liopyr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Αυτό ήταν ύπουλο χτύπημα. Αντίποινα για το ξεφύλλισμα υποθέτω Αμέ, τώρα μπορώ να πέσω για ύπνο ήσυχος, σε 6 ώρες ξαναπιάνω δουλειά.
pappous_soulis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 τον φαντάζεστε να βγάζει λόγο;;; "Δεν θα σας κουράσω πολύ... (4 ώρες μετά)... σας ευχαριστώ που με ακούσατε!" και οι μισοί από κάτω τ'ανάσκελα ενώ οι άλλοι μισοί?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 για να μάθεις να μην κατεβαίνεις Αθήνα...
washcloud Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Α ώστε έτσι; Καλά, θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τί θα πάθετε! ...ρε Χάρη, κάποια δύναμη αντιτάχθηκε στο κατέβασμά μας....δεν είδες με τα Τέμπη τί έγινε; Τυχαίο; Εδώ λέμε κι ευχαριστώ που τη βγάλαμε καθαρή.......να, ο ένας έσπασε το πόδι, ο άλλος έσπασε τη μέση....
pappous_soulis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 για να μάθεις να μην κατεβαίνεις Αθήνα... Α ώστε έτσι; Καλά, θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τί θα πάθετε! Ξεκίνησε ήδη να σου γράφει μήνυμα στο κινητό.
sugata Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Ναι γαμώ, ρε, άλλη μια "επιτυχημένη" βραδιά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Α ώστε έτσι; Καλά, θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τί θα πάθετε! ...ρε Χάρη, κάποια δύναμη αντιτάχθηκε στο κατέβασμά μας....δεν είδες με τα Τέμπη τί έγινε; Τυχαίο; Εδώ λέμε κι ευχαριστώ που τη βγάλαμε καθαρή.......να, ο ένας έσπασε το πόδι, ο άλλος έσπασε τη μέση.... υπήρχε και άλλος δρόμος απλά θα έπαιρνε παραπάνω ώρα, επίσης υπάρχουν και άλλα μέσα εκτός από το τούτου
giorgos147 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Ξανά έκανα τέτοιο στο παγοδρόμιο, και ψιλοστραμπούληξα το χέρι! Τουλάχιστον, πήγε καυλύτερα από χθες. Καλησπέρα!
Höfdingadrapa Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Ξανά έκανα τέτοιο στο παγοδρόμιο, και ψιλοστραμπούληξα το χέρι! Τουλάχιστον, πήγε καυλύτερα από χθες. Καλησπέρα! There are at least 4 whatthefucks in this post. Καληνύχτα πάω να δω το τρίτο μέρος του Ice Age. Χίντ χιου γχομαι.
Chrisxxx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Από την κολεξιόν 2010. Ο Wash παιζει να ειναι το μοναδικό παιδί που όταν εγραφε εκθεση ενιωθε να περιορίζεται και να μην του φτάνει ο χώρος.. Ηθελε 15σελίδες +.. λολ φρέσκο ειν' αυτό; Δικό μου Πριν από 2 μέρες περίπου.. Ενόραση
jason_rethymno Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Ξέρει κανείς πώς γίνεται να εμφανίζεται το Power iso κάτω δεξία?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.