Φρού-Φρού Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Νομιζω πως αυτο σας ενδιαφερει. χεχε και εγώ νομίζω πως αυτό red7genius ενδιαφέρει εσένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 και εγώ νομίζω πως αυτό red7genius ενδιαφέρει εσένα Τωρα εγω να το θεωρησω προσβολη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ περιμένω ακόμη απάντηση, Φρου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Filos19 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Οκ ωραία αυτά αλλά δεν απαντήσατε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilles Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δεν την παίρνει να απαντήσει parsifal. Πάλι τάπα θα φάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Να απαντήσει σε αυτό που τη ρώτησα (αρκετά) πιο πάνω... EDIT: Never mind, δέχτηκα βοήθεια στο κούρδισμα από εξωτερικό παράγοντα. Τώρα δουλεύει ρολόι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Φαλάκρα checkΣαπιοκοιλιά ούτε καν Μουροχαβλίαση ίσως απ' τις πολλές μούφες που ακούω απ' το αντίθετο φύλο. Τι να λέει θα το πιούμε και αυτό το πικρό ποτήρι. Μάλλον δε συναναστρέφεσαι τις σωστές εκπροσώπους του άλλου φύλου ... κ(λ)όπιράιτ Ακίλις ! ούζο-λεμόνι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Να απαγορευτούν και τα μεγάλα χαρτάκια Rizla από τα περίπτερα. και η χαρτοκοπτική επίσης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 ρε Parsifal τι να απαντήσω, νόμιζα οτι το είχες καταλάβει... όπου Parsifal / lucifer / paredwse στην φράση μου εσυ βάλε μοντερέιτορ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Ναι, το 'καψα τελικά, όπως γράφω παραπάνω στο edit που έκανα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 δε μπειράζει εγω και καμμένο σ'αγαπώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Houston Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 ποιοοος ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Είμαι ο μόνος που εδώ και κάποιες σελίδες δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 ποιοοος ???αυτος... 1 - 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 αυτος... 1 - 0 XAXAAAXAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAAXAXAXA AXXAAXXAAXAXXAXAAXAXAXAXXAAX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.