minarokeftes Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Ρε σεις για Θεσσαλονίκη ποια παράκαμψη είναι πιο καλή? Απο Άγιο Νικόλαο θα πάω...
leftermann Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 από τις παραλίες της Λαρίσης είναι η πιό σύντομη διαδρομή...
gang Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Ρε σεις για Θεσσαλονίκη ποια παράκαμψη είναι πιο καλή? Απο Άγιο Νικόλαο θα πάω... Από Αίγιο θα ξεκινήσεις ρε?
leftermann Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 ωπ, αν φεύγεις από αιγιο θέλει σκέψη το πράγμα... Ποιός είναι ο Αγ. Νικόλαος;
minarokeftes Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Από Αίγιο θα ξεκινήσεις ρε? Ναι θα πάρω το φέρι μπότ για απέναντι και μετά θα πάμε στο χαλαρό.... Δεν με νοιάζει τόσο ο χρόνος, αλλα να είναι καλή η διαδρομή και να τσουλάει το όχημα, όχι με 30χλμ
leftermann Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 δες εδώ http://www.mykosmos.gr/loc_mk/news_content.asp?ID=163 τις εναλλακτικές παρακάμψεις. Εγώ θα πήγαινα από αγιά - αγιόκαμπο, συντομότερος, αλλά κωλόδρομος. Μπορεί να λέω και μαλακία, αλλά μήπως συμφέρει να πας προς Γιάννενα κι από εκεί εγνατία; Να το ξεκαπνίσεις και λίγο
gang Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Ναι θα πάρω το φέρι μπότ για απέναντι και μετά θα πάμε στο χαλαρό.... Δεν με νοιάζει τόσο ο χρόνος, αλλα να είναι καλή η διαδρομή και να τσουλάει το όχημα, όχι με 30χλμ θα προτείνω μέσω Ιωαννίνων την διαδρομή μέχρι την Αμφιλοχία (στην Αμφιλοχία έχει "διασταύρωση που διαλέγεις μεταξύ προς Ιωάννινα ή Λευκάδα-Πρέβεζα.) που την έχω κάνει μιας που πήγα Λευκάδα ο δρόμος είναι καλός ειδικά τώρα με το κομμάτι της Ιονίας Οδού που έχουν φτιάξει (γλιτώνεις τρελό δρόμο και χρόνο από Αγρίνιο) και άμα δεν έχει κίνηση που δεν νομίζω να συναντήσεις τίποτα τρελό ( το έκανα το καλοκαίρι εγώ και έφαγα πακέτο) μια χαρά θα είσαι. Από Ιωάννινα και πάνω Εγνατία... you know Βασικά παίζει να μην χρειαστείς να φτάσεις Αμφιλοχία για να "Στρίψεις" για Ιωάννινα... παίζει μετά το τέλος της Ιονίας Οδού να έχει άλλον δρόμο αλλά τώρα δεν θυμάμαι... πάντως αν παίζει τέτοιο ενδεχόμενο θα το δεις στις πινακίδες τις Ιονίας Οδού
vocals_ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 στο εστειλαν ετσι το δηλαδη?χαχαχαχαχαχα ελεος.... αχα..copy paste το κανα το email δω.Φαντάσου τι ζώα που είναι.Και η μαλακία είναι ότι μου το στέλναμε και παλιότερα και τους απαντούσα μην τα πιστεύετε, είναι μαλακίες γιατί αυτό γιατί εκείνο..Συνεχίζουν ακάθεκτοι αυτοί.
sugata Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Πω ρε, πρωί πρωί, με την Τζίμμμμπλα στο μάτι, και να διαβάζω ακυροθέματα... Και δεν πρόλαβα να απαντήσω διάολε. Μμμμμμμμερα
papahlamidas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Καλημέρα σε όλους! Ρε παιδιά πως γίνεται ενώ έχει θεωρητικά σταματήσει να λειτουργεί το http://www.piratebay.org να μην βλέπω καμία αλλαγή αλλά να έχει ακόμα όλα τα καλούδια + ότι καινούργιο παίζει; Μου έχει ξεφύγει κάτι; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:21 ---------- cooooooooooool :-D:-D
klainmaingr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Ούφ.. Κωλόκαιρος, κωλοβροχή, κωλογενικά. Η δουλειά το πρωί δεν είναι ίδια χωρίς τον status στο msn
papahlamidas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Ούφ.. Κωλόκαιρος, κωλοβροχή, κωλογενικά.Η δουλειά το πρωί δεν είναι ίδια χωρίς τον status στο msn Ναι όντως είναι μεγάλη απώλεια... Ελπίζω να βρει γρήγορα δουλειά. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:29 ---------- Τα μαξιλάρια και της κουβέρτες ξεχάσατε
gang Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:29 ---------- Τα μαξιλάρια και της κουβέρτες ξεχάσατε εδώ ολόκληρο Quote 10 χαρακτήρες λέει... στα διάλα
otherside88 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 καλημερες σε ολους σας και καλή χρονια!!! :p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.