Pablo_Hasan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Σε καταλαβαινω, ειναι δυσκολο. Ειχα και εγω καποτε μια που δεν μου αρεσε το στηθος της... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Parsifal και στο οφφτόπικ??? Θέλεις να το εξηγήσεις λίγο αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilles Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Ποιός θεός είχε δώσει σε κάτι παρόμοιες συζητήσεις link για το forum του cosmopolitan? Μήπως εννοείς αυτό ; Και άσε την πρώην κοκκινόμαλλη να λέει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 ο 1980 γιατι εγινε ban; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Μαλλον για μπινελικωμα στα pinned threads των ομαδων... Τουλαχιστον το ιστορικο των μυνηματων του αυτο δειχνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 μπα, κοιταξα στο βαζελογαυροτοπικ και δεν ειδα τιποτα flames Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Σβηστικαν απο το Θεο (moderator). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Μήπως αυτός με τα όμορφα μάτια έχει hi5 ? Βρείτε τον από κει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Μόλις μεταφέρθηκα σε ιδιόκτητο και τα πρώτα tests είναι ενθαρρυντικά. Επιτέλους, τώρα μπορώ να κατεβάσω όλο το Internets στο PC μου, yayyyy! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Welcome to the Forthnet family. Με εξαιρεση τα pings και το σχετικο packet loss με το εξωτερικο (λογω Cable & Wireless/Tiscali) μια χαρα ειμαστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Μόλις μεταφέρθηκα σε ιδιόκτητο και τα πρώτα tests είναι ενθαρρυντικά. Επιτέλους, τώρα μπορώ να κατεβάσω όλο το Internets στο PC μου, yayyyy! Μυαλό δεν βάζεις, έτσι; Την ξέχασες την απειλή στο παρών τόπικ πριν από αρκετές σελίδες για το ιδιόκτητο και τις ταχύτητες. Καλάααααα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mithrantir Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Μόλις μεταφέρθηκα σε ιδιόκτητο και τα πρώτα tests είναι ενθαρρυντικά. Επιτέλους, τώρα μπορώ να κατεβάσω όλο το Internets στο PC μου, yayyyy! Και να το κάνεις τι? Απλά να λες οτι το έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Τί; Δηλαδή άμα κατεβάσω όλο το Ίντερνετς στους σκληρούς του δίσκους, το PC μου δε θα γίνει πιο έξυπνο... ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Τί; Δηλαδή άμα κατεβάσω όλο το Ίντερνετς στους σκληρούς του δίσκους, το PC μου δε θα γίνει πιο έξυπνο... ; Σχετικοάσχετο Θυμάμαι πριν βάλω adsl σπίτι έβρισκα προγράμματα που έψαχναν για διπλά αρχεία στον υπολογιστή σου. Στην περιγραφή έγραφαν ότι εκτός από ειδικές χρήσης είναι must για όσους κατεβάζουν πολύ. Μου φαινόταν πολύ περίεργο τότε και έλεγα "μα καλά, δεν θυμούνται και κατεβάζουν διπλά;"... Μετά κατάλαβα τι εννοούσαν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Τι δεν πρέπει να τα έχεις διπλά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.