."είναι γνωστό, ότι στις γυναίκες το άθροισμα IQ και ομορφιάς, είνια πάντα σταθερό"!!!! Ηθικό δίδαγμα θέλεις??? χμμμμ.... ας πούμε, ότι αν από όλα αυτά υπάρχει κάποιο δίδαγμα, είναι ότι για να διατηρήσει κάποιος την ψυχική του υγεία, πρέπει να σταματήσει να προσπαθεί να καταλάβει τι σκέφτεται και τι θέλει μια γυναίκα.... οκ, δεν διαφωνω σ΄αυτο αλλά πολύ θέμα δεν το κάνετε εσείς τα αγοράκια πια αυτο το "τι θέλουν οι γυναίκες'"??? τι να θέλουμε ρε μάστορα? Να ειστε έξυπνοι, όμορφοι, αθλητικοί, "μάχημοι", καλλιεργημένοι, με καλή δουλειά απο οπου θα βγάζετε πολλά λεφτά αλλα δεν θα δουλεύετε πάνω απο 8 ώρες, να είστε ανοιχτοχέρηδες, να μην ειστε τεμπέληδες, να μην κοιτάτε άλλες γυναίκες και να ειστε για πάντα πιστοι σε εμας, να μας σεβεστε, να γουστάρετε τους γονείς μας και οοοολη μας την παρέα, να μην παρακολουθείτε ποδοσφαιρο και αλλα αηδιαστικα "αθλήματα", να μην ρεύεστε, να μην βάζετε το δάχτυλο στην μύτη, να μην κατουράτε το καπάκι της λεκάνης, να μην αφήνετε τρίχες σε ολο το μπάνιο οταν ξυρίζεστε, να γουστάρετε να πηγαίνετε για ψώνια μαζί μας, να έχετε υπομονή, να μας κάνετε εκπλήξεις εκει που δεν το περιμένουμε, να μην ροχαλίζετε, να μην τρώτε με ανοιχτο το στόμα και να φοράτε το μαμημενο λουράκι με την ταυτότητα στον λαιμο που σας πήραμε στην πρώτη μας επέτειο.... σταδιαλα πολλά ζηταμε???? χαχαχαχαχααχα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 άντριου, και το βάσανό μου, by far κορμάρα κι αυτή. τόσο, που δεν την ανταλλάσσω ούτε με την I certainly know who. Και ξέρεις πόσο πολύ θαυμάζω τη φίλη σου Άραγες ο red7stocous θα βρει το φιλτράκι; Έχω μια αγωνία.... εδιτ: αν εξαιρέσω τα λεφτά,το λουράκι, το ποδόσφαιρο και τα ψώνια είμαι αυτός που περιγράφεις. θα σου κοστίσω λίγο παραπάνω αλλά θα ζηλεύουν όλες οι φίλες σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 εδιτ: αν εξαιρέσω τα λεφτά,το λουράκι, το ποδόσφαιρο και τα ψώνια είμαι αυτός που περιγράφεις. θα σου κοστίσω λίγο παραπάνω αλλά θα ζηλεύουν όλες οι φίλες σου. δεν έγραψα πουθενά χαζος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 οκ, δεν διαφωνω σ΄αυτο αλλά πολύ θέμα δεν το κάνετε εσείς τα αγοράκια πια αυτο το "τι θέλουν οι γυναίκες'"??? τι να θέλουμε ρε μάστορα? Να ειστε έξυπνοι, όμορφοι, αθλητικοί, "μάχημοι", καλλιεργημένοι, με καλή δουλειά απο οπου θα βγάζετε πολλά λεφτά αλλα δεν θα δουλεύετε πάνω απο 8 ώρες, να είστε ανοιχτοχέρηδες, να μην ειστε τεμπέληδες, να μην κοιτάτε άλλες γυναίκες και να ειστε για πάντα πιστοι σε εμας, να μας σεβεστε, να γουστάρετε τους γονείς μας και οοοολη μας την παρέα, να μην παρακολουθείτε ποδοσφαιρο και αλλα αηδιαστικα "αθλήματα", να μην ρεύεστε, να μην βάζετε το δάχτυλο στην μύτη, να μην κατουράτε το καπάκι της λεκάνης, να μην αφήνετε τρίχες σε ολο το μπάνιο οταν ξυρίζεστε, να γουστάρετε να πηγαίνετε για ψώνια μαζί μας, να έχετε υπομονή, να μας κάνετε εκπλήξεις εκει που δεν το περιμένουμε, να μην ροχαλίζετε, να μην τρώτε με ανοιχτο το στόμα και να φοράτε το μαμημενο λουράκι με την ταυτότητα στον λαιμο που σας πήραμε στην πρώτη μας επέτειο.... σταδιαλα πολλά ζηταμε???? χαχαχαχαχααχα!!! Όλα καλά, αλλά το καπάκι είναι υπερβολή.:???: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 LoooOOooOoOoOoOooOOooOOooOoOooOoOoOoOoOOOOOoooL Freakster !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 (best choice: παίρνεις φρου φρου,χάπι,που σίγουρα ....ψιλολεσβιάζουν,και δίνεις από ένα ρόλο στην καθε μία! έτσι,μπορεί να σε πηδάνε 2 γυναίκες στην ψυχή σου,αλλά τουλάχιστον θα το ευχαριστιέσαι)!!!! Με την τελευταία δραματική ανατίμηση των φαρμάκων, το χάπι παίρνεται πολύ δύσκολα και αφορά συνολική αντιμετώπιση του θέματος (ψυχή τε και σώματι) κι όχι αποσπασματική... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Επειδή είναι η ώρα που ξυπνάει ο προκομένος, κάντε πως συζητάτε κάτι σοβαρό και με ουσία. Ξέρω πως είναι δύσκολο, αλλά προσπαθήστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Επειδή είναι η ώρα που ξυπνάει ο προκομένος, κάντε πως συζητάτε κάτι σοβαρό και με ουσία. Ξέρω πως είναι δύσκολο, αλλά προσπαθήστε. Θεός ! Προσκυνώ ! (με τον κ**ο τοίχο-τοίχο ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandate Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 ποιά η γνώμη σας για τα private equity fund? και έτσι ? 666 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 η καλύτερη ! (κάτσε ! παίρνει λίγη ώρα να προσαρμοστώ σε "σοβαρό" mode) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 ποσος σοβαρος γινεται να ειμαι οταν αγοραζω ζουρνα ο οποιος δεν ξερω πως παιζεται???εχεις κανεις καμμια ιδεα??καμμια σελιδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Επειδή είναι η ώρα που ξυπνάει ο προκομένος, κάντε πως συζητάτε κάτι σοβαρό και με ουσία. Ξέρω πως είναι δύσκολο, αλλά προσπαθήστε. Πείτε ό,τι θέλετε ρε, όταν αρχίσετε να γκρινιάζετε για το επίπεδο του μπλαμπλα, εγώ θα κοιμάμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Όχι πως δεν είναι ενδιαφέρον το θέμα που ανοίγεις, αλλά νομίζω ότι έχουν παρουσιαστεί και καλύτερα επενδυτικά εργαλεία, φίλτατε mandate. Λόγου χάρη, χθες διάβασα ένα ποστ εδώ μέσα για τις κρέμες με 4 βιταμίνες και για τις πηγές χρηματοδότησής τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandate Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 i....i....speechless.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ripper386 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Όποιος έχει κέφι ας ρίξει μια ματιά στο blog που έφτιαξα να μου πει μια γνώμη. Βγήκε λίγο παραπάνω emotional αλλά τι να κάνουμε. http://www.thepanwithin.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.