parsifal Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Μπα; Ούτε από εσάς είδα σχετικό report. Καλύτερα να μη βγαίνετε να τα λέτε ρε παιδιά. Αντί γι' αυτό, ρουφιανέψτε να πάει το Insomnia μπροστά. Ήταν μια κοινωνική προσφορά του της γειτονιάς σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livewire Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δεν ξέρω πως λειτουργεί αυτό το μαραφέτι, ούτε και θέλω να μάθω Όπως και να 'χει, η δημόσια διαπόμπευση είναι πιο fun! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Μπα; Ούτε από εσάς είδα σχετικό report. Καλύτερα να μη βγαίνετε να τα λέτε ρε παιδιά. Αντί γι' αυτό, ρουφιανέψτε να πάει το Insomnia μπροστά. Ήταν μια κοινωνική προσφορά του της γειτονιάς σας. Βρίσκομαι σε κατάσταση format θείο mod... (καλή δικαιολογία ή να προσπαθήσω και άλλο; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ προσπάθησα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Τέτοια φαινόμενα αντιμετωπίζονται άμεσα όταν γίνονται αντιληπτά ή όταν αναφέρονται. Τα μηνύματα του συγκεκριμένου μέλους διαγράφηκαν και το post counter του μηδενίστηκε. Ήταν μια κοινωνική προσφορά του καθικιού moderator της γειτονιάς σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 "...που'ναι ο Βάαααγκνεεεερ, που 'ν' ο Πουτσίιιινιιιι..." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 σταμάτα να κάνεις παρέα 15 χρονα.. κι'ομως δεν ειναι 15χρονα.... επειδη εχω ζησει καταστασεις απο κοντα και τα εχω δει με τα ιδια μου τα ματια, αφορουν ηλικιες μεχρι και 40χρονους/ες! το πιο συνηθισμενο φαινομενο ειναι μια "σχεση" ενος μεγαλου αντρα με μια πιτσιρικα! εχουν κλεισει και σπιτια σας λεω! τα εχω ζησει, τα βλεπω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Χαιρετίσματα στο forum, από τον ορκισμένο πλέον φαντάρο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Σιδεροκέφαλος και καλό κουράγιο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Κουράγια manuel! Μείναμε στο χ σήμερα γαμώτο... Στο μεταξύ οι άγγλοι θα με κάνουν χαπάκια! Άκου παράταση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Το ότι θα μου δινέ χαρά ο woodgate πάντως δεν το περίμενα:-D:-D:-D:-D:-D:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Ω ναι... Ω ναι ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Αυτό το τερματόρο σας γιατί δεν το έχετε στείλει ακόμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Who knows and who cares right now? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Σωστό και αυτό. Απλός και σήμερα έκανε με μεγάλη επιτυχία τον τροχονόμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.