Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ναι αυτό ειδα και εγω και με Malev βρήκα με 230ε καλά ειναι πιστεύεις? Εσυ που είσαι και ταξιδευτής :-)

Για Βουδαπέστη ναι. Δεν θα περίμενα να βρω με λιγότερα, να στο θέσω έτσι.

Αλλά ΟΚ, έχει φθηνότερη διαμονή από την κεντρική Ευρώπη, ισορρόπησέ το έτσι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Από την άλλη, δεν έχει πέσει ποτέ κανένα αεροπλάνο και αν για ένα μπισκότο που θα μου προσφέρουν με χαμόγελο στη λουφτχάνσα, πληρώσω 50 ευρώ παραπάνω, ε, αλιτάλια δαγκωτό.

Βασικά ανέφερα Alitalia γιατί συνήθως έχει για όλους τους προορισμούς πτήσεις και συνήθως επίσης τις καλύτερες τιμές.

Βέβαια, μια φορά δεν ηρθε η βαλίτσα μου μαζί με εμένα και ήταν Alitalia. Και τα έκανα και πάνω μου γιατί έτυχε και είχα και πράγματα αξίας μέσα και όχι σωβρακοφανέλες.

Και φυσικά, Ιταλίδα γνωστή μου είπε "καλά είσαι σοβαρός, πράγματα αξίας στη βαλίτσα με Alitalia;"...

Τσεκαρετε το πρωτο βιντεο.

Συνεβη μια απο τις μερες της προηγουμενης εβδομαδας.

Γατονια οι πιλοτοι.

http://airlineworld.wordpress.com/2008/03/03/lufthansa-plane-landing-in-strong-crosswind/

Ήμουν μέσα σε παρόμοια περίπτωση, όχι τόσο extreme.

Ταξίδευα Αθήνα-Βουδαπέστη-Ζυρίχη με Malev και στη Βουδαπέστη αν θυμάμαι καλά, το μικρό αεροπλάνο που δρομολογούσε η εταιρεία, ψιλοκινδύνευσε από τους πλάγιους ανέμους. Η πλάκα είναι ότι δεν πήρε χαμπάρι κανένας αλλά όπως το έκοψα (μια και είχα από μικρός ψώνιο με την αεροπορία και παρακολουθώ πολύ την πτήση), στα 10 μέτρα ύψος ήμασταν πάνω από γρασίδι και όχι διάδρομο.

Μου έφτασε στην κάλτσα πρέπει να πω όταν το είδα, ο πιλότος όμως γατόνι, ούτε τιμονιά με Saxo να έκανε και το έφερε...

Λοιπόν Luci, μια που είσαι πολλάκις ταξιδιώτης στην Γερμανία, θέλω τα φώτα σου. Πάσχα θα είμαι Αμερική αλλά πηγαίνω και γυρνάω μέσω Μονάχου. Στην επιστροφή, έχω 50 λεπτά από την στιγμή που προσγειώνεται η Lufthansa για να προλάβω την ανταπόκριση της Aegean για Θεσσαλονίκη.

Πόσο χαώδες είναι το αεροδρόμιο του Μονάχου;

Πιθανότητες κατά την γνώμη σου να χάσω την πτήση;;

Έχω e-ticket, αν μπορώ θα κάνω check in και στις 2 πτήσεις από Βοστώνη, αυτό λύνει τα προβλήματα;;

Λοιπόν Luci, μια που είσαι πολλάκις ταξιδιώτης στην Γερμανία, θέλω τα φώτα σου. Πάσχα θα είμαι Αμερική αλλά πηγαίνω και γυρνάω μέσω Μονάχου. Στην επιστροφή, έχω 50 λεπτά από την στιγμή που προσγειώνεται η Lufthansa για να προλάβω την ανταπόκριση της Aegean για Θεσσαλονίκη.

Πόσο χαώδες είναι το αεροδρόμιο του Μονάχου;

Πιθανότητες κατά την γνώμη σου να χάσω την πτήση;;

Έχω e-ticket, αν μπορώ θα κάνω check in και στις 2 πτήσεις από Βοστώνη, αυτό λύνει τα προβλήματα;;

Τσεκιν μέσω Η/Υ δεν γίνεται, ουσιαστικά την όποια "παράταση" της αναχώρησης του αεροπλάνου (ξέρεις, σε φωνάζουν από μεγάφωνα 2-3 φορές, σε περιμένει το λεωφορειάκι, μετά το αεροπλανάκι λίγο, κτλ) γίνεται μόνο αφού παραδώσεις αποσκευές (check-in). Αυτό, για διεθνείς πτήσεις είναι το αργότερο 40 λεπτά πριν την ώρα αναχώρησης. Αν εσύ φτάσεις ακριβώς 50 λεπτά πριν, εγώ θα πόνταρα πως θα το χάσεις καθώς και τις βαλίτσες σου θα πρέπει να περιμένεις και να διασχίσεις το μισό αεροδρόμιο (που ναι, είναι αχανές). Έχει μεν τους κλασσικούς κινούμενους διαδρόμους που μπορείς να το παίξεις φλας, αλλά και πάλι, είναι μεγάλο -σκέψου πως μέσα οι υπάλληλοι μετακινούνται με αυτοκινητάκια γκολφ.

Συγγνώμη =/

Και χειροκρότησες και σε κοιτούσαν περίεργα!

Δεν το έχω κάνει ποτέ αγαπητέ, ακόμα και όταν ο πιλότος αντί απλά να κάνει κύκλους κοντά στο Ελληνικό, έσβησε όλα τα φόρα και έγυσε το σκάφος για να χαζεύουμε την Πειραϊκή το βράδυ... ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...