vocals_ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Κοίτα, κεραμιδόγατες που έχω εγώ(όχι ράτσα), για δεύτερο όροφο πολυκατοικίας, σίγουρα δε κάνουν =PΤώρα αν μιλάς για τις, πως τις λένε οι οποίες είναι ακριβές, νομίζω μπορούν να μένουν μέσα. σπιτόγατες ?
giorgos147 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 σπιτόγατες ? Δε θυμάμαι! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:34 ---------- ρε σκυλος>all Καλά, αυτό είναι σίγουρο. Οι γάτες είναι πιο πολύ "του κεφιού τους". Παράδειγμα πριν πέντε λεπτών: Κοιμούνται στο καλάθι, τους χτυπάς στο τζάμι, και δε γυρίζουν καν να σε κοιτάξουν. Βέβαια, για ποιον σκύλο μιλάς; =P
vocals_ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 ρε σκυλος>all ντάξει maybe.Τα αγαπάω πολύ τα σκυλιά δεν ξέρω γιατί,τα αγαπάω τα γαμημένα.Είναι τόσο cute που ώρες ώρες καταντάω γκόμενα. Πάντως όταν ρε φίλε βλέπω αυτό : ε..τρελαίνομαι.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:37 ---------- Επίσης ναι,καλά λέει ο γιώργος,ανάλογα τί σκυλί λες.Π.χ. τα χάσκι είναι γτπ,τα πιό ηλίθια σκυλιά είναι( και από τα πιό όμορφα επίσης )
giorgos147 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 [/color]Επίσης ναι,καλά λέει ο γιώργος,ανάλογα τί σκυλί λες.Π.χ. τα χάσκι είναι γτπ,τα πιό ηλίθια σκυλιά είναι( και από τα πιό όμορφα επίσης ) Δε κατάλαβες. Τούτος έχει κόλλημα με τον άλλο τον σκύλο
vocals_ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δε κατάλαβες. Τούτος έχει κόλλημα με τον άλλο τον σκύλο Xαχα το σκέφτηκα και αυτό,αλλά λέω το άλλο θα εννοεί ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:44 ---------- Δεν μιλάει όμως να καταλάβουμε ρε Γιώργη..Μας έχει αφήσει σε αγωνία
giorgos147 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 [/color]Δεν μιλάει όμως να καταλάβουμε ρε Γιώργη..Μας έχει αφήσει σε αγωνία Χμμ. Ο Στάθης δεν είναι καλός ραδιοφωνικός παραγωγός!
status Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Έξυπνη ράτσα; Γιατί θες να σου κάνει της ασκήσεις για το σχολείο; :Ρ
vocals_ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Γιατί θες να σου κάνει της ασκήσεις για το σχολείο; :Ρ To 'παμε αυτό,λύνουν και διπλά ολοκληρώματα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:49 ---------- Ρε παιδιά κάτι άκυρο,γίνεται να στείλω email στον "σκύλο" ?
gang Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Ρε παιδιά κάτι άκυρο,γίνεται να στείλω email στον "σκύλο" ? αν ακούς την εκπομπή του 13-15 καθημερινά μπορείς να του στείλεις mail στο [email protected]
Sellers Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Α ρε giorgos με τσάτισες βραδιάτικα με την περιγραφή του πως βρήκες τον σκύλο. Τεσπά βαριέμαι να γράφω. Γαμώ δηλαδή.
giorgos147 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Α ρε giorgos με τσάτισες βραδιάτικα με την περιγραφή του πως βρήκες τον σκύλο. Τεσπά βαριέμαι να γράφω. Γαμώ δηλαδή. Δε τον βρήκα γω. Ο θείος που πήγε βόλτα στο βουνό τον βρήκε. Και πάνε τα μπράβα =)
vocals_ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 αν ακούς την εκπομπή του 13-15 καθημερινά μπορείς να του στείλεις mail στο [email protected] μπράβο δεν το χα σκεφτεί! thanks! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:05 ---------- Tα μηνύματά μου έχουν κολλήσει εδώ και λίγο καιρό στα 280.Μήπως ξέρει κανείς γιατί ?
jason_rethymno Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 μπράβο δεν το χα σκεφτεί! thanks! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:05 ---------- Tα μηνύματά μου έχουν κολλήσει εδώ και λίγο καιρό στα 280.Μήπως ξέρει κανείς γιατί ? Τα μηνύματα δε μετράνε στο μπλα μπλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.