Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για πείτε τίποτα για το ΚΑΤ και δεν έχω ιδέα πως φτάνουν, εγώ μένω Πετρούπολη.

Εχει τίποτα parking εκεί ή καμια στάση μετρό;

Ευχαριστώ ρε παιδιά, πως έκατσε και θα πρέπει να πηγαίνω εκεί για μάθημα :S

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Από πάρκινγκ είναι ψιλοδράμα αλλά παραδόξως πάντα βρίσκεις αφου πηγαινοέρχονται. Έχει και στάση του ηλεκτρικού.

έχει σταθμό ηλεκτρικού στο ΚΑΤ, όπως σωστά σου είπε ο Φρένζυ. Ηλεκτρικό παίρνεις από Ομόνοια, ή Αττική. Μάλλον ξέρεις ήδη το γρηγορότερο τρόπο να φτάσεις Ομόνοια από Πετρούπολη.

Αν κάτι μας διαφεύγει, ψάξτο εδώ...

http://www.oasa.gr/?tml=1&pageid=90&menu=2&pg=1

ή στο 185 ! ;-)

Παρακαλώ !

Ευχαριστώ πολύ παιδια!

Κλινική άσκηση 1, αφού την 2 την έκανα στο Αττικο, 10 λεπτα δρομος απο το σπιτι μου.. Δυστυχως δεν κάνουν εκει μαθήματα πια.... :-(

Οπότε ΚΑΤ. Και ο Θεος βοηθός, να δω πως θα φτάνω κάθε πρωί.

Αυτοκίνητο; Και αν παρω καμια λαθος στροφη και καταληξω Λαμια να ρωταω πως θα γυρισω Πετρουπολη;

Λεωφορείο ως την πλατεία Αττικής και μετα ηλεκτρικο; Και κάθε τόσο απεργίες;

Λεωφορειο ως το μετρο του Αγ. Αντωνιου και μετα σταση στην πλατεια Αττικης και μετα ηλεκτρικο; και 5 λέπτα να κθυστερήσει το καθένα θα τραβάω τα μαλλιά μου :S

Trouble in paradise :S

p.s. μια τελευταία ερώτηση, αν ξέρετε, απο που κάνει τη λιγότερη ώρα ο ηλεκτρικός, ομόνοια, ή πλατεία αττικής (δε ξέρω και πολλά απο αθήνα ρε, μη γελάτε)

Lol, thanx χαπι :-)

Πρώτη φορά σε ηλεκτρικό, πρώτη φορά σε μετρό, ποιος με πιανει :P

Για καλό και για κακό πάρε και το διαβατήριο μαζί σου. Μάθε και το "βοήθεια" σε 6-7 γλώσσες.

δε μου λες παιδί μου (φρίκστερ), όταν λες ότι μένεις Πετρούπολη, εννοείς την "Αγία" ? :P

:lol::lol::lol: Έγραψε!

Μέχρι τα δεκαεφτά, είχα το πιστό μου ποδήλατο :o μετα τα δεκαεφτα το πιστό μου αυτοκινητο :X 6 χρονια πριν δεν ειχαμε μετρο ε;;

Και αλλωστε δεν εχω και ποτε δουλειες στο κεντρο, μια φορα πηγα με το λεωφορειο, επειδη δεν κατάλαβα που ειναι η σταση στους Αγιους Αναργυρους/ Για καφε εδω γυρω, η σχολη ειναι στη Θηβων... Καταλαβαινετε..

@alexzz και φρου-φρου, ρε σεις, μη με τρομαζετε λολ, ποσο δυσκολο να ειναι :fear:

Αποφευγω τις ασκοπες μετακινησεις, ειμαι οικολογος! :mrgreen: (πρασινο smiley και ετς)

Αποφευγω τις ασκοπες μετακινησεις, ειμαι οικολογος! :mrgreen: (πρασινο smiley και ετς)

Από άσκοπες σπουδές όμως του δίνουμε και καταλαβαίνει ε;

Από άσκοπες σπουδές όμως του δίνουμε και καταλαβαίνει ε;

Τι εννοείς άσκοπες;; Είναι γνωστό πως το ΤΕΙ αθήνας είναι απο τις πιο οργανωμένες και αναγνωρισμένες σχολές u can get, worldwide :X

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...