Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

από που μπορώ να δω τα δρομολόγια από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη(να έχει και τα έκτακτα δρομολόγια που έβαλαν μετά το ατύχημα στα Τέμπη)?

Δημοσ.

Αυτόχειρας?

Εγώ που ζητάω να με κάνουν mod γιατί δεν με κάνει κανένας? Σε ποιον πρέπει να απευθυνθώ? Μπαλάκι με έχουν κάνει απο το ένα section στο άλλο κύριε Μπαρδόπουλε. Έχω που περιμένω εδώ πάνω απο 2 λεπτά. Έλεος...

Δημοσ.

γιατί να θέλει κάποιος να αυτομπανιαστεί; Δεν μπορεί απλά να μην μπαίνει στο ινσόμνια; Η είναι πρέζα φάση; "Κλείδωσέμε μάνα στο δωμάτιο, και κρύψε το κλειδί μάνα, μην μου το δώσεις ότι και να πω μάνα..."

Δημοσ.
στη σελίδα του ΟΣΕ γιατί δε μπορώ να δω τα δρομολόγια? κάνω αναζήτηση και δε μου εμφανίζει τίποτα

Γιατί γαμιούνται. Επίσης το πανέξυπνο σύστημα με το τηλέφωνο είναι γτπτσο και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν περιλαμβάνει καν τα δρομολόγια λαρισα-βολος και τούμπαλιν

• Super Moderators
Δημοσ.

ρε σεις, έρχεται και σε κάνεναν άλλον spam με email notification για κάποιο topic? ένα καινούριο post έχει ένα topic και έρχονται 4-6 mails για αυτό...

Δημοσ.
ρε σεις, έρχεται και σε κάνεναν άλλον spam με email notification για κάποιο topic? ένα καινούριο post έχει ένα topic και έρχονται 4-6 mails για αυτό...

και σε μένα (όπως είχα ξαναπεί)... εγαμίεται το σύμπαν.

Δημοσ.
τέρεν έναν πόστη...

Αυτός δεν είναι ένας. Για 10 κάνει. Άσε που η Ati θα πρέπει να του δώσει ποσοστά για το promotion του eyefinity.

εσύ σκάσε και διάβαζε, να σου λυθούν οι απορίες του τύπου "γιατί μπαμπά το Avatar......."

(αλλιώς θα υφάνω ΚΑΙ για 'σενα)

Μέχρι να διαβάσω όλο αυτό ρε θα χω ξεχάσει τις απορίες μου...

Δημοσ.
Από την κολεξιόν 2010.

μου θύμησες το προηγούμενο που το είχα βάλει σελιδοδείκτη να το διαβάσω όταν βρω χρόνο όμως το ξέχασα.

τώρα μπαίνει και αυτό και παίζει να αφιερώσω μια ωρίτσα αύριο.. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...