poscaman Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 μπορει καποιος με γνωσεις ιταλικων να μου εξηγησει τον λογο υπαρξης αυτου του site???? http://www.sheeps.it/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δεν καταλαβάινω Χριστό αλλά δεν είναι τέλειο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Filos19 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 μπορει καποιος με γνωσεις ιταλικων να μου εξηγησει τον λογο υπαρξεις αυτου του site???? http://www.sheeps.it/ Hahaha:mrgreen::mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Κουράγια manuel! Μείναμε στο χ σήμερα γαμώτο...Στο μεταξύ οι άγγλοι θα με κάνουν χαπάκια! Άκου παράταση... Thanx mate! Μην ανησυχείς για το Χ. Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει, και ξανά προς τη δόξα τραβά (ας μην ξεχνάμε και την δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση κυπέλλου φέτος). Σπάζομαι μόνο που θα τα χάσω όλα αυτά, αλλά δε βαριέσαι. Ωραία είναι να βλέπεις ποδόσφαιρο και στο στρατόπεδο. Γήπεδο δεν είναι βέβαια, αλλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Σπάζομαι μόνο που θα τα χάσω όλα αυτά, αλλά δε βαριέσαι. Ωραία είναι να βλέπεις ποδόσφαιρο και στο στρατόπεδο. Γήπεδο δεν είναι βέβαια, αλλά... Τι να πω και εγώ ρε συ Manuel; Την ώρα που βάζαμε το γκολ στον τελικό του Euro παρουσιαζόμουν στο στρατόπεδο στα Γιαννιτσά. Με είχαν μόλις ψάξει και είχα κάνει 2 βήματα από την πύλη. Και όλο το Euro πριν δεν το είδα γιατί ήμουν νέος ακόμα. Μην μιλάς καθόλου λοιπόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Καλή εχμμμ θητεία ρε Manuel και να κοιτάξεις να γίνεις άντρας εκει μέσα τ' ακούς? και μετά χτίσε και ενα σπίτι και πάντρεψε και μια κόρη και είσαι κομπλέ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Houston Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Ο Απρίλης ρίχνει τη δροσιά κι ο Μάης τα λουλούδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Ο Απρίλης ρίχνει τη δροσιά κι ο Μάης τα λουλούδια. Το γκάζι θέλει υπομονή και η γκόμενα κυνήγι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Houston Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Ο γάτος κι ο καλόγερος πολυαγαπούν το ψάρι, κι η παντρεμένη το φιλί, κι η λεύτερη το χάδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 απ'τη ζωη στο θανατο ειναι ενα μονοπατι,κι απο τον κ@λο στο μ@@νι 2 δαχτυλα και κατι... το εριξα πολυ το επιπεδο;;;:mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 O μπαρμπα μπριλιος ειχε ενα γαλο,ποoooλυ μεγαααααλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Houston Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Μάρτ'ς, γδάρτ'ς, ουρθοχέστ'ς, παλουκοκαύτης. looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool :lol::lol::lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 μόνος του τα λέει. μόνος του γελάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilles Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Το γκάζι θέλει υπομονή και η γκόμενα κυνήγι. Εγώ γιατί το ξέρω με το τάβλι, ρε alexzzz; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Κώλος μεθυσμένου... δεν έχει ιδιοκτήτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.