χάπι Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 @ Ακίλις βλέπω ... Βλέπω ... @ Φρουτου ΟΚ ! Ομερτά ! @ Χιούστον ΕΓΩ ! ΕΓΩ θίγομαι, που ως γνωστόν έχω περάσει τα 45 και σκέφτομαι πλέον την "ολική αφαίρεση για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο" (αυτή ήταν η συμβουλή του "γιατρού") Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Houston Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 :lol: έλα βρε αχιλλέα με κάνεις κ γελάω συνέχεια κ χαλάω την εικόνα μου αντε κ δε κάνει να μαλώνουμε εμείς...μη χάνεις το χιούμορ σου, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilles Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 κεγω, φτάνει η ωριμότητα να μην μεταφράζεται σε σοβαρφάνεια και σε καλούπιασμα Έεεεετσι, χρυσό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 @ Χιούστον ΕΓΩ ! ΕΓΩ θίγομαι, που ως γνωστόν έχω περάσει τα 45 και σκέφτομαι πλέον την "ολική αφαίρεση για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο" (αυτή ήταν η συμβουλή του "γιατρού") LooooooOOOOOOOOOOoooooooL κάνε στη μπάντα ρε γριούλα, θα σε πατήσει το αμάξι Αν ήταν έτσι οι 45αρες στάνταρ θα ήμανε λεσβία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Houston Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 ο ακίλις είν ο αχιλλέας η φρουτου η φρου φρου ο Ομερτά ποιος είναι??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 LooooooOOOOOOOOOOoooooooL κάνε στη μπάντα ρε γριούλα, θα σε πατήσει το αμάξι Αν ήταν έτσι οι 45αρες στάνταρ θα ήμανε λεσβία Ευχαριστώ χρυσό μου ! Που να μ' έβλεπες και στα 30 μου ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 ο ακίλις είν ο αχιλλέαςη φρουτου η φρου φρου ο Ομερτά ποιος είναι??? Εγώ θα σου πω ποιος είναι ο Ομερτά, άμα μου πεις πρώτα εσύ ποιος είναι ο ανικητος μαλάκας που αναφέρει στην υπογραφή του ο Ακίλις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Houston Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 εμένα πάντως μου αρέσουν οι αυταρχικές σαραντάρες πενηντάρες εγώ φυσικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilles Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 χάπι έχεις ανέβει στην εκτίμησή μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 και μένα μου αρέσουν τα φασολάκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Ήμουν χαμηλά ε ? Αχ με στεναχωρείς βρε Ακίλις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Ήμουν χαμηλά ε ? Αχ με στεναχωρείς βρε Ακίλις... τώρα, τώρα.. σου στέλνω με μέιλ το χάπι της πίεσης... βαθιές ανάσες εσυ στο μεταξυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Houston Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 πράγματι ρε χάπι ακούγεσαι χαμηλά δε ξέρω σα να κάθεσαι κάπως χαμηλά κ όλοι είμαστε από πάνω σου σαβαρολογω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Ο Ομερτά είναι ο ξάδερφος του Σιλέντσιο που έχει πατέρα άγγλο τον Μιουτ και μητέρα Γαλλίδα τη Σιλάνς. Η Σιλάνς έχει ένα μπάσταρδο τον stfu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilles Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Ήμουν χαμηλά ε ? Αχ με στεναχωρείς βρε Ακίλις... Ήσουν ήδη ψηλά. Απλά τώρα έπιασες ταβάνι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.