Lucifer Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 @ Χιούστον ΕΓΩ ! ΕΓΩ θίγομαι, που ως γνωστόν έχω περάσει τα 45 και σκέφτομαι πλέον την "ολική αφαίρεση για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο" (αυτή ήταν η συμβουλή του "γιατρού") Υπάρχει το οινόπνευμα μετά το ξύρισμα. Υπάρχει το αλάτι στην πληγή. Υπάρχει το νιτρικό οξύ στο έγκαυμα. Υπάρχω και 'γω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Ο Ομερτά είναι ο ξάδερφος του Σιλέντσιο που έχει πατέρα άγγλο τον Μιουτ και μητέρα Γαλλίδα τη Σιλάνς. Η Σιλάνς έχει ένα μπάσταρδο τον stfu Το γένος Σεκρέ να προσθέσω για την γαλλίδα Λούσι κανα κοκεράκι που θα βρούμε ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Houston Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Λοιπόν χαπι σε πρόλαβαν Τώρα θα μας πεις άλλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 πράγματι ρε χάπι ακούγεσαι χαμηλά δε ξέρωσα να κάθεσαι κάπως χαμηλά κ όλοι είμαστε από πάνω σου σαβαρολογω ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΡΑ !!! (εκτός από ανίκητη είναι και ασήκωτη ...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Houston Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 πράγματι ρε χάπι ακούγεσαι χαμηλά δε ξέρωσα να κάθεσαι κάπως χαμηλά κ όλοι είμαστε από πάνω σου σαβαρολογω για να μη παρεξηγηθώ: άλλοι κάθονται σε έδρα δικαστηρίου, άλλοι είναι στην γωνία τιμωρημένοι, άλλοι στο ίδιο επίπεδο, και άλλο σα πνιγμένοι , σαν το βάθος της θάλασσας…. τεσπα ξεφύγαμε απ το θέμα μας εδιτ και το θέμα μας ήταν οι ηλικίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Υπάρχει το οινόπνευμα μετά το ξύρισμα.Υπάρχει το αλάτι στην πληγή. Υπάρχει το νιτρικό οξύ στο έγκαυμα. Υπάρχω και 'γω. Μπα ! Μην έχεις και τόσο μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου ! Απλά υπάρχει η μνημη καμήλας υπάρχει η μνήμη ελέφαντα υπάρχει και η δική μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Μπα ! Μην έχεις και τόσο μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου !Απλά υπάρχει η μνημη καμήλας υπάρχει η μνήμη ελέφαντα υπάρχει και η δική μου Υπάρχει του αράπη Υπάρχει του Τσολιά Υπάρχει του βοδιού Υπάρχει και η δική μου :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilles Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Μπα ! Μην έχεις και τόσο μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου !Απλά υπάρχει η μνημη καμήλας υπάρχει η μνήμη ελέφαντα υπάρχει και η δική μου Εσύ δηλαδή ρε χάπι, με ποιο ζώο παρομοιάζεις την μνήμη σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Εσύ δηλαδή ρε χάπι, με ποιο ζώο παρομοιάζεις την μνήμη σου; με την γυναικεία.. η χειρότερη. νιερ νιερ ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Εσύ δηλαδή ρε χάπι, με ποιο ζώο παρομοιάζεις την μνήμη σου; δεν υπάρχει παρόμοιο ! Αυτό λέμε ! (εξαιρούνται οι τύποι της φυσικής που μαθαίναμε στο Λύκειο ! ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilles Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Τελικά δεν σας αρέσει το θέμα με τις ηλικίες και όλο αλλού το πάτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Μόλις φτάσεις στα χρόνια μου, παιδί μου δε θα σου αρέσει ούτε κι εσένα αυτό το θέμα !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilles Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Μόλις φτάσεις στα χρόνια μου, παιδί μου δε θα σου αρέσει ούτε κι εσένα αυτό το θέμα !!!! Η γριά η κότα έχει το ζουμί. Αλλά το μωρό πιπίνι έχει το ψαχνό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 με την γυναικεία.. η χειρότερη. νιερ νιερ ... Έφτυσα τον κόρφο μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Η γριά η κότα έχει το ζουμί. Αλλά το μωρό πιπίνι έχει το ψαχνό. Συμφωνώ και επαυξάνω : κι επειδή ζούμε Ελλάδα, και δεν πολυτρώμε σούπες (λόγω ζέστης) θα ψηφίσω υπέρ του πιπινίου (ΙΟΥ-ΙΟΥ-ΙΟΥ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.