red7genius Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Πάνω από 4 φίλε ΔΕΝ είναι αγάπη ! ΛΑΘΟΣ. Στην πρωτη ντουζινα χανεται το αισθημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 just click here Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 just click here just lick here είναι το σωστό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 πολύ χαριτωμένο !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefi Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Όχι οτι δεν μου αρέσει το insomnia ίσα-ίσα το έχω αρχική σελίδα (γλουπ γλουπ), αλλά τι άλλα forum προτείνεται; για τεχνολογία, ενημέρωση, μπλα-μπλά(σε αξιοπρεπές ύφος). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 ρε παιδιά μόνο εγώ βαριέμαι τόσο σήμερα ή είναι γενικό το φαινόμενο??? δεν έχω και τίποτα ευκαιρο να ματώσω ρε γαμώτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 ρε παιδιά μόνο εγώ βαριέμαι τόσο σήμερα ή είναι γενικό το φαινόμενο??? δεν έχω και τίποτα ευκαιρο να ματώσω ρε γαμώτο... Κάνει πείνα ή εγώ πεινάω; Και εγώ βαριέμαι σήμερα αλλά έχω ρεπό ενώ όλοι οι άλλοι δουλεύουν. Πήγα μια βόλτα στον φούρνο, πήρα εφημερίδα, πέρασα από γνωστούς αλλά δεν βρήκα άλλο αργόσχολο σαν και μένα. Έτσι κατέληξα εδώ... μουσική, καφές και λίγο ιντερνετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Κάνει πείνα ή εγώ πεινάω; Και εγώ βαριέμαι σήμερα αλλά έχω ρεπό ενώ όλοι οι άλλοι δουλεύουν. Πήγα μια βόλτα στον φούρνο, πήρα εφημερίδα, πέρασα από γνωστούς αλλά δεν βρήκα άλλο αργόσχολο σαν και μένα. Έτσι κατέληξα εδώ... μουσική, καφές και λίγο ιντερνετ. τυχεράκια.. αν και δεν διαφέρουμε πολύ.. κι εγώ έφαγα, διάβασα το ζώδιο μου, διάβασα για τις γαρδένιες, λίγο για την Περσία, μίλησα λίγο στο msn, ακούω μουσική, κατέβασα και ενα release που έψαχνα, πίνω καφέ και για όλα αυτά πληρώνομαι, αλλά 3 δεν λέει να παει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 κρεβατάκι μου, κρεβατάκι μου, ααααααχ κρεβατάκι μου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 τυχεράκια.. αν και δεν διαφέρουμε πολύ.. κι εγώ έφαγα, διάβασα το ζώδιο μου, διάβασα για τις γαρδένιες, λίγο για την Περσία, μίλησα λίγο στο msn, ακούω μουσική, κατέβασα και ενα release που έψαχνα, πίνω καφέ και για όλα αυτά πληρώνομαι, αλλά 3 δεν λέει να παει... Αυτήν την εποχή στην δουλειά είμαι και εγώ έτσι. Χτες ήμουν απογευματινός, πήγα 2 και ενώ έπρεπε να κάτσω μέχρι της 8 ήρθε το αφεντικό μου στης 6 και μου είπε να φύγω. Σήμερα ρεπό, αύριο μισή μέρα δουλειά, την Πέμπτη απόγευμα και την Παρασκευή πάλι ρεπό... σκοτωνόμαστε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 κρεβατάκι μου, κρεβατάκι μου, ααααααχ κρεβατάκι μου.... Θα το έκανα ρε συ χάπι αλλά από την πολύ ξάπλα έχει αρχίσει να υπολειτουργεί το σώμα. Έχει κάνει ένα βαθούλωμα το κρεβάτι μου... μόνιμο. Και με τέτοιο κρύο δεν έχεις και όρεξη να κάνεις καμιά προπόνηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Αυτήν την εποχή στην δουλειά είμαι και εγώ έτσι. Χτες ήμουν απογευματινός, πήγα 2 και ενώ έπρεπε να κάτσω μέχρι της 8 ήρθε το αφεντικό μου στης 6 και μου είπε να φύγω.Σήμερα ρεπό, αύριο μισή μέρα δουλειά, την Πέμπτη απόγευμα και την Παρασκευή πάλι ρεπό... σκοτωνόμαστε!!! εγω σαν νεωκόρος να το καταλάβω... λίγα τα μυστήρια αυτή την εποχή.. είναι και δίσεκτο.. εσυ σε ποιά ενορία εργάζεσαι ??? χαπάκι σε νιώθω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 εγω σαν νεωκόρος να το καταλάβω... λίγα τα μυστήρια αυτή την εποχή.. είναι και δίσεκτο.. εσυ σε ποιά ενορία εργάζεσαι ??? χαπάκι σε νιώθω Δεν είμαι της εκκλησίας φρου... δουλεύω σε εταιρία που εμπορεύεται μεταχειρισμένες οδοντογλυφίδες. Για αυτό και οι αναδουλειές τέτοια εποχή... όλοι σούπες τρώνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 κάνει τρελή νύστα ρε παιδιά... Και βαρεμάρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Μπαρδον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.