Sellers Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Προσεύχομαι για εσάς... I am praying for you... (The second one is for Liopyr, whose only speak in English)
status Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Προσεύχομαι για εσάς... I am praying for you... (The second one is for Liopyr, whose only speak in English) Μας απειλής τώρα ή με φαίνεται; :Ρ
Sellers Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Όχι, όχι δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα... Αρκεί φυσικά να πιστεύεις. άφες αυτοίς· ου γάρ οίδασι τι ποιούσι σου λέω...
status Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Όχι, όχι δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα... Αρκεί φυσικά να πιστεύεις. άφες αυτοίς· ου γάρ οίδασι τι ποιούσι σου λέω... Τι λες ρε, έχω έχω προβλήματα δέσμευσης κ εμπιστοσύνης κ θες να πιστέψω; Πιο πιθανό να πάω με άντρα παρά στην εκκλησία ;ρ
dark_banishing Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 παιχνιδακι παίξτε απευθείας στο expert
liopyr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 I am praying for you... (The second one is for Liopyr, whose only speak in English) Τα ελληνικά είναι αδερφίστικα. oh wai
Sellers Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Πιο πιθανό να πάω με άντρα... Τα ελληνικά είναι αδερφίστικα.oh wait Χωρίς Λόγια
status Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Χωρίς Λόγια Δε μπορεί να είναι ειλικρινής κανείς τη σήμερον ημέρα, με τι μιά να του κρεμάσετε κουδούνια! :Ρ
liopyr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Status ορκίζομαι στον ανδρισμό μου πως δεν είχα διαβάσει το ποστ σου.
status Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Status ορκίζομαι στον ανδρισμό μου πως δεν είχα διαβάσει το ποστ σου. none taken (Ζουλού!)
Sellers Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Status ορκίζομαι στον ανδρισμό μου πως δεν είχα διαβάσει το ποστ σου. Άστα αυτά ρε... Θα ξεκινούσατε μετά: Liopyr: Πες πλάκα έκανες? Status: Ε δεν ξέρω. Εσύ πλάκα έκανες? Liopyr: Άμα έκανες πλάκα εσύ, έκανα κι εγώ. Status: Κι εγώ το ίδιο. Liopyr: Ε εντάξει εμένα δεν θα με πείραζε να δοκιμάσω Staus: Ε ούτε εμένα. Liopyr: Θες να παίξουμε μαξιλαροπόλεμο? Afentiko7: Αν δεν βλέπετε ποδόσφαιρο, αυτά παθαίνετε.
status Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Άστα αυτά ρε... Θα ξεκινούσατε μετά: Liopyr: Πες πλάκα έκανες? Status: Ε δεν ξέρω. Εσύ πλάκα έκανες? Liopyr: Άμα έκανες πλάκα εσύ, έκανα κι εγώ. Status: Κι εγώ το ίδιο. Liopyr: Ε εντάξει εμένα δεν θα με πείραζε να δοκιμάσω Staus: Ε ούτε εμένα. Liopyr: Θες να παίξουμε μαξιλαροπόλεμο? Afentiko7: Αν δεν βλέπετε ποδόσφαιρο, αυτά παθαίνετε. χαχαχαχαχαχα κορυφή!
jakegate7 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 στη σελίδα του ΟΣΕ γιατί δε μπορώ να δω τα δρομολόγια? κάνω αναζήτηση και δε μου εμφανίζει τίποτα
Lucifer Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Ναι, συμβαίνει από τότε που την αναβαθμίσανε. Πριν την αναβάθμιση δούλευε άψογα. Μετά αποφάσισαν να την βελτιώσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.