Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

λολ ρε και στους δυο σας

όσον αφορά το ψάρεμα, ρωτάω γιατί ο πατέρας μου βγήκε στη σύνταξη πριν λίγες μέρες. κι επειδή έχει πιάσει το ζεύγος μια μανία με το ψάρεμα, σκεφτόμουν να του έκανα ένα καλό δώρο ένεκα της συνταξιοδότησης.

Αλλά επειδή δεν έχω ιδέα από ψάρεμα, δεν ξέρω τι θα άρεσε σε κάποιον που ψαρεύει.

όσον αφορά τις υπόλοιπες απορίες/επισημάνσεις:

1. Η κοπέλα είναι παλιά (εχμ) σχέση. Άλλοι είναι οι ενδοιασμοί μου.

2. Άαααανετα, όμως ξεχνάω τα πάντα για να γνωρίσω μία συγκεκριμένη φίλη του γλυκύτατου, λατρεμένου άντριου.

Αν η κοπέλα είναι "πρώην" σου, πρέπει να υπήρξε κάποιος λόγος που έγινε ("πρώην"). Μέτρα καλά τη σοβαρότητα αυτού του λόγου πριν κάνεις κάποια νέα κίνηση... ;)

Σε κάποιον που ψαρεύει (εξαρτάται βέβαια και πως ψαρεύει) είναι χρήσιμες οι βισινέζες, τα φελαδούρια, τα μακριά εύκαμπτα καλάμια (10μ. αν ψαρεύει από τη στεριά), τα κοντά άκαμπτα καλάμια (αν ψαρεύει από βάρκα), διάφοροι τύποι δολωμάτων ανάλογα το ψάρι που θέλει να βγάλει !!!!

(τα ξέρω όλα αυτά γιατί ο συγχωρεμένος ο μπαμπάς μου είχε το ίδιο χόμπι)

Νομίζω ότι σε ένα μαγαζί με είδη ψαρικής θα σε καθοδηγήσουν πολύ καλά σε σχέση με αυτό που θες να πάρεις !

(μπράβο πάντως ! Καλό παιδάκι πρέπει να είσαι εσύ, που νοιάζεσαι τόσο για τους γονείς σου ! :))

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Αρχικό μήνυμα απο punky

Γενικά έχω παρατηρήσει αυτές τις μέρες ότι υπάρχει μια συμβατότητα και μια ιδιαίτερη χημεία με τη φρου-φρου. Μέχρι και μικροί οιωνοί το μαρτυρούν αυτό: πχ γράφτηκε στο φόρουμ τη μέρα των γενεθλίων μου. Αλλά δυστυχώς όμως δεσμεύτηκα σε άλλο thread, εναντίον της κακογαμίας, οπότε θα πρέπει να μείνουμε απλά φίλοι.

τουλάχιστον έχεις αυτογνωσία φίλε μου και θα γλιτώσω να μου κοπεί η όρεξη για σέξ για τα επόμενα 4 χρόνια ...

ΕΓΩ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ! :mrgreen:

δν πας καλά. οτιδήποτε μεταφέρει κόσμο μακρυά και είναι δυνητικά βουλιάξιμο είναι πάντα καλό δώρο για γονείς. και πεθερούς.

Συμφωνώ ! Ο θάνατος για τους γονείς είναι λύση, αν το παιδί τους σκέφτεται σαν εσένα !

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...Η ΛΕΞΗ ''ΕΛΕΟΣ''...ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ...ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΩ, ΤΗ ΔΙΑΒΑΖΩ, ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΟΥΩ, ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΩ ....ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ....

ΑΣ ΠΟΥΝ ''ΗΜΑΡΤΟΝ'' Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!!!!ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ!!!!ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ!!!!(ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΓΩ????ΕΛΕΟΣ!!!!):mrgreen:

Ξεκίνησε απο τους Lineage-αδες και πέρασε στην τρεντογενιά του κώλου και του φραπέ,γι'αυτό το ακούς τόσο πολύ πια...έγινε μόδα,όπως είχε γίνει και με την λέξη "μ*λ*κ*ς" πριν χρόνια και καθιερώθηκε...:-P

τελικά εμένα θα μου πει κάποιος πως ενεργοποιούμε τα "αναδυόμενα παράθυρα" σε ενα σάιτ ή κανείς δεν ξέρει σε τούτο το τεχνολογικό φόρουμ ???

