Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Ποιός θεός είχε δώσει σε κάτι παρόμοιες συζητήσεις link για το forum του cosmopolitan?

Μήπως εννοείς αυτό ; :-)

Και άσε την πρώην κοκκινόμαλλη να λέει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις μεταφέρθηκα σε ιδιόκτητο και τα πρώτα tests είναι ενθαρρυντικά. Επιτέλους, τώρα μπορώ να κατεβάσω όλο το Internets στο PC μου, yayyyy!

Μόλις μεταφέρθηκα σε ιδιόκτητο και τα πρώτα tests είναι ενθαρρυντικά. Επιτέλους, τώρα μπορώ να κατεβάσω όλο το Internets στο PC μου, yayyyy!

Μυαλό δεν βάζεις, έτσι; Την ξέχασες την απειλή στο παρών τόπικ πριν από αρκετές σελίδες για το ιδιόκτητο και τις ταχύτητες. Καλάααααα...

Και να το κάνεις τι?

Απλά να λες οτι το έχεις?

Τί; Δηλαδή άμα κατεβάσω όλο το Ίντερνετς στους σκληρούς του δίσκους, το PC μου δε θα γίνει πιο έξυπνο... ; :fear:

Σχετικοάσχετο

Θυμάμαι πριν βάλω adsl σπίτι έβρισκα προγράμματα που έψαχναν για διπλά αρχεία στον υπολογιστή σου. Στην περιγραφή έγραφαν ότι εκτός από ειδικές χρήσης είναι must για όσους κατεβάζουν πολύ.

Μου φαινόταν πολύ περίεργο τότε και έλεγα "μα καλά, δεν θυμούνται και κατεβάζουν διπλά;"...

Μετά κατάλαβα τι εννοούσαν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...