vocals_ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Πωπω έφαγα κάτι άθλια σουβλάκια πριν κανά μισάωρο.. You know the fcking consequences..
giorgos147 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Ρε σεις, ψάχνω να βρω ράτσα σκύλου. Πήγε ένα συγγενικό μου πρόσωπο σε ένα βουνό, και σε πολύ ψηλό σημείο(όπου δε πάει αμάξι), βρήκε σκύλο δεμένο σε δέντρο, παρατημένο, και αυτό που λέμε πετσί και κόκκαλό, με άντε δυο-τρεις μέρες το πολύ ακόμα ζωή. Τον πήρε που λέτε και τον έφερε σε μένα δω. Επειδή τώρα είναι βράδυ, και το κινητό δεν έχει φλας, μπορείτε να μου πείτε τι ράτσα μπορεί να είναι σκύλος σαν αυτό: με μακρύτερα αυτιά; Το σημείο που το "προσέχει" κανείς αυτό το σκυλί, είναι τα αυτιά του. Πολύ μακρυά. Το καημένο. Γλύκας είναι. Ποιος αχρείος μπορεί να άφησε σκύλο δεμένο σε δέντρο στα χιόνια γαμώτο; Επίσης, σημαίνει κάτι το ότι έχει την ουρά του κάτω από τα σκέλια του; Βασικά, μόλις διάβασα ότι η ουρά κάτω από τα σκέλια, δηλώνει ότι είναι τρομαγμένο. Μην αρχίσετε πάλι όπως με τις γάτες μου "Τι θα τον κάνεις μετά τον σκύλο;" και τέτοια. Σας παρακαλώ.
minarokeftes Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Έξυπνη ράτσα; Λύνουν και διπλά ολοκληρώματα απότι ξέρω...
giorgos147 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Λύνουν και διπλά ολοκληρώματα απότι ξέρω... Χα! Για δες ε.
pappous_soulis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Λύνουν και διπλά ολοκληρώματα απότι ξέρω... Με τα επικαμπύλια τα βρίσκουν μπαστούνια όμως...
soturin Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Ρε μαλάκες, σ αυτά τις σάτιρας στο mega, πώς λεγόταν αυτό με τον καφετζόπουλο; Και γενικά γιατί δεν έχει η τηλεόραση τέτοια πράγματα πλέον γαμώ το θέο μου?
pappous_soulis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Σκατόψυχε αθεΐστή θα το πληρώσεις το τελευταίο! Επίσης, η εκπομπή του Πανούση πως λεγόταν?
washcloud Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Έξυπνη ράτσα; Κυνηγετικά. Κάποιο ζώο με καραμπίνα που τολμάει και το αποκαλεί ΑΥΤΟ ζώο, για κάποιο λόγο αποφάσισε όχι ότι απλά δεν του κάνει πλέον - αλλά κι ότι του άξιζε ο χειρότερος τρόπος θανάτου.
giorgos147 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Εν τω μεταξύ γαμώτο, το έχω έξω γιατί τώρα βράδυ δε μπορούσα να το βάλω σε μια γωνιά σπίτι(έχω και τις γάτες που καλύπτουν όλη την αυλή(...)), και τον άφησα δεμένο έξω από την εξώπορτα. Δοκίμασα ένα σπιτάκι, αλλά δε χωράει, πήγα είδα και σε ένα μπακάλικο μήπως βρω κανένα κουτί να μπει τουλάχιστον μέσα, και πάλι δε χωράει =P, και τώρα να σηκώσω τις γάτες από το σπιτάκι τους(γιατί έχουν το πιο μεγάλο), δε θέλω, κοιμούνται... Βέβαια, που είναι τα χιόνια που βρισκόταν πριν. Ίσως πάρω κανένα φακό να τον βγάλω καμιά φωτογραφία να τον δείτε.
minarokeftes Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Εν τω μεταξύ γαμώτο, το έχω έξω γιατί τώρα βράδυ δε μπορούσα να το βάλω σε μια γωνιά σπίτι(έχω και τις γάτες που καλύπτουν όλη την αυλή(...)), και τον άφησα δεμένο έξω από την εξώπορτα. Δοκίμασα ένα σπιτάκι, αλλά δε χωράει, πήγα είδα και σε ένα μπακάλικο μήπως βρω κανένα κουτί να μπει τουλάχιστον μέσα, και πάλι δε χωράει =P, και τώρα να σηκώσω τις γάτες από το σπιτάκι τους(γιατί έχουν το πιο μεγάλο), δε θέλω, κοιμούνται... Βέβαια, που είναι τα χιόνια που βρισκόταν πριν. Ίσως πάρω κανένα φακό να τον βγάλω καμιά φωτογραφία να τον δείτε. Βρές βάλτου ένα χαλάκι ή μια μια παλιά σου μπλούζα. Θα λουφάξει μια χαρά εκεί που το έχεις, ειδικά αν δεν το χτυπάει αέρας θα είναι μια χαρρρρρα. πρώτη φορά έχεις σκύλο? θα το κρατήσεις?
