IMMORTALFRANK Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 τι είναι ΕΑΑΚ ? :-D:-D:-D:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Commentator Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Λοιπον,πριν απο λιγο γυρισα,ειχα παει σε ενα club στο κωλονακι με κατι φιλους ενω χιονιζε. εριξα και μερικες χιονομπαλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 χάπι, τα ΕΑΑΚ είναι τα αρχικά που αν δεν απατώμαι αντιστοιχούν στο Ενιαία Ανεξάρτητη Αριστερή Κίνηση. Ή Αριστερό Κίνημα. Δεν θυμάμαι. Δεν πρόσεχα. Αυτά. Δοκιμάστε βότκα-ρακόμελο-μπύρα-ρακόμελο-μπύρα-βότκα. Η συμμετρία θα σας απελευθερώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Ενιαία Ανεξάρτητη Αριστερή Κίνηση. Ή Αριστερό Κίνημα. Δεν θυμάμαι. Όχι ότι έχει σημασία, αλλά είναι κίνηση... προειδοποίηση: Aν όταν πάω να ακούσω Θανάση μου έρθουν αυτά τα αρχικά στο μυαλό, θα σε μισεί ένας άνθρωπος παραπάνω Lucifer... ps. Πες του απέναντι πως έχω και ταμπλατούρα του "πεχλιβάνη'' άμα τον ζορίζει πολύ να το βγάλει... δεν είναι δύσκολο, αλλά έχει λίγο αλλόκοτες αλλαγές τώρα που το θυμάμαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 πονηρη ερωτησουλα. στο τουτου εχω απλη ασφαλιση (παντως οχι μεικτη).χτες εκανα τη μαλακια μου με τουν γλιστερους δρομους και παθαμε μια ζημια της ταξης των ....αρκετω ευρω.και ερωτω,αν αυριο το πρωι μετατρεψω την ασφαλεια μου σε μεικτη,ποτε μπορω να το παω στο συνεργειο;; μπορω να κανω την μετατροπη; (ξερω,ναι θα ρωτησω τον ασφαλιστη μου,αλλα θελω μια γενικοτερη γνωμη) και εστω οτι μπορω να κανω την μετατροπη,μπορω την επομενη να δηλωσω οτι "το πρωι βρηκα το αμαξι σε αυτα τα χαλια" και να μπει συνεργειο;; μην ριξετε ντοματες.λυπηθειτε εναν πτωχο φοιτητη που μολις ξεχρεωσε και σε 2 μερες προκυπτει ενα καινουιρο χρεος περι τα 2000-2500 γιουργια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 η ασφαλιστική εταιρία πριν ασφαλίσει με μικτή το τουτου θα θελήσει να το δει άψογο, και θα ζητήσει και φωτογραφίες. Κάποιοι ασφαλιστές ζητάνε μόνο φωτό. Σε κάθε περίπτωση, νομίζω την πάτησες... Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι αν έχεις κανένα φιλαράκι με μικτή στο τουτου του, να σου δώσει μια ψιλή πάνω από το δικό σου χτύπημα, και να πάτε μαζί για επισκευή. ps 2000-2500 γιούρια, δεν μιλάμε για ψιλοζημιά, το ρήμαξες το αμαξάκι, ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 η ασφαλιστική εταιρία πριν ασφαλίσει με μικτή το τουτου θα θελήσει να το δει άψογο, και θα ζητήσει και φωτογραφίες. Κάποιοι ασφαλιστές ζητάνε μόνο φωτό. Σε κάθε περίπτωση, νομίζω την πάτησες... Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι αν έχεις κανένα φιλαράκι με μικτή στο τουτου του, να σου δώσει μια ψιλή πάνω από το δικό σου χτύπημα, και να πάτε μαζί για επισκευή. ps 2000-2500 γιούρια, δεν μιλάμε για ψιλοζημιά, το ρήμαξες το αμαξάκι, ε; εκτος κι αν ο ασφαλιστης ειναι φιλος,οποτε δεν ζηταει ουτε φωτο ουτε τπτ.αυτο το βλεπουμε.