Φρού-Φρού Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 frixter no worries η Αθήνα είναι πολύ πιο απλή απ' οτι την παρουσιάζουν... λέγε απο μέσα σου εσυ βοήθεια, αιούτο, ο σε κούγ, χιέλπ κτλ κτλ... εγω συνεχίζω να λέω φρουφρουφρουφρουφρουφρου πάντως .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 :lol: Έγραψε! Μέχρι τα δεκαεφτά, είχα το πιστό μου ποδήλατο μετα τα δεκαεφτα το πιστό μου αυτοκινητο 6 χρονια πριν δεν ειχαμε μετρο ε;; Και αλλωστε δεν εχω και ποτε δουλειες στο κεντρο, μια φορα πηγα με το λεωφορειο, επειδη δεν κατάλαβα που ειναι η σταση στους Αγιους Αναργυρους/ Για καφε εδω γυρω, η σχολη ειναι στη Θηβων... Καταλαβαινετε.. Αποφευγω τις ασκοπες μετακινησεις, ειμαι οικολογος! (πρασινο smiley και ετς) Μικρέ μου, αθώε κι απονήρευτε Φρίκστερ, η Αθήνα έχει άλλους 83 Δήμους ΕΚΤΟΣ της όμορφης Πετρούπολης. Ήρθε ο καιρός να ανοίξεις τα φτερά σου και να γνωρίσεις τον κόσμο, παιδί μου !:-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Και παρεμπιπτόντως εγώ είμαι από Καβάλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Ήρθε ο καιρός να ανοίξεις τα φτερά σου Ηρθε αυτη η ωρα; Οκ, πάω στον διάδρομο απογείωσης, ready to take off... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Houston Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 εγώ λέω να πα να ρίξω καμιά βουτιά στη θάλασσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 μια χαρά θα τα καταφέρεις ! Καλύτερα από το καημένο το πουλάκι του βίντεο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Absinthe Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Ερωτηξις: Τι υλικο ειναι αυτη η μαυρη κρεμα που βαζουν καποιοι κατω απο τα ματια τους (πχ τερματοφυλακες) για να προστατευθουν απο το δυνατο φως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Σκοτάδι!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 "Σας ενημερώνουμε ότι από 6/3/2008 το non stop προς όλους αλλάζει και σας προσφέρει 30 κλήσεις απεριόριστης διάρκειας προς wind, Q και Mo'mad με μόνο 5ε/μήνα." Έλεος, χάλασε και η Wind. Και με βόλευαν πολύ τα 200 λεπτά προς όλους (τους wind, Q, Mo'mad). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Νομίζω πως το non stop 500 όμως συνεχίζει, όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Νομίζω πως το non stop 500 όμως συνεχίζει, όχι; ευτυχως συνεχιζει! αλλιως.... (λυπαμαι κουλα, σουλα, ρουλα, βικυ κτλ κτλ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Λογικά ναι. Εγώ χρησιμοποιώ το "προς όλους" και γι'αυτό μου στείλανε μήνυμα. Τώρα πλεον όμως δεν με βολευει. Με βλέπω με what's up και call them all 600, αρκεί να πείσω μερικούς να αλλάξουν κι αυτοί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Μην τους πείσεις, αυτό θέλουν οι πολυεθνικές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Σκοτάδι!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Ναι, αλλά δεν βολεύει αλλιώς Αφού κάνω πολλές κλήσεις μικρής διάρκειας. Δεν βλέπω άλλη λύση εκτός του call them all 600 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.