adespoto Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 αχουτο μωρέ μουυυυ.. ενα αδεσποτόοοο... πσιτ αγόρια το νου σας, με το μαλακό, μην το διώξουμε έτσι??? Καλως ήρθες αδέσποτο! Για πες μας είσαι αγοράκι ή κοριτσάκι αδέσποτο? Κουρίτσι. Καλώς σας βρήκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 έχεις μια ευαισθησία στις ουρολοιμώξεις !!!! Να κατουράς όρθια ξέρεις ? Καλώς ήλθες κι από μένα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Κουρίτσι. Καλώς σας βρήκα χχεαχεαχεααα τοίχο-τοίχο να πηγαίνεις κορίτσι! ακούτε αγόρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Κουρίτσι. Καλώς σας βρήκα Ωραίο άβαταρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 να φαινόταν κιόλας.... ΑΛΕΤΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ουυυυυυυυ ουυυυυυυ γουμαν ιν δε χάουζ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 2 χρόνια μέλος και άρχισες να γράφεις τώρα. Πως και έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 ναι... Πως κι έτσι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 η περιέργεια σκότωσε την γάτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 η περιέργεια σκότωσε την γάτα! χάπι την πάτησες. Εγώ έχω για avatar τους πόντιους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 χάπι την πάτησες. Εγώ έχω για avatar τους πόντιους. Γιατουί ? Γι' αυτό ρωτάς 2 φορές τα ίδια πράγματα ? (ημερομηνία εγγραφής αδέσποτου) Όποιο και να είναι το αβατάρι, απάντηση δεν είδαμε ! Ούτε εσύ κυρ Πόντιε, ούτε εγώ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 η περιέργεια σκότωσε την γάτα! θά' θελες ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 πόσο γκαντέμης μπορεί να είμαι; να έχω κανονίσει για αύριο (Τσικνοπέμπτη) τρελό τσιμπούσι και να σηκώνομαι σήμερα και να μην με βαστούν τα πόδια μου; λίγο άρρωστος είμαι, αλλά αυτά τα δέκατα με έχουν αποδεκατίσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Γιατουί ? Γι' αυτό ρωτάς 2 φορές τα ίδια πράγματα ? (ημερομηνία εγγραφής αδέσποτου) Όποιο και να είναι το αβατάρι, απάντηση δεν είδαμε ! Ούτε εσύ κυρ Πόντιε, ούτε εγώ ! Μισό να ξηγηθώ... Αυτό: χάπι την πάτησες. Εγώ έχω για avatar τους πόντιους. Πήγαινε σε αυτό: η περιέργεια σκότωσε την γάτα! Εγρίξες; ΥΓ: όμορφα τα καλατζεύω τα ποντιακά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Ουστ, νεό-ψαρα. Να μέλη βρε! Σας ρίχνει τόσον καιρό παλαιότητας το adespoto, και παρ' όλα αυτά, μετρημένη, σοβαρή και λιγομίλητη. Όχι σαν και σας που μαθαίνουμε ακόμη και το πού και πώς κάνετε την ανάγκη σας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δεν μπορώ να το βρω ρε γαμώτο... ήταν ένα ανάλογο με κάποιον που ήταν κάνα 2 χρόνια μέλος και είχε 0 μηνύματα. Όταν επιτέλους έγραψε, πέταξε κάποιος το κορυφαίο "ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΜΙΛΗΣΕ!" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.