alexzzz Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Το πρωί ούτε εγώ μπορούσα να μπω από την δουλειά με ΟΤΕ. Τώρα με forthnet από το σπίτι μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agpr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Από otenet (con-x) δεν μπαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark_banishing Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Μιας που αρχίσαμε, με tellas μπορεί να μπει κανείς στο site.sports.betfair.com ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Τι έγινε ρε παιδιά ? 6,5 ρίχτερ στην καλαμάτα ? Χαμπάρι δεν πήρα...η μάνα μου μου είπε πως έγινε σεισμός.Πήρατε χαμπάρι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefi Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Συγνώμη αν είμαι εκτός κλίματος αλλά έχω μία απορία, πως να αποκαλούμε τα άλλα μέλη; συμφορμίτες συνinsomniac ή κάτι άλλο; Εγώ δεν πήρα χαμπάρι τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Αϋπνιώτες (-ισσες)... lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Συγνώμη αν είμαι εκτός κλίματος αλλά έχω μία απορία, πως να αποκαλούμε τα άλλα μέλη;συμφορμίτες συνinsomniac ή κάτι άλλο; σύντεκνους συμπάσχοντες συφιλιασμένους (κατά ένα μεγάλο ποσοστό) συνχώρα με (θε μου) ή πολύ απλά ρε EDIT Και τον ακατανόμαστο εξαποδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefi Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Μπα άρχισα να νυστάζω μήπως να διαγραφώ από το φόρουμ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 μπορείς και Τεμέτερων Ή Τεμών τα παιδία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 παιδια σημερα με επιασε η .... και ειχα ορεξη για πειραματα! ανοιγω το ψυγειο και βλεπω τα αυγα, διπλα απο το ψυγειο εχουμε το φουρνο μικροκυματων και αναρωτηθηκα τι θα γινοταν αν εβαζα ενα αυγο στο φουρνο μικροκυματων! πρωτη σκεψη ηταν οτι θα γινοταν ενα "βραστο" αυγο.... οποτε λεω ας δοκιμασω! βαζω ενα αυγο και περιμενω. περασε μισο λεπτο και ειδα το αυγο να αρχιζει να ραγιζει οπως οταν το βραζουμε! ωραια λεω ας το αφησω λιγο ακομα να "ψηθει" για το φαω! περασανε μερικα δευτερολεπτα και ξαφνικα ενα μεγαλο ΜΠΑΜ ακουστηκε! το αυγο ειχε γινει χιλια κομματια, ο φουρνος ειχε γινει μ.... απο το αυγο! το σημειωνω στον εγκεφαλο μου. μετα ειχαμε επισκεψεις κατι ξαδερφια.... εδω ειμαστε λεω θα γελασουμε. την ωρα που ηταν ολοι μαζεμενοι στη κουζινα, παω και βαζω ενα αυγο στο φουρνο και φευγω. μετα απο 1 λεπτο ακουστηκε το μπαμ και ολοι οπου φυγει φυγει! ελιωσα στο γελιο... μπορει να μου εξηγησει γιατι εγινε αυτο με το αυγο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SGP Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 τςτςτς, γρήγορα πίσω στο σχολείο για physics 101 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 μπορει να μου εξηγησει γιατι εγινε αυτο με το αυγο? εσύ μπορείς να μου εξηγήσεις πως πέρασαν 2,5 ώρες από το ποστ σου και ακόμα δεν έχεις φάει αρνητική; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 εσύ μπορείς να μου εξηγήσεις πως πέρασαν 2,5 ώρες από το ποστ σου και ακόμα δεν έχεις φάει αρνητική; ειναι η μερα ερωτευμενων και μ'αγαπανε ολοι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 P=V*T όπου P = πίεση υγρού αυγού πάνω στο κέλυφος V = όγκος υγρού αυγού (σταθερός λόγω κελύφους) Τ = θερμοκρασία υγρού αυγού Απότομη αύξηση της θερμοκρασίας του υγρού αυγού προκαλεί απότομη αύξηση όγκου του υγρού αυγού επομένως, και απότομη αύξηση της πίεσης πάνω στο κέλυφος. Έτσι γίνεται η έκρηξη. Μόνο άν υπήρχε αντίστοιχη απότομη μείωση πίεσης εντός του αυγού θα μπορούσε ο όγκος (άρα και το κέλυφος) να παραμείνει σταθερό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Absinthe Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Αυτον τον Κουγια γιατι τον δερνουν ολοι? Ενταξει, ειναι φουλ γλοιωδης, αλλα εχει καταντησει αστειο. Οποιος τον βλεπει, του ριχνει και ενα χερι ξυλο. Εχω φτασει σε σημειο να πιστευω πως αν τον συναντησω ποτε στο δρομο και δεν τον κλωτσησω (τουλαχιστον), θα παρεξηγηθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.