alexzzz Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ γιατί το ξέρω με το τάβλι, ρε alexzzz; αυτός που στο είπε με τάβλι είχε δίπλωμα οδήγησης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Houston Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Με τον παρά μου, μαμώ και την κυρά μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilles Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 αυτός που στο είπε με τάβλι είχε δίπλωμα οδήγησης; Δεν ξέρω ρε alexzzz. btw ωραίο αυτό με τον μεθυσμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Κατούρα να φύγουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Houston Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 τρελός παπάς σε βάφτισε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 έκανε η μύγα kώlο και έhiesε τον κόσμο όλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Γκρίνγκος λόκος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 1055 rock, πρωινό φρικασέ forevah: "Θέλω κορίτσι λάστιχο, να φτιάχνει κοκορέτσι να 'ναι καλή μαγείρισα και Νάντια Κομανέτσι" "Κοριτσάκι μου γλυκό και χαμογελαστό αν σου αρέσουν τα βαθυά, θα γίνω ο Κουστώ" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Houston Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Θέλω Ολυμπιακός να ναι η κοπέλα μου κόκκινα τα χείλη της όπως η φανέλα μου Να επικοινωνούμε και οι δυο σε άλλο επίπεδο και τις κυριακές να πηγαίνουμε στο γήπεδο να φωνάζει θρύλος και να ξέρει τα συνθήματα να ναι τρυφερή μ ερυθρόλευκα αισθήματα Δε με νοιάζουν ζώδια ούτε ωροσκόπια ούτε αν είναι ξένη ούτε αν είναι ντόπια δε με νοιάζει αν είναι λέων δίδυμος ή ταύρος το μόνο που με νοιάζει και που θέλω να ναι γαύρους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Παιδιά, σκατά και σύννεφα δεν πιάνονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Το δέντρο που πληγώναμε; Παππού, καρφώνεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 @poscaman: το site μέσα από διάφορες ερωτήσεις, προσπαθεί να καταλάβει αν είσαι μαύρο ή ασπρο πρόβατο! Και αφού περάσεις το test και καταταγείς (όχι εσύ Manuel!) σε μπάζει στο υπόλοιπο site με διάφορα καλούδια για download (wallpapers, screensavers etc.). Btw, η σελίδα είναι όλη στα ιταλικά. Στο θέμα μας τώρα (το ποιο; ): Αγόρασα καινούρια μπαταρία για το κινητό-μπαντόφλα που έχω. Την φορτίζω 8 ή 12 ώρες πριν την βάλω σε λειτουργία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Στο θέμα μας τώρα (το ποιο: Αγόρασα καινούρια μπαταρία για το κινητό-μπαντόφλα που έχω. Την φορτίζω 8 ή 12 ώρες πριν την βάλω σε λειτουργία; Τι νούμερο παντόφλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Τι νούμερο παντόφλα; NOKIA 6310i Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Πω, θρυλικο κινητο. Αστην μεχρι να γεμισει, μετα ετσι κι'αλλιως το κινητο κοβει την παροχη ρευματος και ειναι δωρο-αδωρο. Πρωτες 5 φορτισεις καλο ειναι να τις κανεις οταν εχει αδειασει η μπαταρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.