parsifal Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Κι εγώ έτσι νομίζω. Άμα τα έχεις διπλά, τα εμπεδώνει καλύτερα το PC. «Επανάληψη μήτηρ μαθήσεως». Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Έβαλα ένα τέτοιο πρόγραμμα να ψάξει προχτές. Βρήκε ένα βίντεο 3 φορές και ήμουνα έτοιμος να το ξανακατεβάσω γιατί νόμιζα ότι δεν το είχα... ...το ΠιΣι μαθαίνει... εγώ όχι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Πωπω πήξαμε στο μπλα μπλα με τα ποδοσφαιρικά. Και τα ποστ που ασχολούνται με το άθλημα είναι 1 στα 6. Γιατί αυτά και όχι τα πολιτικά; Ή μάλλον γιατί μόνο τα πολιτικά και όχι και αυτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Νομίζω πως έχει να κάνει με την ουσιαστική "καθαρότητα" του θέματος. Δηλαδή, μια συζήτηση περί ποδοσφαίρου, στην ιδανική της μορφή, θα μπορούσε να είναι πολύ ενδιαφέρουσα αναλύουσα λάθη, τακτικές, προτάσεις για το μέλλον και όλα αυτά τα ωραία πράγματα που συνάδουν με κάθε στρατηγικό σχεδιασμό με σκοπό καθαρά την διασκέδασή μας. Η πολιτική μοιράζεται τα παραπάνω χαρακτηριστικά, αλλά το γεγονός πως επηρρεάζει τη σύνταξή σου, τις τιμές των κλήσεων, το ξύλο από τα ΜΑΤ, το επίπεδο της εκπαίδευσής σου κτλ αυτόματα δημιουργεί προστριβές. Δηλαδή, πόσο σοβαρά μπορείς να πάρεις ένα ματς και πόσο ένα νομοσχέδιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Πες ότι κάνεις πλάκα, πληζ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 ωραια μερα ειχε σημερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 χμμμμ.... ... και μερακλίδικια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 λοιπόν, ψάχνω ένα κόκερ για μια φίλη. Όποιος έχει καμια κοκερίνα που να γέννησε ας με ενημερώσει! Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Έχω ένα φίλο κοκάκι, σου κάνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Έχω ένα φίλο κοκάκι, σου κάνει; δοκιμασμένος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δεν κοιμάται ποτέ, τρίζει τα δόντια σε όλους, έχει να ανοιγοκλείσει τα μάτια από το '97. Μόνο το τρίχωμα του έχει πέσει λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 καμμένο πλουσιόπαιδο στην φρού ρε φίλε? (ακου απο το '97.. αρα είναι τουλάχιστον του '82, μεγάλος είναι δεν κάνει ) και σταμάτα να γράφεις με σκοπό να κρυφτεί το πόστ μου. Γι' αυτο και εγω ριφρεσάρω και κσαναλέγω: Ζητώ να μου χαρίσουν κόκερ. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δε βάζεις και μια αγγελία για να μη σου σπάω τα νεύρα με τις παπαριές μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δε βάζεις και μια αγγελία για να μη σου σπάω τα νεύρα με τις παπαριές μου; οχι μωρέ σιγά, κάνε δουλειά σου Δεν σε σκιάζομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilles Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δε βάζεις και μια αγγελία για να μη σου σπάω τα νεύρα με τις παπαριές μου; ...του στυλ: Ώριμη τριαντάρα, καλοστεκούμενη ζητά να της χαρίσουν κόκερ. :-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.