Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
δε μπειράζει εγω και καμμένο σ'αγαπώ :P

Έχω κοκκινίσει ήδη :o , αλλά στη φωτό :

ghost_rider_review.jpg

...δε διακρίνεται πολύ καθαρά. Δεν ξέρω γιατί, ίσως φταίει ο φωτισμός, ίσως η webcam...

:lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και εγω υπέρ του πιπινακίου...

Οι άντρες μετά τα 30φεύγα δεν ξέρω παθαίνετε κάτι, φαλάκρα να το πώ? Σαπιοκοιλιά να το πω? Μουροχαβλίαση να το πώ?

Κάποιοι μετά τα 30 γκριζάρουν και αδυνατίζουν... ;)

Μάλλον δε συναναστρέφεσαι τις σωστές εκπροσώπους του άλλου φύλου ...:P

κ(λ)όπιράιτ Ακίλις !

ούζο-λεμόνι ? :eek::P

Όσον αφορά τις "πρώην" συναναστροφές μου είμαι σίγουρος. Τις νέες τις αποφεύγω για να μην επαναλαμβάνουμε την ιστορία.

Το ούζο λεμόνι δεν είναι πικρό μικρή ;).

Όσον αφορά τις "πρώην" συναναστροφές μου είμαι σίγουρος. Τις νέες τις αποφεύγω για να μην επαναλαμβάνουμε την ιστορία.

Το θέμα είναι πως το βλέπει κανείς... παρελθόν = εμπειρίες-μαθήματα ή παρελθόν = χαμένος χρόνος ???

Το θέμα είναι πως το βλέπει κανείς... παρελθόν = εμπειρίες-μαθήματα ή παρελθόν = χαμένος χρόνος ???

Δε πρόκειται να κάνουμε αυτή τη συζήτηση εδώ.

Πάντως κανονικά ισχύει το πρώτο. Απλά υπάρχουν και ιδιάζουσες καταστάσεις. Πολύπλοκη φάση.

Δε πρόκειται να κάνουμε αυτή τη συζήτηση εδώ.

Πάντως κανονικά ισχύει το πρώτο. Απλά υπάρχουν και ιδιάζουσες καταστάσεις. Πολύπλοκη φάση.

μπα μην ενοχλείσθε, δεν ήταν προσωπική η ερώτηση.. αναρωτιόμανε φωναχτά ;)

τίποτα δεν είναι χαμένος χρόνος.

και για μένα στο θέμα σχέσεων δεν υπάρχει κ θέμα εμπειρίας. κάθε νέα σχέση πρέπει να ξεκινάει από το μηδέν χωρίς τις προηγούμενες εμπειρίες να αποτελούν οδηγό.

τίποτα δεν είναι χαμένος χρόνος.

και για μένα στο θέμα σχέσεων δεν υπάρχει κ θέμα εμπειρίας. κάθε νέα σχέση πρέπει να ξεκινάει από το μηδέν χωρίς τις προηγούμενες εμπειρίες να αποτελούν οδηγό.

δεν παίζει αυτό μισητέ... οι εμπειρίες μας αλλάζουν (κ καλά κάνουν). Κάθε νέα σχέση δεν μπορεί να ξεκινήσει απο το μηδέν (κ καλά κάνει). Δεν έχει να κάνει με τις προηγούμενες εμπειρίες μας μόνο μεσα σε σχέσεις, αλλά γενικώς τις εμπειρίες, την σκέψη που για τους τυχερούς εξελίσσεται, την αντίληψη που διευρύνεται και πολλούς άλλους παράγοντες... Και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό ;)

δεν παίζει αυτό μισητέ... οι εμπειρίες μας αλλάζουν (κ καλά κάνουν). Κάθε νέα σχέση δεν μπορεί να ξεκινήσει απο το μηδέν (κ καλά κάνει). Δεν έχει να κάνει με τις προηγούμενες εμπειρίες μας μόνο μεσα σε σχέσεις, αλλά γενικώς τις εμπειρίες, την σκέψη που για τους τυχερούς εξελίσσεται, την αντίληψη που διευρύνεται και πολλούς άλλους παράγοντες... Και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό ;)

σε αυτό έχεις δίκιο, μόνο που εγώ εννοούσα αποκλειστικά τις εμπειρίες μέσα στη σχέση. Δηλαδή αν κάνουμε κάτι μέσα σε μια σχέση και έχει το Χ αρνητικό αποτέλεσμα, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα έχει το ίδιο αρνητικό αποτέλεσμα σε μια άλλη.

στα υπόλοιπα συμφωνούμε

αποφεύγεις τη συναναστροφή με γυναίκες ?:rolleyes: Πάντως αν η εμπειρια είναι γνώση και άρα όπλο, δεν έχεις κάτι να φοβάσαι ! Ξέρεις ποιες είναι οι "κακοτοπιές"....)

μικρό είναι το μάτι σου !

έντιτ / εσύ Χάρκον μάλλον εννοείς να μπαίνεις στην κάθε νέα σχέση με "καθαρή" καρδιά... Ε ?

Ναι χαπι δε ψάχνομαι. Βασικά δε ψάχνομαι και δεν βρίσκω και κάτι ενδιαφέρον όπου τυχαίνει να πέφτει το μάτι μου.

Αποφεύγω ίσως είναι λίγο υπερβολικό σαν έννοια. Λάθος που το χρησιμοποίησα.

Όσον αφορά τις κακοτοπιές να σου πω την αλήθεια μπορεί να ξέρω, το κακό είναι οτι δεν ξέρω αν ακόμα μπορώ να τις αποφύγω.

Είμαι μεγαλύτερος από την Φρου οπότε για μένα είναι μικρή ;).

Ναι χαπι δε ψάχνομαι. Βασικά δε ψάχνομαι και δεν βρίσκω και κάτι ενδιαφέρον όπου τυχαίνει να πέφτει το μάτι μου.

Αποφεύγω ίσως είναι λίγο υπερβολικό σαν έννοια. Λάθος που το χρησιμοποίησα.

Όσον αφορά τις κακοτοπιές να σου πω την αλήθεια μπορεί να ξέρω, το κακό είναι οτι δεν ξέρω αν ακόμα μπορώ να τις αποφύγω.

Είμαι μεγαλύτερος από την Φρου οπότε για μένα είναι μικρή ;).

Άλλο το "ψάχνομαι" κι άλλο το "συναναστρέφομαι". Τεσπά ! Περαστικά ! B)

(πρέπει να έχεις "καεί" πολύ εσύ...)

Ναι αλλά, αυτή τη φράση :

Το ούζο λεμόνι δεν είναι πικρό μικρή

την απεύθυνες σ'εμένα κι όχι στη Φρου !!!! :-)

...άααααιντεεεεεε παπούληηηη... άρχισες να ξεχνάς...:P

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2031430&postcount=6340

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...