pappous_soulis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Ρε σεις, ο σλίπνοτ γιατί έφαγε banhammer?
jakegate7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 από που μπορώ να δω τα δρομολόγια από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη(να έχει και τα έκτακτα δρομολόγια που έβαλαν μετά το ατύχημα στα Τέμπη)?
Lucifer Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Ρε σεις, ο σλίπνοτ γιατί έφαγε banhammer? Το ζήτησε ο ίδιος.
Sellers Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Αυτόχειρας? Εγώ που ζητάω να με κάνουν mod γιατί δεν με κάνει κανένας? Σε ποιον πρέπει να απευθυνθώ? Μπαλάκι με έχουν κάνει απο το ένα section στο άλλο κύριε Μπαρδόπουλε. Έχω που περιμένω εδώ πάνω απο 2 λεπτά. Έλεος...
leftermann Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 γιατί να θέλει κάποιος να αυτομπανιαστεί; Δεν μπορεί απλά να μην μπαίνει στο ινσόμνια; Η είναι πρέζα φάση; "Κλείδωσέμε μάνα στο δωμάτιο, και κρύψε το κλειδί μάνα, μην μου το δώσεις ότι και να πω μάνα..."
soturin Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 στη σελίδα του ΟΣΕ γιατί δε μπορώ να δω τα δρομολόγια? κάνω αναζήτηση και δε μου εμφανίζει τίποτα Γιατί γαμιούνται. Επίσης το πανέξυπνο σύστημα με το τηλέφωνο είναι γτπτσο και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν περιλαμβάνει καν τα δρομολόγια λαρισα-βολος και τούμπαλιν
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 ρε σεις, έρχεται και σε κάνεναν άλλον spam με email notification για κάποιο topic? ένα καινούριο post έχει ένα topic και έρχονται 4-6 mails για αυτό...
alexzzz Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 ρε σεις, έρχεται και σε κάνεναν άλλον spam με email notification για κάποιο topic? ένα καινούριο post έχει ένα topic και έρχονται 4-6 mails για αυτό... και σε μένα (όπως είχα ξαναπεί)... εγαμίεται το σύμπαν.
washcloud Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Από την κολεξιόν 2010. εσύ σκάσε και διάβαζε, να σου λυθούν οι απορίες του τύπου "γιατί μπαμπά το Avatar......." (αλλιώς θα υφάνω ΚΑΙ για 'σενα)
antonl Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 τέρεν έναν πόστη... Αυτός δεν είναι ένας. Για 10 κάνει. Άσε που η Ati θα πρέπει να του δώσει ποσοστά για το promotion του eyefinity. εσύ σκάσε και διάβαζε, να σου λυθούν οι απορίες του τύπου "γιατί μπαμπά το Avatar......." (αλλιώς θα υφάνω ΚΑΙ για 'σενα) Μέχρι να διαβάσω όλο αυτό ρε θα χω ξεχάσει τις απορίες μου...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 "γιατί μπαμπά το Avatar μοιάζει με την Ποκαχόντας στο διάστημα?"
gang Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Από την κολεξιόν 2010. μου θύμησες το προηγούμενο που το είχα βάλει σελιδοδείκτη να το διαβάσω όταν βρω χρόνο όμως το ξέχασα. τώρα μπαίνει και αυτό και παίζει να αφιερώσω μια ωρίτσα αύριο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.