Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

frixter no worries η Αθήνα είναι πολύ πιο απλή απ' οτι την παρουσιάζουν... λέγε απο μέσα σου εσυ βοήθεια, αιούτο, ο σε κούγ, χιέλπ κτλ κτλ...

εγω συνεχίζω να λέω φρουφρουφρουφρουφρουφρου πάντως .. :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
:lol::lol::lol: Έγραψε!

Μέχρι τα δεκαεφτά, είχα το πιστό μου ποδήλατο :o μετα τα δεκαεφτα το πιστό μου αυτοκινητο :X 6 χρονια πριν δεν ειχαμε μετρο ε;;

Και αλλωστε δεν εχω και ποτε δουλειες στο κεντρο, μια φορα πηγα με το λεωφορειο, επειδη δεν κατάλαβα που ειναι η σταση στους Αγιους Αναργυρους/ Για καφε εδω γυρω, η σχολη ειναι στη Θηβων... Καταλαβαινετε..

Αποφευγω τις ασκοπες μετακινησεις, ειμαι οικολογος! :mrgreen: (πρασινο smiley και ετς)

Μικρέ μου, αθώε κι απονήρευτε Φρίκστερ, η Αθήνα έχει άλλους 83 Δήμους ΕΚΤΟΣ της όμορφης Πετρούπολης. Ήρθε ο καιρός να ανοίξεις τα φτερά σου και να γνωρίσεις τον κόσμο, παιδί μου !:P:-)

Ερωτηξις: Τι υλικο ειναι αυτη η μαυρη κρεμα που βαζουν καποιοι κατω απο τα ματια τους (πχ τερματοφυλακες) για να προστατευθουν απο το δυνατο φως?

"Σας ενημερώνουμε ότι από 6/3/2008 το non stop προς όλους αλλάζει και σας προσφέρει 30 κλήσεις απεριόριστης διάρκειας προς wind, Q και Mo'mad με μόνο 5ε/μήνα."

Έλεος, χάλασε και η Wind. Και με βόλευαν πολύ τα 200 λεπτά προς όλους (τους wind, Q, Mo'mad).

Λογικά ναι. Εγώ χρησιμοποιώ το "προς όλους" και γι'αυτό μου στείλανε μήνυμα. Τώρα πλεον όμως δεν με βολευει. Με βλέπω με what's up και call them all 600, αρκεί να πείσω μερικούς να αλλάξουν κι αυτοί :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...