Physics_Rulez Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Ξεκίνησε απο τους Lineage-αδες Σιγά που ξεκίνησε από τους Lineage-αδες!!!, από το counterstrike version 1 beta ξεκίνησε, και πολλαπλασιάζεται έκτοτε!!! Το Lineage είναι πολύ junior!
Φρού-Φρού Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 κουμπάρα το gay test με έβγαλε 46% λεσβί@ πάντως...
red7genius Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 καποιος να μου πει γρηγορα, που μπορω να αγορασω φιλτρο adsl για το τηλεφωνο κατω στην αθηνα?εκει στα μαγαζια της στουρναρη υπαρχει?
χάπι Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 κουμπάρα το gay test με έβγαλε 46% λεσβί@ πάντως... καλά... Κι εμένα 43% ...
punky Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 να ξέρετε πάντως κορίτσια ότι ο γαμπρός τρίβει τα χέρια του με τα ποσοστά σας.
red7genius Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 καποιος να μου πει γρηγορα, που μπορω να αγορασω φιλτρο adsl για το τηλεφωνο κατω στην αθηνα?εκει στα μαγαζια της στουρναρη υπαρχει? αν μπορει να απαντησει καποιος ιμιντιατλι πλιζ
χάπι Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 να ξέρετε πάντως κορίτσια ότι ο γαμπρός τρίβει τα χέρια του με τα ποσοστά σας. αφού τρίβει μόνο τα χέρια του... πάλι καλά ! mandate ενοχλείσθε ? Είμαστε στο επίσημο off topic thread να σας υπενθυμήσω !
punky Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 καποιος να μου πει γρηγορα, που μπορω να αγορασω φιλτρο adsl για το τηλεφωνο κατω στην αθηνα?εκει στα μαγαζια της στουρναρη υπαρχει? αν μπορει να απαντησει καποιος ιμιντιατλι πλιζ ε, σίγουρα θα βρεις. κι αν δεις κάνα oteshop ακόμη καλύτερα. αυτοί 1000% έχουν
Φρού-Φρού Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 αν μπορει να απαντησει καποιος ιμιντιατλι πλιζ στο Πλαισιο στην Στουρνάρη δεν θα έχει???
tolis_01 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 αν μπορει να απαντησει καποιος ιμιντιατλι πλιζ Πλαισιο, Multirama, oteshop (και αλλου λογικα)
antreaslam Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Η αλήθεια είναι ότι ο έρωτας της ζωής μου, ήταν όσο βλαμένη δείχνει και η φρουφρου.Επειδή όμως άμα ξυπνήσει το μεσημέρι ο διάολος, θα 'χει δίκιο να γκρινιάζει ότι το κάναμε τσατ, θα πω μόνο (και θα κλείσω το θέμα), ότι ο έρωτας της ζωής μου, μου έκανε επί 3 χρόνια την ψυχούλα μου σαν την registry των windows. Η άλλη είναι απλά κορμάρα. καλά ρε, δηλαδή περίμενες να βρεις έξυπνη γυναίκα,που να κάνει την ψυχούλα σου να ανοίγει σαν τριαντάφυλλο? απλά διαλέγεις,ποια θα σε πηδάει που! ή στο κρεββάτι η κορμάρα κλπ κλπ, ή στο μυαλό και στη ζωή η άλλη! όλα μια επιλογή είναι σε αυτή τη ζωή! (best choice: παίρνεις φρου φρου,χάπι,που σίγουρα ....ψιλολεσβιάζουν,και δίνεις από ένα ρόλο στην καθε μία! έτσι,μπορεί να σε πηδάνε 2 γυναίκες στην ψυχή σου,αλλά τουλάχιστον θα το ευχαριστιέσαι)!!!! ΥΓ:όσο για την ...πρώην, για να κάνουμε ένα τεστ: Πόσο κορμάρα είναι! Την ανταλλάσεις? (you know )!!!!:)
Φρού-Φρού Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 καλά ρε, δηλαδή περίμενες να βρεις έξυπνη γυναίκα,που να κάνει την ψυχούλα σου να ανοίγει σαν τριαντάφυλλο?απλά διαλέγεις,ποια θα σε πηδάει που! ή στο κρεββάτι η κορμάρα κλπ κλπ, ή στο μυαλό και στη ζωή η άλλη! όλα μια επιλογή είναι σε αυτή τη ζωή! (best choice: παίρνεις φρου φρου,χάπι,που σίγουρα ....ψιλολεσβιάζουν,και δίνεις από ένα ρόλο στην καθε μία! έτσι,μπορεί να σε πηδάνε 2 γυναίκες στην ψυχή σου,αλλά τουλάχιστον θα το ευχαριστιέσαι)!!!! ΥΓ:όσο για την ...πρώην, για να κάνουμε ένα τεστ: Πόσο κορμάρα είναι! Την ανταλλάσεις? (you know )!!!!:) ηθικό δίδαγμα... οι έξυπνες δεν εχουν ωραίο σωμα και δεν εχουν νουνι.
antreaslam Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 ηθικό δίδαγμα... οι έξυπνες δεν εχουν ωραίο σωμα και δεν εχουν νουνι. για να με πιάσει λίγο το φαλλοκρατικό μου.... "είναι γνωστό, ότι στις γυναίκες το άθροισμα IQ και ομορφιάς, είνια πάντα σταθερό"!!!! Ηθικό δίδαγμα θέλεις??? χμμμμ.... ας πούμε, ότι αν από όλα αυτά υπάρχει κάποιο δίδαγμα, είναι ότι για να διατηρήσει κάποιος την ψυχική του υγεία, πρέπει να σταματήσει να προσπαθεί να καταλάβει τι σκέφτεται και τι θέλει μια γυναίκα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.