alexzzz Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 για αυτό δεν τον αφήνω να μου υπογράψει τον γύψο...
jason_rethymno Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 εσύ poστη σκάσε και διάβαζε, να σου λυθούν οι απορίες του τύπου "γιατί μπαμπά το Avatar......." (αλλιώς θα υφάνω ΚΑΙ για 'σενα) fixed .
antonl Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 για αυτό δεν τον αφήνω να μου υπογράψει τον γύψο... Πλάκα με κάνεις; Και μούμια να σουν, δε θα του φτανε.
alexzzz Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Πλάκα με κάνεις; Και μούμια να σουν, δε θα του φτανε. :lol:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 ε ναι με τον μαρκαδόρο δεν βγαίνει εύκολα μικρή "γραμματοσειρά", αν του δώσεις κάτι με λεπτή μύτη τότε κάτι γίνεται στην περίπτωση της μούμιας...
liopyr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Εγώ τό'χω πει. Πυροβολάει λέξεις μέχρι να λιποθυμήσει ο αντίπαλος. Το περίεργο είναι πως βγάζει και νόημα!
antonl Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Είμαι περίεργος πόση ώρα πήρε η συγγραφή. Ούτε 3η λυκείου δεν έγραφα τέτοιες εκθέσεις.
alexzzz Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Εγώ είμαι περίεργος να δω τι θα γράψει/πει μια μέρα που δεν θα έχει όρεξη και πολλά να πει...
liopyr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Είμαι περίεργος πόση ώρα πήρε η συγγραφή. Ούτε 3η λυκείου δεν έγραφα τέτοιες εκθέσεις. Στην ιστορία όμως το πας ακόμα καλά.
antonl Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Στην ιστορία όμως το πας ακόμα καλά. Αυτό ήταν ύπουλο χτύπημα. Αντίποινα για το ξεφύλλισμα υποθέτω
alexzzz Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 τον φαντάζεστε να βγάζει λόγο;;; "Δεν θα σας κουράσω πολύ... (4 ώρες μετά)... σας ευχαριστώ που με ακούσατε!" και οι μισοί από κάτω τ'ανάσκελα
dark_banishing Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 μου κρασαρε ο firefox με που άνοιξα το ποστ του wash true story
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 τον φαντάζεστε να βγάζει λόγο;;; "Δεν θα σας κουράσω πολύ... (4 ώρες μετά)... σας ευχαριστώ που με ακούσατε!" και οι μισοί από κάτω τ'ανάσκελα ο Castro στα νιάτα του είχε το nickname Washcloud!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.