Achilles Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Να τ' ακούνε και κάποιες ώριμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mithrantir Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Ο κάθε άνθρωπος (άρα και οι γυναίκες) έχουν τη χάρη τους. Ξεκολλάτε με τις ηλικίες. Έχω γνωρίσει γυναίκες μεγαλύτερες που ήταν πολύ πιο νέες στη νοοτροπία και στη συμπεριφορά από πολύ μικρότερες. Το θέμα είναι να νιώθεις εντάξει με τον εαυτό σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 και εγω υπέρ του πιπινακίου... Οι άντρες μετά τα 30φεύγα δεν ξέρω παθαίνετε κάτι, φαλάκρα να το πώ? Σαπιοκοιλιά να το πω? Μουροχαβλίαση να το πώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Έλα μωρέ Μιθραντίρ ! Λες και κάναμε σοβαρή κουβέντα για τις ηλικίες... Σοβαρά : κάθε ηλικία έχει τα καλά και τα κακά της ! ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilles Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Χαβαλέ κάνουμε (με μερικές πινελιές αλήθειας), δεν το κατάλαβες; Αμέσως να σοβαρέψεις την κουβέντα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilles Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 και εγω υπέρ του πιπινακίου... Οι άντρες μετά τα 30φεύγα δεν ξέρω παθαίνετε κάτι, φαλάκρα να το πώ? Σαπιοκοιλιά να το πω? Μουροχαβλίαση να το πώ? Μάλλον συναναστρέφεσαι με λάθος άντρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Μάλλον συναναστρέφεσαι με λάθος άντρες. εχμμμγκκχμμμ οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilles Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 εχμμμγκκχμμμ οχι. Τα σήματά σου είναι ασθενή και ακατάληπτα. Επανέλαβε το αληθές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Τα σήματά σου είναι ασθενή και ακατάληπτα. Επανέλαβε το αληθές. ελα,έμεινα απο μπαταρία.. θα στο στείλω μεμεμές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Filos19 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ δεν καταλαβαίνω ένα πράγμα με το Insomnia. Από την μία απαγορεύονται συζητήσεις για warez και λοιπό πειρατικό υλικό αλλά από την άλλη υπάρχουν διαθέσιμοι υπότιτλοι!! Οι υπότιτλοι ρε παιδιά προφανώς θα τοποθετηθούν σε πειρατικές ταινίες!Που θα χρειαστούν σε ταινίες που νοικιάζουμε απο το video club της γειτονιάς?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mithrantir Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 και εγω υπέρ του πιπινακίου... Οι άντρες μετά τα 30φεύγα δεν ξέρω παθαίνετε κάτι, φαλάκρα να το πώ? Σαπιοκοιλιά να το πω? Μουροχαβλίαση να το πώ? Φαλάκρα check Σαπιοκοιλιά ούτε καν Μουροχαβλίαση ίσως απ' τις πολλές μούφες που ακούω απ' το αντίθετο φύλο. Τι να λέει θα το πιούμε και αυτό το πικρό ποτήρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Νομιζω πως αυτο σας ενδιαφερει. χεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ δεν καταλαβαίνω ένα πράγμα με το Insomnia.Από την μία απαγορεύονται συζητήσεις για warez και λοιπό πειρατικό υλικό αλλά από την άλλη υπάρχουν διαθέσιμοι υπότιτλοι!! Οι υπότιτλοι ρε παιδιά προφανώς θα τοποθετηθούν σε πειρατικές ταινίες!Που θα χρειαστούν σε ταινίες που νοικιάζουμε απο το video club της γειτονιάς?? Να απαγορευτούν και τα μεγάλα χαρτάκια Rizla από τα περίπτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Επίσης απαγορεύεται η χρήση αντί-ραντάρ αλλά όχι η πώληση τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Και τα καλαμάκια και τα χαρτονομίσματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.