Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σιγά ρε μλκ μην του πάρω και τον Μόμπι Ντικ, για να του δώσω σασπένς στη ζωή του.

δεν χρειαζεται ο Μόμπι Ντικ για να εχει σασπενς, το ψαροντουφεκο δεν σου κανει??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Τώρα δεν ξέρω και πολλά για το άθλημα. Ξέρω ότι κάθονται με τις ώρες (σέρνει και τη μάνα μου μαζί) και ψαρεύουν με καλάμι. Δεν μπαίνουν σε βάρκα και τέτοια. Απλά σκεφτόμουν αν υπάρχουν τίποτα παραφερνάλια του αθλήματος που να είναι ωραία να τα έχει κανείς. Ή κάνα καλάμι φτιαγμένο από ανθρακόνημα, ξέρεις τώρα, κάτι σπέσιαλ από αισθητικής και πρακτικής πλευράς.

αρα ψαρευει με καλαμι. λοιπον μπορεις να του παρεις ενα καινουργιο,με ειδικο μηχανισμο για την πετονια κλπ κλπ.. τωρα τι τυποι υπαρχουν πρεπει να ρωτησεις σε ενα καταστημα με ψαρικα.παιζει να υπαρχει με ανθρακονηματα δεν ξερω.

παντως υπαρχει μεγαλη ποικιλια απο τυπους καλαμιων και απο τιμες βεβαιως

ναι βρε παιδί μου (που δεν ξέρω πως γίνεται να είσαι ταυτόχρονα red και genius), αλλά ο σκοπός είναι να του πάρω κάτι που να ξέρω ότι θα του κάνει, και όχι ότι μου πασάρει ο χ πωλητής.

Στην αρχή σκέφτηκα να του πάρω μια γοργόνα.

Αλλά διάβασα ότι είναι τα πιο άχρηστα πλάσματα του κόσμου, γιατί ούτε να τη γαμ....ς μπορείς ούτε να την τηγανίσεις.

Πάντα υποψιαζόμουν ότι το Freakster, συνδέεται άμεσα με το προσωπικό σου classification για το τι είναι edible και fuckable, σε αυτόν τον πλανήτη.

Btw Πόσες μέρες (πάνω κάτω, δεν θέλω ακρίβειες) άραγε ζει κάποιος που στηρίζει τη διατροφή του σε σουβλάκια και τόνο κονσέρβα;

που δεν ξέρω πως γίνεται να είσαι ταυτόχρονα red και genius

Yea, that's me

αλλά ο σκοπός είναι να του πάρω κάτι που να ξέρω ότι θα του κάνει, και όχι ότι μου πασάρει ο χ πωλητής.

αν τον "ψαρευες" (κοιτα μην του βγαλεις του ανθρωπου κανα ματι με τα αγκίστρια ) να δεις περιπου τι χρειαζεται?στο κατω κατω πηγαινε σε ενα μαγαζι και παρε κατι που θα σου αρεσει και εσενα μην ακουσεις μονο τον πωλητη

• Members

Στην αρχή σκέφτηκα να του πάρω μια γοργόνα.

Αλλά διάβασα ότι είναι τα πιο άχρηστα πλάσματα του κόσμου, γιατί ούτε να τη γαμ....ς μπορείς ούτε να την τηγανίσεις.

Εκτός αν είσαι κτηνοβάτης κανίβαλος... τότε κάτι μπορεί να καταφέρεις...

α, δεν ξέρω τι κάνετε εσείς με το φαγητό σας, αλλά το πιο extreme που κάνω εγώ είναι να βάλω λίγο ταμπάσκο παραπάνω από τον μέσο χρήστη, μέσα στο τοστ μου

IMG_0387.jpg

• Members

Καλά πως μπορείς και τρως αυτή τη ζελατίνα που έχει γύρω γύρω το μπουκαλάκι... δεν μασιέται με τίποτα... σκέτη αηδία

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...Η ΛΕΞΗ ''ΕΛΕΟΣ''...ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ...ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΩ, ΤΗ ΔΙΑΒΑΖΩ, ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΟΥΩ, ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΩ ....ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ....

ΑΣ ΠΟΥΝ ''ΗΜΑΡΤΟΝ'' Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!!!!ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ!!!!ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ!!!!(ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΓΩ????ΕΛΕΟΣ!!!!):mrgreen:

Γενικά έχω παρατηρήσει αυτές τις μέρες ότι υπάρχει μια συμβατότητα και μια ιδιαίτερη χημεία με τη φρου-φρου. Μέχρι και μικροί οιωνοί το μαρτυρούν αυτό: πχ γράφτηκε στο φόρουμ τη μέρα των γενεθλίων μου. Αλλά δυστυχώς όμως δεσμεύτηκα σε άλλο thread, εναντίον της κακογαμίας, οπότε θα πρέπει να μείνουμε απλά φίλοι.

τουλάχιστον έχεις αυτογνωσία φίλε μου και θα γλιτώσω να μου κοπεί η όρεξη για σέξ για τα επόμενα 4 χρόνια ... :P:p:p

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...