Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αχ άντριου, άντριου! Σε άφησα μισθωτό να βρωμάνε τα χνώτα σου από την πείνα και γύρισα και σε βρήκα πρωταθλητή Ευρώπης.

Αλητάμπουρας εγώ ρε; Που άλλαξα 7 σχολεία στον Πειραιά μέχρι να βρω το καλύτερο;

btw, μάλλον δεν έχετε καταλάβει κάποιοι το τι σημαίνουν τα αποτελέσματα του gay test.

Πάρτε για παράδειγμα τον Freakster με το 26%

Σημαίνει ότι στη ζωή του, ανά 4 σεξουαλικές επαφές θα έχει και 1 ομοφυλοφυλική.

Βάσει των ποσοστών, από αύριο του μένουν 3 ολόκληρες ετεροφυλοφιλικές.

btw, ασχολείται κανείς με το βαρετό σπορ του ψαρέματος;

Θέλω να ρωτήσω κάτι.

Δημοσ.

Θέλω να ρωτήσω κάτι.

θες να ψαρέψεις την κοπέλα που πήρες τηλέφωνο ? :-P:mrgreen:

Δημοσ.
αχ άντριου, άντριου! Σε άφησα μισθωτό να βρωμάνε τα χνώτα σου από την πείνα και γύρισα και σε βρήκα πρωταθλητή Ευρώπης.

καταρχήν, ήταν ΑΠΛΑ η 4η φορά ....Δηλαδή, μία πριν την πέμπτη φορά, που θα έρθει το 2008!!!!

κατα τα άλλα,ακόμα μισθωτός είμαι, ακόμα βρωμάνε τα χνώτα μου, αλλά αυτό να φανταστώ ότι δε σε ενοχλεί αν είναι να σου γνωρίσω καμιά φίλη μου ε?

Αλητάμπουρας εγώ ρε; Που άλλαξα 7 σχολεία στον Πειραιά μέχρι να βρω το καλύτερο;

Είχα την εντύπωση ότι είχαν μπλέξει σε διαμάχη οι διευθυντές, για το ποιος θα έχει την τιμή να σε έχει στο σχολείο του!!!!

btw, μάλλον δεν έχετε καταλάβει κάποιοι το τι σημαίνουν τα αποτελέσματα του gay test.

τα δικά σου νούμερα????

Πάρτε για παράδειγμα τον Freakster με το 26%

Σημαίνει ότι στη ζωή του, ανά 4 σεξουαλικές επαφές θα έχει και 1 ομοφυλοφυλική.

Βάσει των ποσοστών, από αύριο του μένουν 3 ολόκληρες ετεροφυλοφιλικές.

δηλαδή,κάποιες που πχ έπιασαν περίπου 45%, σημαίνει ότι ή σήμερα,ή αύριο,θα...συνευρεθούν ερωτικά(SIC)! με π.χ.,κάποια φίλη τους ??? interestinG!!!!

Θέλω να ρωτήσω κάτι.

ΔΕ μαμείς που δε μαμείς,λες να πας για ψάρεμα????

Δημοσ.

λολ ρε και στους δυο σας

όσον αφορά το ψάρεμα, ρωτάω γιατί ο πατέρας μου βγήκε στη σύνταξη πριν λίγες μέρες. κι επειδή έχει πιάσει το ζεύγος μια μανία με το ψάρεμα, σκεφτόμουν να του έκανα ένα καλό δώρο ένεκα της συνταξιοδότησης.

Αλλά επειδή δεν έχω ιδέα από ψάρεμα, δεν ξέρω τι θα άρεσε σε κάποιον που ψαρεύει.

όσον αφορά τις υπόλοιπες απορίες/επισημάνσεις:

1. Η κοπέλα είναι παλιά (εχμ) σχέση. Άλλοι είναι οι ενδοιασμοί μου.

2. Άαααανετα, όμως ξεχνάω τα πάντα για να γνωρίσω μία συγκεκριμένη φίλη του γλυκύτατου, λατρεμένου άντριου.

3. Εικάζω ότι τα ποσοστά μου στο gay meter είναι 0% αλλά επειδής έχω websense εδώ, δε μπορώ να μπω και να το πιστοποιήσω

4. 2o/5ο, 9o, 12o, Πολυκλαδικό

Δημοσ.

2. Άαααανετα, όμως ξεχνάω τα πάντα για να γνωρίσω μία συγκεκριμένη φίλη του γλυκύτατου, λατρεμένου άντριου.

κοίτα ξαφνικά γλύψιμο ο πάνκυς!!!

γλυκύτατο και λατρεμένο, έχουν να με πουν από.... (ουπς, ποτέ δε με έχουν ξαναπεί έτσι)!!!!

το μόνο πρόβλημα είναι,ότι μαζί με το γλύψιμο, θα ήθελα και κάποια χρηματική αποζημίωση!!!!

3. Εικάζω ότι τα ποσοστά μου στο gay meter είναι 0% αλλά επειδής έχω websense εδώ, δε μπορώ να μπω και να το πιστοποιήσω

καταρχην,το ίδιο πρόβλημα έχω κ εγω, μας κόβει το σάιτ αυτό,αλλά έχω μια βάσιμη υποψία , ότι θα βγάλεις ποσοστά παρόμοια με της φρου φρου!!!!

Δημοσ.

όσον αφορά το ψάρεμα, ρωτάω γιατί ο πατέρας μου βγήκε στη σύνταξη πριν λίγες μέρες. κι επειδή έχει πιάσει το ζεύγος μια μανία με το ψάρεμα, σκεφτόμουν να του έκανα ένα καλό δώρο ένεκα της συνταξιοδότησης.

Αλλά επειδή δεν έχω ιδέα από ψάρεμα, δεν ξέρω τι θα άρεσε σε κάποιον που ψαρεύει.

καταρχας τι ειδος ψαρεματος του αρεσει?(μην πεις να ψαρευει γκομενακια:-D)

Δημοσ.
έχω μια βάσιμη υποψία , ότι θα βγάλεις ποσοστά παρόμοια με της φρου φρου!!!!

Γενικά έχω παρατηρήσει αυτές τις μέρες ότι υπάρχει μια συμβατότητα και μια ιδιαίτερη χημεία με τη φρου-φρου. Μέχρι και μικροί οιωνοί το μαρτυρούν αυτό: πχ γράφτηκε στο φόρουμ τη μέρα των γενεθλίων μου. Αλλά δυστυχώς όμως δεσμεύτηκα σε άλλο thread, εναντίον της κακογαμίας, οπότε θα πρέπει να μείνουμε απλά φίλοι.

καταρχας τι ειδος ψαρεματος του αρεσει?(μην πεις να ψαρευει γκομενακια:-D)

Τώρα δεν ξέρω και πολλά για το άθλημα. Ξέρω ότι κάθονται με τις ώρες (σέρνει και τη μάνα μου μαζί) και ψαρεύουν με καλάμι. Δεν μπαίνουν σε βάρκα και τέτοια. Απλά σκεφτόμουν αν υπάρχουν τίποτα παραφερνάλια του αθλήματος που να είναι ωραία να τα έχει κανείς. Ή κάνα καλάμι φτιαγμένο από ανθρακόνημα, ξέρεις τώρα, κάτι σπέσιαλ από αισθητικής και πρακτικής πλευράς.

Δημοσ.

δν πας καλά. οτιδήποτε μεταφέρει κόσμο μακρυά και είναι δυνητικά βουλιάξιμο είναι πάντα καλό δώρο για γονείς. και πεθερούς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...