poscaman Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 καλα,οχι οτι τωρα σκιζεται στα ποστ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δεν μπορώ να το βρω ρε γαμώτο... ήταν ένα ανάλογο με κάποιον που ήταν κάνα 2 χρόνια μέλος και είχε 0 μηνύματα. Όταν επιτέλους έγραψε, πέταξε κάποιος το κορυφαίο "ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΜΙΛΗΣΕ!" http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=223455 Καλά που ήταν σε ελληνικά. Γιατί αν ήταν σε greeklish, χαιρέτα μου τον πλάτανο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=223455 Καλά που ήταν σε ελληνικά. Γιατί αν ήταν σε greeklish, χαιρέτα μου τον πλάτανο... Μπράβο! Το ξαναδιαβάζω και γελάω σαν το χαζό μόνος μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
svarte Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 χαχαχαχα αντε ας πω και γω κατι τοτε και του ριχνω του νουμπα και 2 χρονια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Κάτι ύποπτο συμβαίνει στο Off Topic Thread... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
svarte Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 ε 5 χρονια δεν ειχα κοιταξει στα junk οτι μουχε ερθει το activation Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 OMG, you're on fire! Και 2ο στο καπάκι. Γλυστρίδες ftw... ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
svarte Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 εχω ξαναποσταρει βρε δες εδώ : http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=1232412&postcount=1304 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Ουστ, νεό-ψαρα. Να μέλη βρε! Σας ρίχνει τόσον καιρό παλαιότητας το adespoto, και παρ' όλα αυτά, μετρημένη, σοβαρή και λιγομίλητη. Όχι σαν και σας που μαθαίνουμε ακόμη και το πού και πώς κάνετε την ανάγκη σας... Ασσε ρεεεε ... και σε μας έτσι δεν κάνατε όταν πρωτομπήκαμε??? Τώραααα που μας καβατζώσατε και μας θεωρείτε δεδομένες, σας πειράζουν τα πάντα σε μας... Αναχαθείτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Χθες σε μια συγκλονιστική μάχη η καλομοίρα αναδείχθηκε νικήτρια.Αυτό της άξιζε.Τώρα υπάρχει πιθανότητα για νίκη.Είμαι περήφανος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 εχω ξαναποσταρει βρε δες εδώ : http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=1232412&postcount=1304 Κοίτα μπορεί να γράφεις σπάνια αλλά προσπάθησε και τα κείμενα σου να είναι λίγο μικρότερα. Δεν έχουμε όλο το πρωί για να διαβάσουμε τα πόστ σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
svarte Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Κοίτα μπορεί να γράφεις σπάνια αλλά προσπάθησε και τα κείμενα σου να είναι λίγο μικρότερα. Δεν έχουμε όλο το πρωί για να διαβάσουμε τα πόστ σου. δεν φταιω εγώ , το 10 char limit ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 ουφ πάλι εγώ θα κάνω το ψαχούλεβμα??? svarte τι svarte είσαι? Θηλυκό ή αρσενικό? Φυσικά μπορείς να μας πεις και τι θα ήθελες να είσαι αν δεν ήσουν svarte Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Ασσε ρεεεε ... και σε μας έτσι δεν κάνατε όταν πρωτομπήκαμε??? Τώραααα που μας καβατζώσατε και μας θεωρείτε δεδομένες, σας πειράζουν τα πάντα σε μας... Αναχαθείτε Ναχαθεισεσύ, και ούτε ο Μάκης να μην ξέρει που βρίσκεσαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.