Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τότε φαντάζομαι ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που σε ενοχλούν πολύ περισσότερο, από κάποιους χρήστες του ινσόμνια ! Και είμαι σίγουρη ότι αντιστέκεσαι σοβαρά σε αυτά και τα αντιπαλεύεις με όλη τη δύναμη της δικαιης -εφόσον έχεις idiocy intollerance- αγανάκτησης σου.

και τις 2 αυτές κυρίες τις έχω ακουστά αλλά που κολλάνε στην κουβέντα ?

Προφανώς. Αλλά συγκεκριμένα, όταν βρίσκομαι στο Insomnia αυτοί είναι που με ενοχλούν.

Για τις κυρίες έχεις pm.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Προφανώς. Αλλά συγκεκριμένα, όταν βρίσκομαι στο Insomnia αυτοί είναι που με ενοχλούν.

Για τις κυρίες έχεις pm.

OK ! Για δες κι εσύ ! Απάντησα !

Slipnot, στην καβαλας, εκει που ειναι η γεφυρα που οδηγει προς θηβων (δεξια δηλαδη) πανω στο δρομο της γεφυρας, εχει ενα μαγαζι με περουκες..

Ευχαριστώ για την πληροφορία.Είναι μαγαζί μόνο με περούκες,δηλαδή έχει ποικιλία έτσι ? Επίσης μήπως τυχαίνει να ξέρεις αν θα είναι ανοιχτά σήμερα το απόγευμα ?

Επίσης όποιος ξέρει κάποιο άλλο μαγαζί ας πει για να έχω επιλογές.

χάπι έχω κι εγώ φυσικό τρίχωμα έχω αλλά θέλω καμιά τρελή περούκα.Δεν πειράζει,το είπα στην περίπτωση που ξέρει κανείς γενικά να ρίξει και 2ο μαγαζί μην έχω μόνο 1 επιλογή.

Δε ξέρω m8, λογικά ώρες καταστημάτων θα έχει, άρα δύσκολα θα είναι ανοιχτό το απόγευμα.

Εχει ποικιλία απο ότι εχω δει στη βιτρινα, μεσα δεν εχω παει :P

Δε ξέρω m8, λογικά ώρες καταστημάτων θα έχει, άρα δύσκολα θα είναι ανοιχτό το απόγευμα.

Εχει ποικιλία απο ότι εχω δει στη βιτρινα, μεσα δεν εχω παει :P

Καλά τότε δεν πειράζει,από βδομάδα.Thanks και πάλι για την πληροφορία.

@ αλέντζο ακόμη κι αυτό (ερωτική επικοινωνία μέσω μουσουνου) έχει τη χάρη/ πλάκα του ! Αλλά, μάλλον είσαι περισσότερο αισθησιακός παρά εγκεφαλικός στην επικοινωνία σου με τους άλλους, ώστε δεν μπορείς να εκτιμήσεις αυτόν τον τρόπο !

κοιτα εμενα με λενε αισθηματια οσοι με ξερουν.

μσν χρησιμοποιω και γω στο επακρο!

εχω το μσν στο σπιτι μου 24/24ωρες

στη δουλεια που ειμαι (dj με το laptop διπλα μου στο ιντερνετ! ναι ναι)

και στο κινητο μου οταν ειμαι εκτος!

τη χαρη και τη πλακα του μσν τη ξερω.

αυτο που δε μπορω να χονεψω ειναι το οτι ακουω να δημιουργουνται σχεσεις ερωτικες ή καποιος/α φιλος/η να μου πει οτι ερωτευτηκε καποιον/α απο το μσν που ΔΕΝ εχει συναντησει ποτε!

δηλαδη απο το "τιποτα" πιστευουν οτι υπαρχει ερωτισμος.

το να μιλανε απο το μσν, να γνωριστουνε, το καταλαβαινω, αλλα αν δεν υπαρχει αμεση επαφη, το να περασεις καποιες ωρες μαζι του/της, πως ειναι δυνατον να ερωτευτεις καποιον/α?

εγω αυτο δε μπορω να το δεχτω.

οι περισσοτεροι/ες δικαιολογουνται με το να συναντιωνται μετα απο καποσο καιρο και να πουνε οτι πραγματικα ηταν ο ερωτας που περιμεναν.

για μενα το πιο λογικο ειναι να γνωριστουνε απο το μσν, να συζητησουν και αν συμφωνουν τοτε ας γνωριστουνε καλυτερα με το να περασουν αρκετο χρονο μαζι.

μετα δεχομαι οτι μπορει να ερωτευτουνε....

τι να πω.... μπορει εγω να ειμαι αναποδος.

το φαινομενο αυτο το βλεπω συνεχεια σε φιλους/φιλες και τσαντιζομαι παρα πολυ!

αυτο που δε μπορω να χονεψω ειναι το οτι ακουω να δημιουργουνται σχεσεις ερωτικες ή καποιος/α φιλος/η να μου πει οτι ερωτευτηκε καποιον/α απο το μσν που ΔΕΝ εχει συναντησει ποτε!

Μην πιστεύεις ο,τι ακούς. Κυκλοφορούν πολλές μαλακίες εκεί έξω... alien.gif

τη χαρη και τη πλακα του μσν τη ξερω.

τι να πω.... μπορει εγω να ειμαι αναποδος.

το φαινομενο αυτο το βλεπω συνεχεια σε φιλους/φιλες και τσαντιζομαι παρα πολυ!

σταμάτα να κάνεις παρέα 15 χρονα..

• Members

Μόλις είδα τη διαφήμιση του Ελεύθερου τύπου για το DVD που δίνει αύριο, και είχε πλάκα: Το "Ο ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ" το διαφημίζουν ως "Ο Ο ξεχωριστός κύριος Χάντινγκ", προφανώς μπερδεύοντάς το με τον ταλαντούχο κύριο Ρίπλει (λόγω Ματ Ντέιμον). :lol:

Άλλο ένα μέλος που έχει βαλθεί να απαντήσει σε όλα τα thread του insomnia απνευστί.

Blondie

Το παρατήρησα και εγώ. Έντονη δραστηριότητα βραδιάτικα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...