Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

lol (και στους 2)...

Λοιπόν, διάβαζα πριν λίγο το thread για την ταινία "The Fountain". Και τώρα σκέφτομαι τί μαλακίες τελικά νοίκιασα από το βίντεο-κλαμπ. Πώς μπορείς να φτύσεις κατάμουτρα τον εαυτό σου χωρίς να λερώσεις το πάτωμα ή τα έπιπλα; Tips σε p.m. παρακαλώ...

Δημοσ.
lol (και στους 2)...

Λοιπόν, διάβαζα πριν λίγο το thread για την ταινία "The Fountain". Και τώρα σκέφτομαι τί μαλακίες τελικά νοίκιασα από το βίντεο-κλαμπ. Πώς μπορείς να φτύσεις κατάμουτρα τον εαυτό σου χωρίς να λερώσεις το πάτωμα ή τα έπιπλα; Tips σε p.m. παρακαλώ...

Εννοείς πως αντί να νοικιάσεις το αριστούργημα νοίκιασες κάτι άλλο στη θέση του

ή

πως είσαι ένα πτυελοδοχείο αισθητικής και συναισθηματικής νοημοσύνης εντελώς αποκομμένο από την συνήθεια κάθε συνθετικής εγκεφαλικής διεργασίας;;;;

Δημοσ.
Βεβαίως, 12 και κάτι ευρώ τα 700ml.

Μισά ψώνια έκανα το πρωί! Όλο και κάτι θα ξεχνάω πάντα. Damn...

Λοιπόν, σας καληνυχτώ με ένα ζουμερό σμουτς. B) Πάω να κάψω και τους υπόλοιπους νευρώνες με το χαζοταινίδιον που ενοικίασα πρωτύτερα. Δεν έχω πιάσει το πλαφόν μου για σήμερα. :shifty:

Δημοσ.
nick[;2023048']Γιατι????

;PPppPP

τι είναι αυτό ρε νικ ? Μήπως μπορείς να με διαφωτισεις εσύ (με υπονοούμενο όμως γιατί απαγορεύονται οι πολιτικές συζητήσεις) ?

Δημοσ.

μα είναι δυνατόν ? Και δεν το ξέρω ΕΓΩ ? (κατα'κει το πήρα εξαρχής αλλά, δε μου χτυπάει κάνα καμπανάκι... ) Ευχαριστώ πάντως !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...