Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φάγανε οι 3 τους κάτι λεφτά από τα ταμεία του Δήμου. Αυτοί εν το μεταξύ ανήκουν στον Δήμο Παγγαίου... καμία σχέση με εμάς εδώ, απλά εδώ έμενε ο δήμαρχος.

Ντεμέκ ο δήμαρχος θα επέστρεφε τα λεφτά και για αυτό τον φάγανε... @@ όμως γιατί όλη η κοινωνία εδώ ήξερε ότι ήταν τρελό χαρτόμουτρο και culoμπαράς...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:00 ----------

πω πω ρε συ! Μιλάμε κυριολεκτικά 10 μέτρα από το τροχόσπιτό μου τον φάγανε τον δήμαρχο! Τι τιμή!

Ελπίζω να μην μου το πιτσίλισαν με αίματα οι μαλάκες.

μόλις με αμολήσει και με την βούλα ο χασάπης θα πάω να τερώ... να τερώ αν έχει φορένσικς σαϊνς το τροχοσπιτο'ς... σαν το σι ες αϊ

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μόλις με αμολήσει και με την βούλα ο χασάπης θα πάω να τερώ... να τερώ αν έχει φορένσικς σαϊνς το τροχοσπιτο'ς... σαν το σι ες αϊ

CSI Καβάλα..."ΥΕΑΗΗΗΗΗ" :Ρ

Δημοσ.

3 γνωμικά που διάβασα σε άλλο φόρουμ και μ'αρέσαν...

«Όταν ήμουν παιδί προσευχόμουν κάθε βράδυ για ένα καινούργιο ποδήλατο. Μετά κατάλαβα πως ο Κύριος δεν δουλεύει έτσι, οπότε έκλεψα ένα και του ζήτησα να με συγχωρέσει.» - Emo Philips

«Είναι ο άνθρωπος ένα από τα λάθη του θεού; ή μήπως είναι ο θεός ένα του ανθρώπου;» - Friedrich Nietzsche

«Όταν ένα άτομο πάσχει από μία πλάνη, αυτό λέγεται τρέλα. Όταν πολλά άτομα πάσχουν από μία πλάνη, αυτό λέγεται θρησκεία.» - Robert M. Pirsig

Δημοσ.

Μπα, αυτό ήταν. Οι θρησκευτικές μου αναζητήσεις σταματάνε εδώ για σήμερα. Καταραμένοι παλιοάθεοι και οι δύο σας, με τίποτα δεν είστε ευχαριστημένοι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...