Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. :-)

Και εγώ. Αλλά άλλο να θες να αλλάξει γνώμη ας πούμε κάποιος, θα θες τον έρωτά σου να γυρίσει πίσω, να θες να γυρίσουν τα Ελγίνεια, την παγκόσμια ειρήνη κτλ και άλλο να αισιοδοξείς ότι ένα κεφάλι μπορεί ξαφνικά να γεμίσει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και εγώ. Αλλά άλλο να θες να αλλάξει γνώμη ας πούμε κάποιος, θα θες τον έρωτά σου να γυρίσει πίσω, να θες να γυρίσουν τα Ελγίνεια, την παγκόσμια ειρήνη κτλ και άλλο να αισιοδοξείς ότι ένα κεφάλι μπορεί ξαφνικά να γεμίσει...

Έτσι. Ας είμαστε ρεαλιστές.

Ένα κεφάλι που σκέφτεται διαφορετικά από σένα δεν είναι απαραίτητα άδειο...

Επίσης, ένα κεφάλι που στερείται επικοινωνιακών χαρισμάτων δεν είναι απαραίτητα άδειο...

Πάντως, ευχαριστώ για το απντέιτ ! (κάποιο επεισόδιο έχω χάσει πάλι...)

Ένα κεφάλι που σκέφτεται διαφορετικά από σένα δεν είναι απαραίτητα άδειο...

Επίσης, ένα κεφάλι που στερείται επικοινωνιακών χαρισμάτων δεν είναι απαραίτητα άδειο...

Πάντως, ευχαριστώ για το απντέιτ ! (κάποιο επεισόδιο έχω χάσει πάλι...)

Δεν είναι θέμα διαφορετικότητας, είναι θέμα ικανότητας να το πω, αριθμού νευρώνων να το πω, κρετινισμού να το πω...

Μπορεί να είμαστε όλοι ίσοι απέναντι στο νόμο, αλλά όχι απέναντι στη φύση...

Και α ναι (offtopic), η ζωή είναι καριόλα και τα έχει με άλλον...

Δεν είναι θέμα διαφορετικότητας, είναι θέμα ικανότητας να το πω, αριθμού νευρώνων να το πω, κρετινισμού να το πω...

Μπορεί να είμαστε όλοι ίσοι απέναντι στο νόμο, αλλά όχι απέναντι στη φύση...

Και α ναι (offtopic), η ζωή είναι καριόλα και τα έχει με άλλον...

Ναι ! ΟΚ ! Δεν είμαστε εδώ μέσα κάνα επιστημονικό συνέδριο... Χαλαρή κουβέντα κάνουμε ! Αν κάποιον τον θεωρείς κρετίνο απλά τον προσπερνάς, τον αγνοείς. Βέβαια δεν αντιλέγω ότι ένας κρετίνος μπορεί να γίνει ΠΟΛΥ ενοχλητικός, όπως κι ένας στενόμυαλος. Απλά αδιαφόρησε !B)

το ξέρω αλλιώς : "η ζωή είναι ωραία αλλά τα έχει με άλλον" :-)

Ναι ! ΟΚ ! Δεν είμαστε εδώ μέσα κάνα επιστημονικό συνέδριο... Χαλαρή κουβέντα κάνουμε ! Αν κάποιον τον θεωρείς κρετίνο απλά τον προσπερνάς, τον αγνοείς. Βέβαια δεν αντιλέγω ότι ένας κρετίνος μπορεί να γίνει ΠΟΛΥ ενοχλητικός, όπως κι ένας στενόμυαλος. Απλά αδιαφόρησε !B)

το ξέρω αλλιώς : "η ζωή είναι ωραία αλλά τα έχει με άλλον" :-)

Ναι καλό είναι να αγνοείς ότι σε ενοχλεί, αλλά έχω ένα πρόβλημα. Έχω idiocy intollerance. Πες το και αλλεργία αν θες.

Το καριόλα κολάει στη διαφορά της με την putana την οποία φαντάζομαι έχεις ακουστά. ;)

Ναι καλό είναι να αγνοείς ότι σε ενοχλεί, αλλά έχω ένα πρόβλημα. Έχω idiocy intollerance. Πες το και αλλεργία αν θες.

Το καριόλα κολάει στη διαφορά της με την putana την οποία φαντάζομαι έχεις ακουστά. ;)

τότε φαντάζομαι ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που σε ενοχλούν πολύ περισσότερο, από κάποιους χρήστες του ινσόμνια ! Και είμαι σίγουρη ότι αντιστέκεσαι σοβαρά σε αυτά και τα αντιπαλεύεις με όλη τη δύναμη της δικαιης -εφόσον έχεις idiocy intollerance- αγανάκτησης σου.

και τις 2 αυτές κυρίες τις έχω ακουστά αλλά που κολλάνε στην κουβέντα ?

Slipnot, στην καβαλας, εκει που ειναι η γεφυρα που οδηγει προς θηβων (δεξια δηλαδη) πανω στο δρομο της γεφυρας, εχει ενα μαγαζι με περουκες..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...