giorgos147 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Βρές βάλτου ένα χαλάκι ή μια μια παλιά σου μπλούζα. Θα λουφάξει μια χαρά εκεί που το έχεις, ειδικά αν δεν το χτυπάει αέρας θα είναι μια χαρρρρρα. πρώτη φορά έχεις σκύλο? θα το κρατήσεις? Έχω και ένα κανισάκι περίπου 11 χρόνια. Έχω ήδη βάλει χαλάκι. Το αν θα τον κρατήσω, ίσως όταν τον λύσω μείνει με τα άλλα σκυλιά που είναι έξω από το σπίτι μου(2 στον αριθμό). Στην αυλή δυστυχώς, αν και ειλικρινά πολύ θα το ήθελα, είναι οι γάτες. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:25 ---------- Και μόλις πριν λίγο πέρασε μια σκυλοσυμμορία και μου τον ξεσήκωσε... Σκέφτηκα να τον ξελύσω(γιατί 1. μάλωνε με τα άλλα 2. ψιλοέκλαιγε) αλλά τώρα πρέπει να ξαναξάπλωσε από ό,τι έβλεπα. Για το καλό του είναι... Να δυναμώσει λίγο και θα τον αφήσω. Εν τω μεταξύ, το κινητό δε τραβά ούτε καν με φακό... Από αύριο θα έχετε φωτογραφία. =)
vocals_ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Έχω και ένα κανισάκι περίπου 11 χρόνια. Έχω ήδη βάλει χαλάκι. Το αν θα τον κρατήσω, ίσως όταν τον λύσω μείνει με τα άλλα σκυλιά που είναι έξω από το σπίτι μου(2 στον αριθμό). Στην αυλή δυστυχώς, αν και ειλικρινά πολύ θα το ήθελα, είναι οι γάτες. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:25 ---------- Και μόλις πριν λίγο πέρασε μια σκυλοσυμμορία και μου τον ξεσήκωσε... Σκέφτηκα να τον ξελήσω(γιατί 1. μάλωνε με τα άλλα 2. ψιλοέκλαιγε) αλλά τώρα πρέπει να ξαναξάπλωσε από ό,τι έβλεπα. Για το καλό του είναι... Να δυναμώσει λίγο και θα τον αφήσω. Εν τω μεταξύ, το κινητό δε τραβά ούτε καν με φακό... Από αύριο θα έχετε φωτογραφία. =) Πωω ρε φίλε σκυλιά έχεις,γατιά έχεις σε ζηλεύω γαμώ την πανακόλα μου.Πάντα ήθελα ένα σκυλάκι/γατάκι.Γαμώ τη ζωή μου που ζω σε 2ο όροφο πολυκατοικίας και δεν μπορώ να πάρω σκύλο..Και επίσης γαμώ τη βαρεμάρα της μάνας μου που δεν θέλει γατιά γιατί λέει θέλουν τροφή και να τις προσέχεις και μπλα μπλα μπλα... Kατά τα άλλα την αγαπάω πολύ τη μάνα μου,just for the record..
giorgos147 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Πωω ρε φίλε σκυλιά έχεις,γατιά έχεις σε ζηλεύω γαμώ την πανακόλα μου.Πάντα ήθελα ένα σκυλάκι/γατάκι.Γαμώ τη ζωή μου που ζω σε 2ο όροφο πολυκατοικίας και δεν μπορώ να πάρω σκύλο..Και επίσης γαμώ τη βαρεμάρα της μάνας μου που δεν θέλει γατιά γιατί λέει θέλουν τροφή και να τις προσέχεις και μπλα μπλα μπλα... Κοίτα, κεραμιδόγατες που έχω εγώ(όχι ράτσα), για δεύτερο όροφο πολυκατοικίας, σίγουρα δε κάνουν =P Τώρα αν μιλάς για τις, πως τις λένε οι οποίες είναι ακριβές, νομίζω μπορούν να μένουν μέσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.