Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Mithrantir, συγγνώμη κιόλας, αν γίνεται μην το πάρεις σαν προσωπική επίθεση, αλλά δεν είμαστε στο forum του υπουργείου παιδείας or something. Μπαίνω σε κάποια threads και νομίζω πως επέστρεψα στο λύκειο, με παρατηρήσεις και βαθμούς ξέρω γω στην ορθογραφία. Τι μόδα και αυτή να διορθώνει ο ένας τον άλλο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Mithrantir, συγγνώμη κιόλας, αν γίνεται μην το πάρεις σαν προσωπική επίθεση, αλλά δεν είμαστε στο forum του υπουργείου παιδείας or something. Μπαίνω σε κάποια threads και νομίζω πως επέστρεψα στο λύκειο, με παρατηρήσεις και βαθμούς ξέρω γω στην ορθογραφία. Τι μόδα και αυτή να διορθώνει ο ένας τον άλλο;

Έχεις δίκιο όσον αφορά το μέρος που βρισκόμαστε. Από εκεί και μετά όμως το να γράφεις ανορθόγραφα ενώ με λίγη προσπάθεια και προσοχή μπορείς να γράφεις ορθά, είναι πρόβλημα.

Τόσο για το τι λες μιας και ένα ανορθόγραφο ποστ είναι δυσκολότερο να το διαβάσεις (και συνήθως δυσνόητο), όσο και για το αισθητικό αποτέλεσμα το οποίο θα προκαλέσει ή όχι τον αναγνώστη να ασχοληθεί με το ποστ.

Δεν είναι η μόδα του διορθώνω αλλά του βοήθησε με να σε βοηθήσω. Και αυτό που λέει η αγαπητή Χάπι βέβαια.

EDIT: Η ειρωνεία του ποστ σου είναι οτι το έκανες έχοντας ως avatar τον House MD, έναν τελειομανή που σίγουρα θα έβγαζε σπυριά και καυστικότατα σχόλια (μετά από αρκετές δόσεις παυσίπονων για μετριάσει το μέγεθος των προσβολών) βλέποντας τα post που βλέπω και εγώ.

ελα ρεεε .. εγω σοκαρίστηκα.. :(

σοκαρίσου πιο πολύ , με το να το δεις πιο καλά , και να δεις ότι η φωτιά που βλέπεις

δεν είναι απέξω ,αλλά στον οισοφάγο του , και φένεται απέξω....

Αυτό είναι που λέμε , τά καψα όλα....

...η φωτιά που βλέπεις δεν είναι απέξω ,αλλά στον οισοφάγο του , και φένεται απέξω...

Nope, δεν παίζει. Φαίνεται κιόλας ότι του πέφτει το μισό σφηνάκι στη μάπα, και πάει να το σκουπίσει... :lol:

ναι , πέφτει και απέξω , αλλά πέφτει και μέσα , και η φωτιά φένεται και μέσα....

Την ξερνάει κάποια στιγμη ( λογικό) ... Και να φανταστείς ότι μικρός ήθελα να γίνω γιγαντιαίος δράκος , τωρα βρήκα τον τρόπο....

http://kojakdaily.blogspot.com/2008/01/video.html

πόσο ηλίθια είναι η γκόμενα....εν τω μεταξύ πρέπει να χτύπησε , εύχομαι όχι πολύ....

Αλλά την πρώτη φορά μαμήθηκα στα γέλια :D ... κράταγα το στομάχι μου :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...