Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πωωωωω......

μαλλον θα πρεπει να αλλαξω τροφοδοτικο..... :-(

καλησπερες σας!

και καλη χρονια!

αν δεν εχω πει μεχρι τωρα.... δεν θυμαμαι.... :o

Δημοσ.

Ρε το ψυχούλη...

Μπράβο ρε φιλαράκι κι ας μη σε ξέρω.

Φαίνονται τα κοκκαλάκια του,η ουρίτσα του κοντεύει να του μπει στο ποπό,απ' το φόβο.

θα περάσει καιρός να ξαναποκτήσει την εμπιστοσύνη του στο κόσμο.

Δημοσ.

Μόνο που τρέμει ρε γαμώτο, και δεν έχω που να τον βάλω. Δε χωράει και σε κανένα κουτί όπως είπα χθες, πολύ ψηλό σκυλί.

Χθες, σε μια στιγμή όπως τον χάιδευα, έβαλε τη μουσούδα ανάμεσα στα μπροστινά του "χέρια", και έβγαλε έναν ήχο, πως σου κάνουν όταν αγριεύουν, αλλά δεν αγρίεψε. Τι ήταν αυτό;

Δημοσ.
Μόνο που τρέμει ρε γαμώτο, και δεν έχω που να τον βάλω. Δε χωράει και σε κανένα κουτί όπως είπα χθες, πολύ ψηλό σκυλί.

Να γίνω κάφρος τώρα ή σε 2-3 ποστ;

Δημοσ.
Χθες, σε μια στιγμή όπως τον χάιδευα, έβαλε τη μουσούδα ανάμεσα στα μπροστινά του "χέρια", και έβγαλε έναν ήχο, πως σου κάνουν όταν αγριεύουν, αλλά δεν αγρίεψε. Τι ήταν αυτό;

Σε στυλ "ρε πούστη άνθρωπε,τί με χαϊδεύεις,αφού θα με παρατήσεις και συ στο δρόμο,γμτη ζωή μου μέσα...".

Δημοσ.
Σε στυλ "ρε πούστη άνθρωπε,τί με χαϊδεύεις,αφού θα με παρατήσεις και συ στο δρόμο,γμτη ζωή μου μέσα...".

Παίζει και αυτό =P

Βέβαια, αν και τρομαγμένος, πολύ φιλικός ο άτιμος.

Για να δούμε πως θα πάει.

Δημοσ.

Πως να μην είναι φιλικός,αφού τον ταΐζεις;

Οι περισσότεροι ανθρώποι πάντως ξεχνάνε ότι ένας σκύλος (ή μια γάτα) είναι για όλη του τη ζωή.

Του σκύλου (ή της γάτας)...

Δημοσ.
Ρε, δε ντρέπεσαι; Γαμώτο, δε συγκινήσε με τίποτα εσύ; =P

Όχι, η αναισθησία μου είναι ένα από τα προτερήματα μου! Ρώτα της πρώην μου :Ρ

"Όταν κοιμηθείς θα σου φάω το πέος κ θα το θάψω στον κήπο κ μετά να δούμε τι όρεξη θα έχεις να με χαϊδεύεις!"

Ένα πράγμα:ρ

• Super Moderators
Δημοσ.
Ξέρει μήπως κανείς πότε αρχίζουν φέτος οι εκπτώσεις?Οέ?

15 Ιανουαρίου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...