Επισκέπτης

pappous_soulis, άστοχη η ανάλυση σου. Ίσως να μην το λέγατε στο Νότο, αλλά στη Θεσσαλονίκη εγώ θυμάμαι από πολλά χρόνια να λέμε Έλεος (σίγουρα πολύ πιο πριν από Lineage (που σου 'ρθε ότι προέκυψε από εκεί; )

τελικά εμένα θα μου πει κάποιος πως ενεργοποιούμε τα "αναδυόμενα παράθυρα" σε ενα σάιτ ή κανείς δεν ξέρει σε τούτο το τεχνολογικό φόρουμ ???

tools => options => content

να ρωτήσεις τους μοντς φιλενάς, που είναι σοβαροί και σίγουρα θα ξέρουν...

Εμ, ο λόγος που έγινε πρώην ήταν γιατί γνώρισα τον έρωτα της ζωής μου.

Επειδής όμως ο πάνκυς είναι μόνος του αυτό τον καιρό κι επειδής με πήρε τηλέφωνο, σκέφτηκα μπας και βρεθούμε να την (εχμ) τηγανίσω.

Thanx για τις πληροφορίες για το ψάρεμα. Τελικά λοιπόν σε μαγαζί με είδη ψαρικής θα πρέπει να πάω για να πάρω συμβουλές και ιδέες. Ξέρετε κανένα στα βόρεια προάστεια;

αγαπητή φρουφρού, (αν όπως μόνη σου λες) έχεις όρεξη για σεξ μία φορά κάθε 4 χρόνια, να το κοιτάξεις. αυτό δεν είναι λίμπιντο. είναι οι βουλευτικές εκλογές.

Και γιατί βρε πουλάκι μου δεν κυνηγάς τον "έρωτα της ζωής" σου αντί να χάνεις το χρόνο σου με ημίμετρα ?

(σσσσσσσσσσσσσ... γδικιάρη άντρα !!!! :-P :lol:)

Για συγκεκριμένο μαγαζί στα ΒΠ δεν ξέρω αλλά, γκουγκλιασέ το και κάτι θα βρεις ! ;)

Εμ, ο λόγος που έγινε πρώην ήταν γιατί γνώρισα τον έρωτα της ζωής μου.

νταξ και εγω χάρηκα που με γνώρισες πάνκυ..

Επειδής όμως ο πάνκυς είναι μόνος του αυτό τον καιρό κι επειδής με πήρε τηλέφωνο, σκέφτηκα μπας και βρεθούμε να την (εχμ) τηγανίσω.

αλεύρι που φουσκώνει μόνο του μην ξεχάσεις ..

αγαπητή φρουφρού, (αν όπως μόνη σου λες) έχεις όρεξη για σεξ μία φορά κάθε 4 χρόνια, να το κοιτάξεις. αυτό δεν είναι λίμπιντο. είναι οι βουλευτικές εκλογές.

χμμμ.. τελικά είσαι πιο χαζός απ΄οτι νόμιζα ..

...:P:p:p:p...

Η αλήθεια είναι ότι ο έρωτας της ζωής μου, ήταν όσο βλαμένη δείχνει και η φρουφρου.

Επειδή όμως άμα ξυπνήσει το μεσημέρι ο διάολος, θα 'χει δίκιο να γκρινιάζει ότι το κάναμε τσατ, θα πω μόνο (και θα κλείσω το θέμα), ότι ο έρωτας της ζωής μου, μου έκανε επί 3 χρόνια την ψυχούλα μου σαν την registry των windows.

Η άλλη είναι απλά κορμάρα.

Η αλήθεια είναι ότι ο έρωτας της ζωής μου, ήταν όσο βλαμένη δείχνει και η φρουφρου.

Επειδή όμως άμα ξυπνήσει το μεσημέρι ο διάολος, θα 'χει δίκιο να γκρινιάζει ότι το κάναμε τσατ, θα πω μόνο (και θα κλείσω το θέμα), ότι ο έρωτας της ζωής μου, μου έκανε επί 3 χρόνια την ψυχούλα μου σαν την registry των windows.

Η άλλη είναι απλά κορμάρα.

είπαμε : εγώ κουμπάρα ! :mrgreen:

επειδή όλα στο μυαλό είναι, άμα δε σε κα**ώνει η άλλη εκεί, δεν πα' νά' ναι κι η Μο(υ)νικα (ε καλά... τρόπος του λέγειν) ! Εγώ επιμένω, κυνήγα τον Έρωτα γιατί θα το μετανιώσεις !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...