Socratis_g Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 "Ζητήται πε8ερά απο 65-75 χρονών, να μην μιλάει πολυ και να ξέρει να μαγειρευει!!!!'' LoooooooooooooooooooooL xaxaxa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 "Ζητήται πε8ερά απο 65-75 χρονών, να μην μιλάει πολυ και να ξέρει να μαγειρευει!!!!'' LoooooooooooooooooooooL xaxaxa Τι του απάντησαν; Να αλλάξει firmware, ότι φταίει ο ΟΤΕ ή την all time classic απάντηση του insomnia που κάθε τόπικ που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να έχει "άλλαξε τροφοδοτικό"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Ρε γκάιζ μόνο εμένα με έχει πιάσει πρώιμη Άνοιξη και δεν μπορώ να συγκεντρωθώ με τίποτα? Εχω μια κσεσηκωσιά άλλο πράμα Αντεεεε πότε θα γίνει καλοκαίρι μαμα???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 όχι, κι εμένα με έπιασε. Την έπεσα στο μπαλκόνι, κι έχω τώρα μια ζαλούρα, αλλά δεν ξέρω αν φταίει ο ήλιος ή τα τσίπουρα. Ίσα που προλαβαίνω να ξεραθώ λίγο πριν πάω δουλειά. Καληνύχτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Ρε γκάιζ μόνο εμένα με έχει πιάσει πρώιμη Άνοιξη και δεν μπορώ να συγκεντρωθώ με τίποτα? Εχω μια κσεσηκωσιά άλλο πράμα Αντεεεε πότε θα γίνει καλοκαίρι μαμα???? Αγαπητή μου, να σε πληροφορήσω ότι το καλοκαίρι είναι ήδη ΕΔΩ !!! (αααααααααααχ... τι μέρα είναι αυτή έξω ?) για κάνα καφέ θα πάμε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Αγαπητή μου, να σε πληροφορήσω ότι το καλοκαίρι είναι ήδη ΕΔΩ !!!(αααααααααααχ... τι μέρα είναι αυτή έξω ?) για κάνα καφέ θα πάμε ? Ναι ναι ναιιιιιιιι !!!! (σε όλα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Σήμερα ? (10 χαρακτήρες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Σήμερα ? (10 χαρακτήρες) τα πμ τι τα' χεις πιο νωρίς μην σε βράσω για φιγούρα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Ρε γκάιζ μόνο εμένα με έχει πιάσει πρώιμη Άνοιξη και δεν μπορώ να συγκεντρωθώ με τίποτα? Εχω μια κσεσηκωσιά άλλο πράμα Αντεεεε πότε θα γίνει καλοκαίρι μαμα???? ααααστα εσυ!!!Σε θυμαμαι κι απο περσι ησουν η No.1 ξεσηκωστρα του φορουμ:mrgreen:απο Μαρτη καλοκαίρι... κι εδω μια απ'τα ιδια.μολις συνελθω απ'την γαστρεντεριτιδα που μου χτυπησε την πορτα τελευταια μερα της εξεταστικης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Κάτι ήθελα να γράψω μα το ξέχασα. :S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Κάτι ήθελα να γράψω μα το ξέχασα. :S ααααααχαχαααχααα...αααχ... Θεός ! τι πίνεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δε λέω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Houston Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 ορίστε…φουσκοδεντριές τώρα και η Φρου Φρου όλα τα είχε η Μάριορι ο φερεντσές της έλειπε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Ασε με Χιέστον και παίζει να είναι και κλιμακτήριος λόγω ηλικίας ξέρεις.. Πατρινέ περάστικα και μια που αρχίσαμε τις παροιμίες πάλι να πώ και εγω την δικιά μου Μιλάνε όλοι μιλάνε και οι Χιέστον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Α pappou μια και είσαι πατρινός,ξέρεις μήπως τίποτα για το γκρούπ του γιάγκου για το φετινό καρναβάλι ? Οτιδήποτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.