αυτο με το φιλαρακι,κατι μπορει να γινει...οσο για τα γιουργια δεν ξερω σιγουρα.εκτιμηση ενος νταλικερη ηταν που σταματησε.μες στο σοκ μου (ηταν νυχτα και με ψωλοκρυο)δεν εκατσα να δω τι παιζει και τι δεν παιζει.(εχω χτυπησει μπροστα,οποτε δεν μνπορεις και να ξερεις αν δεν περασει συνεργειο..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 δεν ξέρω αν γίνεται ο φίλος ασφαλιστής να σε ασφαλίσει χωρίς φωτογραφίες. Αν ναι, είσαι τζάμι. Πάντως, ο αδερφός μου (πουλάει μεταχειρισμένα και τα ασφαλίζει όλα σε φίλο ασφαλιστή) μπορεί να ασφαλίσει μικτά απλά και μόνο με φωτό. Δηλαδή του κάνουν την χάρη να μην ελέγξουν οι ίδιοι το αυτοκίνητο. Έχεις και ένα πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες.(μαλλον) με σωνεις....αντε να ξημερωσει η επομενη μερα να δω τι θα κανω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Absinthe Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Λοιπον, θελω λινκς για ξενοδοχεια-δωματια στο Βερολινο ή στο Αμστερνταμ. Αντροπαρεα θα παμε, οποτε δε θελουμε κατι σουπερ σπεσιαλ. Προτιμουμε κατι φθηνο, καθαρο και κατα προτιμηση στο κεντρο (τα χοστελ απορριπτονται). Θα προτιμουσα προτασεις απο μερη που εχετε ηδη παει για να ακουσω και εντυπωσεις. Και γρηγορα αν μπορειτε γιατι το αφησα τελευταια στιγμη και τωρα τρεχω. μη με προωθησετε στο τοπικ των ταξιδιων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Προσέξτε μην πετύχετε κάνα ξενοδοχείο με τεράστιες κατσαρίδες και άλλα καλούδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Λοιπον, θελω λινκς για ξενοδοχεια-δωματια στο Βερολινο ή στο Αμστερνταμ. Αντροπαρεα θα παμε, οποτε δε θελουμε κατι σουπερ σπεσιαλ. Προτιμουμε κατι φθηνο, καθαρο και κατα προτιμηση στο κεντρο (τα χοστελ απορριπτονται). Θα προτιμουσα προτασεις απο μερη που εχετε ηδη παει για να ακουσω και εντυπωσεις. Και γρηγορα αν μπορειτε γιατι το αφησα τελευταια στιγμη και τωρα τρεχω. μη με προωθησετε στο τοπικ των ταξιδιων Heart of gold κοντά στην φρίντριχστράσε και εναλλακτικά meininger κοντά στο mockenbrucke. Δοκιμασμένα και άψογα, λογικά στο 2ο θα βρεις γιατί είναι 2 ολόκληρα κτίρια απέναντι και ανάμεσα ο spree. το χαρτ οφ γκολντ είναι γενικά περιζήτητο, δε σε κόβω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Μήπως ξέρετε ποιος είναι ο original τίτλος του Μαύρου Πειρατή ? Ένα κινούμενο που παιζόταν στο 0-6 για όποιον ξέρει...επίσης γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω το ελληνικό τραγουδάκι που έπαιζε στην αρχή ?Που πήγαινε "μαύρος πειρατής,μαύρος πειρατής..." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Guys, θυμάται κανείς ποιος είναι ο default κωδικός συσκευής στα κινητά nokia? Δεν μπορώ να το βρώ στο ανάπηρο manual (nokia 1650 είναι η συσκευή, αν και δεν νομίζω ότι έχει σημασία). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 εννοείς κωδικός κλειδώματος; Παλιά ήταν 12345. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.