slipknot Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 γεια δες εδω ενα thread..αλλα οχι στο μπλα-μπλα..http://experts.pathfinder.gr/index.php?view=12&question_id=49839 :mrgreen: θέλω να σας ρωτήσω κάτι ακόμα... είναι μεγάλη για 15,5 χρονών ??? :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azio Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Πολύ hardcore την είδες την κατάσταση για πρώτη φορά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 "Εσεις δηλαδη δεν μπορειτε να ενεργησετε μόνη σας????" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Έλα σου μιλάω από τριγωνικό ραντάρ κάτω από πιλοτική διάβασηηη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Έχει και άλλος πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις απαντήσεων μέσω email ή μόνο εγώ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Εγώ είμαι μια χαρά πάντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Άκου να δεις κουφό... ... με το που άλλαξα γλώσσα στο hotmail από Αγγλικά σε Ελληνικά σταμάτησαν να έρχονται. Τώρα μόλις το ξανάλλαξα και όλα καλά. Ρε θα κουφαθούμε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Τι γίνεται με τις διακοπές ρεύματος ρεεεεεεεεεεε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Μανούλες και σπιτάκια, αυτό γίνεται. Έχω να ανάψω κεριά από την τελετή του 2003 που ο κόκορας ψόφησε πριν τον μαχαιρώσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Τι γίνεται με τις διακοπές ρεύματος ρεεεεεεεεεεε; Ευτυχώς εδώ όταν είχε (για πολλές ώρες) έλειπα. Αλλά το βράδυ είχε διακοπή στον κάτω Κορυδαλλό και γλίτωσα τα αγγλικά. Γιούπι :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Μανούλες και σπιτάκια, αυτό γίνεται.Έχω να ανάψω κεριά από την τελετή του 2003 που ο κόκορας ψόφησε πριν τον μαχαιρώσω. Απίστευτοι οι τύποι. Και θα πληρώσω 400 ευρώ πάλι γι' αυτό; Μανούλες, σπιτάκια, και κόλποι εκτοξευτές θα συμπληρώσω εγώ... Καλά κι εσύ Μεγαλειότατε δεν είπε ο μπαμπάς σου να μην κοιτάς τα ζωντανά στα μάτια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Houston Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 το θέμα για τον πατσα που πήγε το καλύτερο θέμα σβήσατε...αντε και χω κάτι λιγούρες μμμμμμμμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Houston Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Τώρα τελευταία την έχω καταβρεί με κάτι κριθινοκουλούρες ή παξιμαδάκια της μάνας Κρήτης και καλά Βάζεις αγουρέλαιο ρίγανη και τυρί φέτα …μούρλια ή παίρνεις μια αγελαδίτσα τρίβεις φέτα λιπαρή το αφήνεις ξερω γω λίγες ώρες και το τρως με παξιμάδια…..αυτό δοκιμάστε το…(αλλά μόνο με αγελαδίτσα) υγ. ξέχασα: το γιαουρτι το χτυπάμε πρώτα, να γίνει κρεμώδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Houston Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 o αχιλλέας που είναι? αρχίζω και ανησυχώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 :cry:μην λέτε τέτοια... θέλω να πάω σε νησί και να το κάνω αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.