Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Όχι οτι δεν μου αρέσει το insomnia ίσα-ίσα το έχω αρχική σελίδα (γλουπ γλουπ), αλλά τι άλλα forum προτείνεται; για τεχνολογία, ενημέρωση, μπλα-μπλά(σε αξιοπρεπές ύφος).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρε παιδιά μόνο εγώ βαριέμαι τόσο σήμερα ή είναι γενικό το φαινόμενο???

δεν έχω και τίποτα ευκαιρο να ματώσω ρε γαμώτο...

Κάνει πείνα ή εγώ πεινάω;

Και εγώ βαριέμαι σήμερα αλλά έχω ρεπό ενώ όλοι οι άλλοι δουλεύουν. Πήγα μια βόλτα στον φούρνο, πήρα εφημερίδα, πέρασα από γνωστούς αλλά δεν βρήκα άλλο αργόσχολο σαν και μένα.

Έτσι κατέληξα εδώ... μουσική, καφές και λίγο ιντερνετ.

Κάνει πείνα ή εγώ πεινάω;

Και εγώ βαριέμαι σήμερα αλλά έχω ρεπό ενώ όλοι οι άλλοι δουλεύουν. Πήγα μια βόλτα στον φούρνο, πήρα εφημερίδα, πέρασα από γνωστούς αλλά δεν βρήκα άλλο αργόσχολο σαν και μένα.

Έτσι κατέληξα εδώ... μουσική, καφές και λίγο ιντερνετ.

τυχεράκια.. αν και δεν διαφέρουμε πολύ.. κι εγώ έφαγα, διάβασα το ζώδιο μου, διάβασα για τις γαρδένιες, λίγο για την Περσία, μίλησα λίγο στο msn, ακούω μουσική, κατέβασα και ενα release που έψαχνα, πίνω καφέ και για όλα αυτά πληρώνομαι, αλλά 3 δεν λέει να παει...:P

τυχεράκια.. αν και δεν διαφέρουμε πολύ.. κι εγώ έφαγα, διάβασα το ζώδιο μου, διάβασα για τις γαρδένιες, λίγο για την Περσία, μίλησα λίγο στο msn, ακούω μουσική, κατέβασα και ενα release που έψαχνα, πίνω καφέ και για όλα αυτά πληρώνομαι, αλλά 3 δεν λέει να παει...:P

Αυτήν την εποχή στην δουλειά είμαι και εγώ έτσι. Χτες ήμουν απογευματινός, πήγα 2 και ενώ έπρεπε να κάτσω μέχρι της 8 ήρθε το αφεντικό μου στης 6 και μου είπε να φύγω.

Σήμερα ρεπό, αύριο μισή μέρα δουλειά, την Πέμπτη απόγευμα και την Παρασκευή πάλι ρεπό... σκοτωνόμαστε!!!

κρεβατάκι μου, κρεβατάκι μου, ααααααχ κρεβατάκι μου....

Θα το έκανα ρε συ χάπι αλλά από την πολύ ξάπλα έχει αρχίσει να υπολειτουργεί το σώμα.

Έχει κάνει ένα βαθούλωμα το κρεβάτι μου... μόνιμο.

Και με τέτοιο κρύο δεν έχεις και όρεξη να κάνεις καμιά προπόνηση!

Αυτήν την εποχή στην δουλειά είμαι και εγώ έτσι. Χτες ήμουν απογευματινός, πήγα 2 και ενώ έπρεπε να κάτσω μέχρι της 8 ήρθε το αφεντικό μου στης 6 και μου είπε να φύγω.

Σήμερα ρεπό, αύριο μισή μέρα δουλειά, την Πέμπτη απόγευμα και την Παρασκευή πάλι ρεπό... σκοτωνόμαστε!!!

εγω σαν νεωκόρος να το καταλάβω... λίγα τα μυστήρια αυτή την εποχή.. είναι και δίσεκτο..

εσυ σε ποιά ενορία εργάζεσαι ???

χαπάκι σε νιώθω ;)

εγω σαν νεωκόρος να το καταλάβω... λίγα τα μυστήρια αυτή την εποχή.. είναι και δίσεκτο..

εσυ σε ποιά ενορία εργάζεσαι ???

χαπάκι σε νιώθω ;)

Δεν είμαι της εκκλησίας φρου... δουλεύω σε εταιρία που εμπορεύεται μεταχειρισμένες οδοντογλυφίδες. Για αυτό και οι αναδουλειές τέτοια εποχή... όλοι σούπες τρώνε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...