Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε σεις για Θεσσαλονίκη ποια παράκαμψη είναι πιο καλή? Απο Άγιο Νικόλαο θα πάω...

Από Αίγιο θα ξεκινήσεις ρε?

Δημοσ.
Από Αίγιο θα ξεκινήσεις ρε?

Ναι θα πάρω το φέρι μπότ για απέναντι και μετά θα πάμε στο χαλαρό....

Δεν με νοιάζει τόσο ο χρόνος, αλλα να είναι καλή η διαδρομή και να τσουλάει το όχημα, όχι με 30χλμ

Δημοσ.

δες εδώ http://www.mykosmos.gr/loc_mk/news_content.asp?ID=163 τις εναλλακτικές παρακάμψεις. Εγώ θα πήγαινα από αγιά - αγιόκαμπο, συντομότερος, αλλά κωλόδρομος.

Μπορεί να λέω και μαλακία, αλλά μήπως συμφέρει να πας προς Γιάννενα κι από εκεί εγνατία; Να το ξεκαπνίσεις και λίγο :-D

Δημοσ.
Ναι θα πάρω το φέρι μπότ για απέναντι και μετά θα πάμε στο χαλαρό....

Δεν με νοιάζει τόσο ο χρόνος, αλλα να είναι καλή η διαδρομή και να τσουλάει το όχημα, όχι με 30χλμ

θα προτείνω μέσω Ιωαννίνων

την διαδρομή μέχρι την Αμφιλοχία (στην Αμφιλοχία έχει "διασταύρωση που διαλέγεις μεταξύ προς Ιωάννινα ή Λευκάδα-Πρέβεζα.) που την έχω κάνει μιας που πήγα Λευκάδα ο δρόμος είναι καλός ειδικά τώρα με το κομμάτι της Ιονίας Οδού που έχουν φτιάξει (γλιτώνεις τρελό δρόμο και χρόνο από Αγρίνιο) και άμα δεν έχει κίνηση που δεν νομίζω να συναντήσεις τίποτα τρελό ( το έκανα το καλοκαίρι εγώ και έφαγα πακέτο) μια χαρά θα είσαι.

Από Ιωάννινα και πάνω Εγνατία... you know :-)

Βασικά παίζει να μην χρειαστείς να φτάσεις Αμφιλοχία για να "Στρίψεις" για Ιωάννινα... παίζει μετά το τέλος της Ιονίας Οδού να έχει άλλον δρόμο αλλά τώρα δεν θυμάμαι... πάντως αν παίζει τέτοιο ενδεχόμενο θα το δεις στις πινακίδες τις Ιονίας Οδού

Δημοσ.
στο εστειλαν ετσι το δηλαδη?

χαχαχαχαχαχα ελεος....

αχα..copy paste το κανα το email δω.Φαντάσου τι ζώα που είναι.Και η μαλακία είναι ότι μου το στέλναμε και παλιότερα και τους απαντούσα μην τα πιστεύετε, είναι μαλακίες γιατί αυτό γιατί εκείνο..Συνεχίζουν ακάθεκτοι αυτοί.

Δημοσ.

Πω ρε, πρωί πρωί, με την Τζίμμμμπλα στο μάτι, και να διαβάζω ακυροθέματα...

Και δεν πρόλαβα να απαντήσω διάολε.

Μμμμμμμμερα

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους!

Ρε παιδιά πως γίνεται ενώ έχει θεωρητικά σταματήσει να λειτουργεί το http://www.piratebay.org να μην βλέπω καμία αλλαγή αλλά να έχει ακόμα όλα τα καλούδια + ότι καινούργιο παίζει;

Μου έχει ξεφύγει κάτι;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:21 ----------

cooooooooooool :-D:-D:-D

Δημοσ.
Ούφ.. Κωλόκαιρος, κωλοβροχή, κωλογενικά.

Η δουλειά το πρωί δεν είναι ίδια χωρίς τον status στο msn :P

Ναι όντως είναι μεγάλη απώλεια...

Ελπίζω να βρει γρήγορα δουλειά. :-)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:29 ----------

Τα μαξιλάρια και της κουβέρτες ξεχάσατε :P

sedonia.jpg

Δημοσ.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:29 ----------

Τα μαξιλάρια και της κουβέρτες ξεχάσατε :P

sedonia.jpg

εδώ ολόκληρο Quote 10 χαρακτήρες λέει... στα διάλα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...