Φρού-Φρού Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 το πολυ το τακα τακα κάνει το παιδί???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 το πολυ το τακα τακα κάνει το παιδί???? αντικοινωνικό... αλλά μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Houston Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 ....αλάνι???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 ολ (βατζάινας) φορ ουάν εντ ουάν φορ ολ. μπλα (βατζάινας) μπλα μπλα μπλα μπλα φορ ολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilles Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 το πολυ το τακα τακα κάνει το παιδί???? Ανίκητο; :-) Γεια σου ρε χάπι 45άρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Ανίκητο; :-) Γεια σου ρε χάπι 45άρα. ανίκητο ΚΑΙ ασήκωτο Γειά σου κι εσένα ρε Ακίλις ! μην το λες δυνατά ! Θα μου τρομάξεις τα τεκνά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefi Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 "Αργότερα αργότερα περάσανε 2 κότερα" Μην πω ποιός δημοσιογραφος το είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 να πεις ποιος και με ποια αφορμή ! Τα μισόλογα δεν είναι του τύπου μας ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilles Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Τα τεκνά δεν τρομάζουμε εύκολα χάπι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 μπα ... Μην το λες ! Μπορώ να γίνω πολύ τρομακτικιά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilles Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 μπα ... Μην το λες ! Μπορώ να γίνω πολύ τρομακτικιά... Γιατί θα ανεβάσεις πραγματικές φωτογραφίες σου; :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livewire Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 ωχ το βλέπω το σπόιλερ να'ρχεται.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Γιατί θα ανεβάσεις πραγματικές φωτογραφίες σου; :lol: έχω ανεβάσει πραγματικότατη φωτογραφία μου αλλά, όχι πρόσωπο (μουχαχαχααα...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livewire Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 αχα! καλά το κατάλαβα ότι μ'αυτόν τον κώλο κάπου είχαμε ξανασυστηθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilles Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 έχω ανεβάσει πραγματικότατη φωτογραφία μου αλλά, όχι πρόσωπο (μουχαχαχααα...) Μην ντρέπεσαι. Πρέπει να δεχόμαστε τον εαυτό μας όπως είναι. Και με τα ελαττώματά του, και με τις φυσικές ατέλειές του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.