dante14023 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 πωωωωω...... μαλλον θα πρεπει να αλλαξω τροφοδοτικο..... καλησπερες σας! και καλη χρονια! αν δεν εχω πει μεχρι τωρα.... δεν θυμαμαι....
giorgos147 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Ορίστε ο σκύλος που σας έλεγα Τον έλυσα σήμερα και κάθεται ήρεμος, δεν έφυγε μέχρι στιγμής.
o_magazatoras Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Ρε το ψυχούλη... Μπράβο ρε φιλαράκι κι ας μη σε ξέρω. Φαίνονται τα κοκκαλάκια του,η ουρίτσα του κοντεύει να του μπει στο ποπό,απ' το φόβο. θα περάσει καιρός να ξαναποκτήσει την εμπιστοσύνη του στο κόσμο.
giorgos147 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μόνο που τρέμει ρε γαμώτο, και δεν έχω που να τον βάλω. Δε χωράει και σε κανένα κουτί όπως είπα χθες, πολύ ψηλό σκυλί. Χθες, σε μια στιγμή όπως τον χάιδευα, έβαλε τη μουσούδα ανάμεσα στα μπροστινά του "χέρια", και έβγαλε έναν ήχο, πως σου κάνουν όταν αγριεύουν, αλλά δεν αγρίεψε. Τι ήταν αυτό;
status Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μόνο που τρέμει ρε γαμώτο, και δεν έχω που να τον βάλω. Δε χωράει και σε κανένα κουτί όπως είπα χθες, πολύ ψηλό σκυλί. Να γίνω κάφρος τώρα ή σε 2-3 ποστ;
giorgos147 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Να γίνω κάφρος τώρα ή σε 2-3 ποστ; Ρε, δε ντρέπεσαι; Γαμώτο, δε συγκινήσε με τίποτα εσύ; =P
o_magazatoras Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Χθες, σε μια στιγμή όπως τον χάιδευα, έβαλε τη μουσούδα ανάμεσα στα μπροστινά του "χέρια", και έβγαλε έναν ήχο, πως σου κάνουν όταν αγριεύουν, αλλά δεν αγρίεψε. Τι ήταν αυτό; Σε στυλ "ρε πούστη άνθρωπε,τί με χαϊδεύεις,αφού θα με παρατήσεις και συ στο δρόμο,γμτη ζωή μου μέσα...".
giorgos147 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Σε στυλ "ρε πούστη άνθρωπε,τί με χαϊδεύεις,αφού θα με παρατήσεις και συ στο δρόμο,γμτη ζωή μου μέσα...". Παίζει και αυτό =P Βέβαια, αν και τρομαγμένος, πολύ φιλικός ο άτιμος. Για να δούμε πως θα πάει.
o_magazatoras Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Πως να μην είναι φιλικός,αφού τον ταΐζεις; Οι περισσότεροι ανθρώποι πάντως ξεχνάνε ότι ένας σκύλος (ή μια γάτα) είναι για όλη του τη ζωή. Του σκύλου (ή της γάτας)...
status Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Ρε, δε ντρέπεσαι; Γαμώτο, δε συγκινήσε με τίποτα εσύ; =P Όχι, η αναισθησία μου είναι ένα από τα προτερήματα μου! Ρώτα της πρώην μου :Ρ Σε στυλ "ρε πούστη άνθρωπε,τί με χαϊδεύεις,αφού θα με παρατήσεις και συ στο δρόμο,γμτη ζωή μου μέσα...". "Όταν κοιμηθείς θα σου φάω το πέος κ θα το θάψω στον κήπο κ μετά να δούμε τι όρεξη θα έχεις να με χαϊδεύεις!" Ένα πράγμα:ρ
MsquitoPrincess Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Ξέρει μήπως κανείς πότε αρχίζουν φέτος οι εκπτώσεις?Οέ?
teo64x Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Στην αξιοπρέπειά μας; (Ήθελα να πω κάτι ψαγμένο, χα.)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Ξέρει μήπως κανείς πότε αρχίζουν φέτος οι εκπτώσεις?Οέ? 15 Ιανουαρίου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.