Harkon Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 ένα πολύ καλό εργαλειάκι για όσους δυσκολεύονται ακόμα με τον νέο κανόνα του φόρουμ για "ολ-γκρικ" γρήγορο και ως τώρα αλάνθαστο http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 @Loud Mansion??? yuuuuuuup .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 ... και δεν ενημέρωσαν...P.S. : να'το το καυτό αγόρι !!!! (ε δεν μπορεί... μια "ψυχρούλα" θα την ένιωσες...) καλημέρα σας Eee κάθε Σάββατο όλο και κάτι παίζει, υπάρχουν και flyers στο κέντρο/ψυρρή κλπ Την ψυχρούλα την αντιλαμβάνομαι ως δροσιά και γουστάρω !! ;P Το σάββατο πάντως δεν είχε κρύο, την κυριακή ναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 αν δεν φυσαει, το κρυο μονο του δεν πειραζει. που ειναι το loud mansion? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Πολύς κόσμος πάει στρατό σε αυτή τη ΕΣΟ... όλο το ΣουΚου σουρωμένοι ήμασταν. "ΝΕΟΣ... θα φας καλά...." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 αν δεν φυσαει, το κρυο μονο του δεν πειραζει. που ειναι το loud mansion? Ερμού 116 Ψυρρή/Μοναστηράκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 nick[;2014882']Ερμού 116Ψυρρή/Μοναστηράκι νιερ νιερ ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 νιερ νιερ ... Αρκετά καλό ήτανε, το μόνο κακό ήταν ότι ήταν πολύ μικρό το μαγαζί για τόσο κόσμο... και από τις 2 και μετά ήταν ασφυκτικά γεμάτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 πωωωωως ? Ασφυκτικά ΓΑΜΑΤΟ ? Μίλα λίγο πιο δυνατά παληκάρι μου γιατι δεν ακούω και καλά... (θενξ για την ενημέρωση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Να ενημερώνεσαι από goatrance.de ;P Τον απρίλη σκάνε Juno Reactor Ασφυκτικά ΓΑΜΑΤΟ, θα μπορούσες να το πεις... Αλλά θέλω χώρο για να χορεύω, αναγκάστηκα να ανέβω πάνω σε κάτι αναποδογυρισμένες σόφες που είχανε για να έχω σχεδόν 1 τετραγωνικό μέτρο δικό μου, λολ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 nick[;2015192'] Να ενημερώνεσαι από goatrance.de ;P Τον απρίλη σκάνε Juno Reactor Ασφυκτικά ΓΑΜΑΤΟ' date=' θα μπορούσες να το πεις... Αλλά θέλω χώρο για να χορεύω, αναγκάστηκα να ανέβω πάνω σε κάτι αναποδογυρισμένες σόφες που είχανε για να έχω σχεδόν 1 τετραγωνικό μέτρο δικό μου, λολ...[/quote'] Συμφωνώ για τον χώρο του Loud, είναι πολύυυ μικρός.. Καλή θέληση να υπάρχει όμως και όλοι οι καλοί χωράνε Αν και για μένα το χειρότερο μαγαζί ever είναι το Hall (x Luv) στο οποίο έχω ορκιστεί οτι δεν θα ξαναπατήσω.. Αλλά λεω να δω πως διασκεδάζουν και οι βόρειοι, γι' αυτό παω για Vibe Tribe @ Neraida !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 8 Μάρτη παίζουν Logic Bomb στη Θεσσαλονική ίσως καλύτερα να ανέβαινες τότε ;P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 nick[;2016969']8 Μάρτη παίζουν Logic Bomb στη Θεσσαλονική ίσως καλύτερα να ανέβαινες τότε ;P Ναι το είδα μαζί με Mr.Peculiar.. αλλά θα είμαι αλλού τότε .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 ρε παιδια,το site του e-shop.gr ειναι πανω;;;απο το πρωι δε μπορω να μπω καθολου με conn-x απο 3 διαφορετικες γραμμες... παιζει κατι με τους DNS της Οτενετ,εχει πεσει το site,ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Με Forthnet αυτήν τη στιγμή παίζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.